موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان سوالی در مورد انلاک کردن فرم 260 داشتم.من فرم را 10 جون سابمیت کردم و در تاریخ 14 جون درخواست انلاک دادم که یکی دو ایمیل مبنی بر دریافت تقاضا از کی سی سی ارسال شد ولی حالا بعد از گذشت چند ماه خبری از انلاک شدن فرم نیست یعنی ایمیلی در مورد انلاک شدن فرم دریافت نکرده ام . لطفا دوستان راهنمایی کنید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-17 ساعت 01:57)----- نوشته: (2014-05-17 ساعت 01:28)mandikhanum نوشته: Have you attended any educational institutions at a secondary level or above
توی فرم این سوال اومده و در سوال بعدش تعداد موسسات آموزشی مون رو پرسیده آیا باید از دبستان تا دانشگاه رو نوشت؟اگه آره zip code مدرسه هامون رو که نمیدونیم چی کار کنیم؟
نه دوست عزیز.مدارک بالاتر از دیپلم
لیسانس
ارشد و...
منم دقیقا همین مشکلو دارم.فقط لیسانسمو زدم.مدارکه پایینتر که کاردانی و کارشناسی هست رو اعلام نکردم.یعنی چی میشه؟ چیکارکنم؟
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 01:35)Kaveh نوشته: (2014-05-25 ساعت 01:17)..... نوشته: (2014-05-25 ساعت 01:10)Kaveh نوشته: (2014-05-25 ساعت 00:54)satanicboy1 نوشته: تو فرم قسمتی که درباره مدرک تحصیلی میپرسه ازمون تاریخ شروع و پایان میخواد . در مورد دانشگاه که شروع و پایان معلومه ولی
۱- برای مدرک دیپلم تاریخ شروع رو باید از اول دبستان وارد کنیم یا دبیرستان ؟
شروع مدرک دیپلم = اول دبیرستان (اول مهر)
(2014-05-25 ساعت 00:54)satanicboy1 نوشته: ۲- مدرک دیپلم من فنی و حرفه ای هستش نوعش رو باید دقیقا چی وارد کنم ؟ همون High school Diploma البته پیش دانشگاهی هم نگذروندم ولی مدرک کاردانی و کارشناسی دارم
بنظرم اینطور وارد کنید:
Course of Study: VOCATIONAL
Degree or Diploma: VOCATIONAL SCHOOL DIPLOMA
دوست عزیز این سوال قبلا جواب داده شده.هم چنین با نظر دوستان کورس اف ستادی به رشته تحصیلی معنی شد
در مورد Course of Study، راهنمای فرم DS-260 بوضوح نوشته:
برای مقاطع پیش از دانشگاه: ACADEMIC یا VOCATIONAL
برای مقاطع دانشگاهی: رشته تحصیلی
من پیش دانشگاهی و دیپلم و حتی کاردانی ام رو مطرح نکردم فقط لیسانسمو گفتم
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-18 ساعت 16:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-18 ساعت 16:05 توسط taba60.)
من پیش دانشگاهی و دیپلم و حتی کاردانی ام رو مطرح نکردم فقط لیسانسمو گفتم.چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟
(2014-05-17 ساعت 01:57)----- نوشته: (2014-05-17 ساعت 01:28)mandikhanum نوشته: Have you attended any educational institutions at a secondary level or above
توی فرم این سوال اومده و در سوال بعدش تعداد موسسات آموزشی مون رو پرسیده آیا باید از دبستان تا دانشگاه رو نوشت؟اگه آره zip code مدرسه هامون رو که نمیدونیم چی کار کنیم؟
نه دوست عزیز.مدارک بالاتر از دیپلم
لیسانس
ارشد و...
منم دقیقا همین مشکلو دارم.فقط لیسانسمو زدم.مدارکه پایینتر که کاردانی و کارشناسی هست رو اعلام نکردم.یعنی چی میشه؟ چیکارکنم؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من خودم برنده اصلی هستم ولی سوالی که دارم در مورد همسرم هست... در فرم تمام سوابق کاری همسرم رو قید کردیم... فقط به مدت ۳۹ روز به طور آزمایشی یه جا مشغول به کار بود که اونو قید نکردیم چون به نظرمون مهم نیومد... حالا الان سایت بیمه رو چک کردیم دیدیم برای اون ۳۹ روز براش بیمه رد شده ! حالا این که ما قید نکردیم در فرم ولی بیمه براش رد شده مشکلی ایجاد میکنه؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود،
پاسپورت من تا ژانویه 2015 اعتبار داره و شماره اون رو توی فرم 260 وارد کردم. برای اکتبر هم کارنت شدم. حالا باید پاسپورتم رو تعویض کنم. با توجه به کارنت شدن آیا باز هم لازمه درخواست آنلاک بدم یا می تونم پاسپورت جدید و قدیمی هر دو رو ببرم و به آفیسر ویزا درباره تعویض و تغییر شماره پاسپورت توضیح بدم؟
سپاس