موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
Photo Requirements واس چیه؟
چشم داداش بگو واسه امضا چیکا کنم؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من روزي كه فرم رو ارسال كردم واسه اون ادرس تو امريكا ادرس يكي از دوستان توي هيوستون رو نوشتم ، حالا از شانس ما اين دوست بعد ١٤ سال داره ميره كاليفرنيا يعني علناً اون ادرس ديگه به درد نميخوره ، حالا به نظرتون نتمه بزنم kcc فرمارو باز كنن يا اينكه موقع مصاحبه اين تغيير رو اعلام كنم در ضمن اصن تا كي ميشه درخواست باز كردن فرم رو بديم
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
(دانشگاه جامع علمی و کاربردی )را در قسمت مدارک تحصیلی چطور باید بنوسیم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه راهنمایی میخواستم
من 2 واحد از پیش دانشگاهیم مونده بود که مرداد ماه اقدام کردم و تطبیق دادم و برای مدرک پیش دانشگاهی اقدام کردم ولی تا آخر شهریور مدرک رو صادر می کنن
حالا با در نظر گرفتن اینکه کیس نامبر من حدود 5000 هست میشه فرم 260 رو پرکنم ؟ آیا تاریخ اخذ مدرک رو هم باید ذکر کنم ؟ یا باید صبر کنم تا مدرک صادر بشه و بعدش برای پر کردن فرم اقدام کنم ؟
با توجه به اینکه امسال نسبت به پارسال تا کیس نامبر 2500 کارنت شدن حدودا تا کی میشه برای پر کردن فرم 260 صبر کرد ؟
2015AS5XXX
محل گذران عمر شیکاگو
سفرنامه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوال من این است اگر کسی 5 ماه و نیم در یک کشور اروپایی برا تحصیل باشد ایا نیاز به گواهی سو پیشینه از ان کشور دارد؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.