موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وخسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید صفحه اخر فرمDs260 باید عکس هم فرستاد ؟اگر باید عکس بفرستیم چرا لینک عکس عکس رو قبول نمی کنه ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
کسی از دوستان راجع به کارت پایان خدمت جدید که الکترونیکی شده اطلاعی دارد؟
من کارت پایان خدمتم را الکترونیکی کردم، الان که اومده هیچ نشونه ای راجع به محل خدمت(ارتش، سپاه، نیروی انتظامی) نداره، یعنی دیگه مشخص نیست در چه نیرویی خدمت کرده ایم!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه الان دارم فرمم رو پر میکنم
Do you have an address in the United States where you intend to live؟
بله و خیر نداره!!!
آدرس آمریکا میخواد!! چیکا کنم!!؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس آمریکا بدید
یک نفر رو باید گیر بیارید که گرین کارت در خانه او برود.
اگر کسی را ندارید از خدمات ایمگرانجل که تبلیغش بالای سایت است استفاده کنید
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان 2015
یک سئوال داشتم شایدم تکراری باشه .
وقتی برای یک کیس 2 نفره ثبت نام میکنیم و تایید میشه فقط برای شخص برنده ایمیل میاد یا باید برای هر دو نفر بیاد .
ممنون
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
هر فرمی که پر میکنید در انتها به شما یک بارکد پیگیری میده و اونجا میتوانید انتخاب کنید که فرم را به شما میل بزنه یا نه. حالا شما فقط برای برنده رو فرایند میل زدن رو تکمیل کنید به برنده فقط می آید یا هر دو این کار را بکنید و ...
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها فوری فوری!!!
فرم رو پر کردم آخرین صفحه که sign and submit دکمه sign and submit application کار نمیکنه!!!
اصلا صفحه رفرش نمیخوره که confirmation بیاد!!!!
چیکا کنم!!!!!؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
شماره پاسپورت من یه n قبش داره ولی من نزدم
الان نامه دومم هم اومده چیکار کنم؟ مهمه؟
کیس نامبر :2XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / مصاحبه: 21 Oct/ویزا :21 Oct