موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
اقا يه سوال اگه كسي توي لاتاري قبول شده و اين فرم دوم رو هم پر نكرده و كلا بيخيالش شده .. آيا سفارت يا كي سي سي ميرن چك كنن يا كلا براشون ديگه مهم نيست ؟ آيا اتوماتيك تاريخ مصاحبه ميزارن براي اون شخص؟
-شماره کیس:2015AS10##
-کنسولگری: ابوظبي
-ارسال فرمهای سری اول: 23 May
- نامه دوم: 20 September
-مصاحبه: 2014 November 10
- ویزا: November 13
- ورود به آمریکا: November 24
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-04 ساعت 08:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-04 ساعت 08:20 توسط rezasadeghi.)
(2014-10-04 ساعت 07:34)Mrng93 نوشته: اقا يه سوال اگه كسي توي لاتاري قبول شده و اين فرم دوم رو هم پر نكرده و كلا بيخيالش شده .. آيا سفارت يا كي سي سي ميرن چك كنن يا كلا براشون ديگه مهم نيست ؟ آيا اتوماتيك تاريخ مصاحبه ميزارن براي اون شخص؟
نه محمود جان!
به محض سابمیت کردن فرم دوم هستش که مدارک شما ارسال میشه و وارد پروسه اداریه اونا (که هیچ کس هم نمیدونه از چه الگوریتیمی پیروی میکنه )میشه
در غیر این صورت شما تو این پروسه جایی نداری که بخوان بهت تاریخ مصاحبه هم بدن .
--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من واقعا گیج شدم...من با قسمت تحصیلی مشکل دارم...من دیپلم ریاضی دارم پیشدانشگاهی هنر و دو سال در ایران دانشگاه موسیقی که در مقطع کارشناسی بود و من نصفه ولش کردم...و مدرکی ندارم بعد از اون در هند پیشدانشگاهی تجربی گرفتم و الان دانشجوی مدیکال هستم...الان باید فرم چطور پر کنم/
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم. من برنده لاتاریم و متاهل اما بدلایلی باید تنها مهاجرت کنم (حداقل فعلا) و میخوام به سوال همراهی همسر با من no بزنم.
1. آیا این سوال مربوط به پایان پروسه 2015 هست ؟
2. جواب دادن no من و همراهی نکردن ایشون تو مصاحبه واسه من مشکل ساز نیست ؟ ( علاوه بر یک سری مسایل ایشون بدلیل تعهدی که دارن شرایط مهاجرتو ندارن )
3. آیا برای ایشونم باید فرم پر کنم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونوم دوست عزیز با این حساب من باید گزینه high school diplom رو انتخاب کنم؟یا اینکه چون الان سال دوم هستم و دانشحوام باید بگم universiy no degree ؟/
واینکه ادرس جاهایی که درس خوندیم از چه مقطعی بابد وارد کنیم/از دبستان و راهنمایی/یا دبیرستان و پیشدانشگاهی کفایت میکنه؟
اول باید از مقطع پایین تر شروع کنیم به بالا یا مثلا اول ادرس پیشدانشگاهی رو وارد کنیم بعد دبیرستان و....
ممنونم که با حوصله جواب میدین چون تک تک سوالهام دغدغمه و راهنمایی ندارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از راهنماییت دوست خوبم.من چون 2تا مدرک پیش دانشگاهی توی 2 تا رشته مختلف دارم نمیدونم که اینم جز مدارک محسوب میشه...یا نه چون لیسانس ندارم اشکالی نداره 3 رو وارد کنم...یا باید همون 2 رو بزنم ....