موضوعها: 4
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی هست به خاطر دانشجو بودن نتونسته باشه پاسپورت بگیره ؟ شماره پاسپورت رو توی فرم ها چی زدین ؟
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
موضوعها: 0
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
سلام.
میشه از شما بخوام لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه از سایت ویزا بولتن برای برندگان 2015 استفاده کرد؟
چطور میتونم متوجه بشم که آیا کارنت شدم یا نه؟
نامه ی دوم که زمان و مکان مصاحبه رو اعلام میکنه که هنوز نیومده. من برنده 2015 هستم. یا کیس نامبر 600.
ممنون میشم توضیح بدید.
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
از دوستان 2015 ایی تقاضا میکنم که هرچه زودتر امضاهای خود را ساخته و تکمیل کنند تا بتوان اطلاعات کامل تری را در اختیار یکدیگر قراردهیم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گرامی
لطفا فرد با تجربه و اطلاعات دقیق من را راهنمایی کند. من در تکمیل فرم دچار شک شده ام چرا که نمی دانم مدارکم را به چه صورت در فرم وارد کنم من ابتدا کاردانی خواندم ولی مدرکم را از دانشگاه نگرفتم بعد آن یک سال مشغول کار بودم در همان حین نیز مجددا کنکور دادم با دیپلمه ها و این بار کارشناسی پیوسته در همان رشته و دانشگاه قبول شدم نمرات کاردانی ام معادل سازی شد و حالا مدرک کارشناسی پیوسته دارم نمی دانم کاردانی را نیز ثبت بکنم یا خیر اگر نکنم آدرس محل سکونتم در آن دو سال چه می شود (چون محل تحصیلم در شهر دیگری بود) و آن یک سالی که وقفه افتاد و مشغول کار در محل زندگی ام بودم چه ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید چرا که من مدرک کاردانی ندارم که اگر سفارت خواست ارائه بدهم.
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
زمانی که فرم کامل شد و submit کردیم داخل فرم complete می نویسه یا submitted
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من به دلیل اینکه فقط آخرین مدرک تحصیلیم که لیسانس بود رو وارد کرده بودم تقاضای آنلاک شدن فرم 260 رو کرده بودم که الان با ایمیل به من گفته شد که باز شده.. میخواستم بدونم تا کی فرصت دارم فرم رو سابمیت کنم با توجه به اینکه مصاحبم احتمالا اسفند ماه خواهد بود میتونم تا زمان اعلام مصاحبم هم صبر کنم یا بهتره زودتر سابمیت کنم..
پیشاپیش ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من به دلیل اینکه فقط آخرین مدرک تحصیلیم که لیسانس بود رو وارد کرده بودم تقاضای آنلاک شدن فرم 260 رو کرده بودم که الان با ایمیل به من گفته شد که باز شده.. میخواستم بدونم تا کی فرصت دارم فرم رو سابمیت کنم با توجه به اینکه مصاحبم احتمالا اسفند ماه خواهد بود میتونم تا زمان اعلام مصاحبم هم صبر کنم یا بهتره زودتر سابمیت کنم.. پیشاپیش ممنونم
کیس نامبر: 2015AS5XXX . سفارت: آنکارا . ارسال اولیه فرم ها: 20 می . ارسال فرم ها بعد از آنلاک : 22 آگوست ، کارنت: 13آوریل ، مصاحبه : 9 جون ، دریافت ویزا یک ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،من فرمهارا يكماه پيش فرستادم درهمان موقع شماره كانفرم داد ولى إيميل جداگانه درايميل خصوصى أعلام شده ام درفرمهابرايم نيامد،حال سؤال من أين است آيابايدمنتظرايميل باشم ياخير؟