موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام د وستان من هم برنده 2015 هستم به همکی تبریک عرض میکنم
متاسفانه من هم نتونستم فرمها رو دانلود کنم
میشه لطفا بهم کمک کنید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بنده هر کاری کردم نشد، سیاستشون عوض شده. میگن از همین الان اسپانسرت رو مشخص کن.
با کجا تماس گرفتی؟ آدرس سکونت می خوان و آدرس میل گرین کارت؟ اسپانسرش کو؟
جواب: ببینید، شما که رسیدین آمریکا باید حتما اسپانسر داشته باشین، چون حدودا 3 هفته طول میکشه گرین کارتتون و Social Security number به دستتون برسه و تا زمان رسیدن کارت نمیتونین کاری بکنین. من که نتونستم اون قسمت آدرس رو دور بزنم و ناچارا بعد از صحبت با یک دوست آمریکائی آدرس ایشون را دادم.
کیس نامبر: --2015AS74 تاریخ مصاحبه: Aug 5,2015 سفارت انتخابی: آنکارا---> بعدا انتقال دادن به ابوظبی! آپدیت های سیس: 13، 18، 20 آگوست تا شقایق هست زندگی باید کرد و امیدوار ماند!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من بعد از تحصیلم مدتی ار یه شرکت برام بیمه مرتبط رد شده اما جای دیگه ای مشغول به کار بودم، اون شغلی که بیمه رد شده رابنویسم؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما یه قسمتیو تو فرم فراموش کرده بودیم پر کنیم که email زدیم به kcc و خاهش کردیم که فرم رو unlock کنن که جواب دادن
In response to your request for KCC to unlock your Form DS-260 for updating, please be advised that we will be answering these requests according to the order in which they are submitted. It could take up to a few weeks before you hear from us that your DS-260 has been unlocked. We will send you an email once we have unlocked the form and you can update your information.
Please be assured that any delay in unlocking your form will not impact your appointment date, as appointment dates are set based upon your case number becoming current. (Further details about what this means are available in the Visa Bulletin on travel.state.gov .) The first appointments will not begin until October 2015, so there will be ample time for you to correct your information in time for a consular interview.
نکته مهم اینجاس که زده اولین گروه از مصاحبه شوندگان تو اکتبر ۲۰۱۵ خواهد بود!!!!! این یعنی چی؟ اشتباه کرده؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد Permanent Address توضیح بده؟
مورد استفاده این آدرس کجاهاست؟
این آدرس چقدر اهمیت داره؟
با پر کردن این آدرس باید حتما اسپانسر هم معرفی کنیم؟
لطفا هر کسی در این مورد اطلاعات کافی داره راهنمایی کنه. فکر کنم مشکل خیلی از دوستان باشه.
یک دنیا ممنون
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان در قسمت سوابق تحصیلی advanced degree و university degree فرقشون چی میشه؟ فوق لیسانس چی بزنه؟ پزشک چی بزنه؟