موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تورو خدا یکی جواب بده!!!
مال تعطیلیسون نیست!؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان به نظر نباید چیز مهمی باشه. من ایشون را راهنمایی کردم که درخواست بازکردن فرمشان را بدهند و علتش را بنویسند که عدد پاسپورتشان ناقص است. اگر باز شد که تغییر دهند اگر هم باز نشد مهم نیست. به هر حال چه تغییر یافته و چه تغییر نیافته روز مصاحبه حتما فرم قبلی را با خودشان باید ببرند (به همراه نامه ای که زده اند و احتمالا جوابی که دریافت کرده اند یا فرم اصلاح شده در سایت که پرینت کرده اند) و جایی که تغییر کرده را هایلایت کنند و کنارش درستش را بنویسند و به مسئولی که مدارک را تحویل می دهد اول نشان دهند و بعد قبل از قسم خوردن آفیسر را در جریان بگذارند. اما در کل مسئله مهمی نیست.
در خصوص شما با توجه به اینکه باز کردن مجدد فرم ممکن است زمان دریافت نامه دوم شما را تغییر دهد بنده نمیتوانم راهنماییتان کنم که ریسک کنید و درخواست بازکردن فرم ندهید و روز مصاحبه همراه با خودتان ببرید. یا بازش کنید و تاخیر احتمالی را به جان بخرید. تصمیمش با خودتان است. اما هرچه کردید روز مصاحبه همان توصیه به بهرام را برای شما هم تکرار میکنم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یکی کمک کنه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.واسه شماره تلفن با چه فرمتی بنویسیم منظورم پیش شماره هست کسی که میخواد از اونجا زنگ بزنه باید چه پیش شماره ای بگیره؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کمک بچه ها!!
زور به خدا!!! تا الان مشکل داشتم حالا که درست شده فرم ثبت نمیشه!!!