موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-22 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 00:04 توسط samansaba.)
توجه:دوستان توجه کنن در فرستادن فرما عجله نکنید.هر کی زودتر فرمو بفرسته زودتر به مصاحبه نمیره این فکرو از سرتون در کنید.پس اروم و با حوصله فرمو پر کنید و عجله ای هم نکنید اگه مدرکی لازمه و شما ندارین اول مدارکتون رو کامل کنید بعد فرمو پر کنید.
مثال:اگه شخصی کیس نامبرش 4000 باشه اگه امروز فرمو بفرسته یا 3 ماه دیگه تغییری در زمان مصاحبه ش ایجاد نمی کنه چون بر اساس کیس نامبر هست که اول کارنت میشن بعد به مصاحبه دعوت می شن
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-22 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 00:21 توسط ajab1.)
دوستان من دانشجو کارشناسی هستم و نه زن دارم و نه سربازی رفتم و نه جایی کار کردم، الان از من بپرسه آمریکا میخوای چی کار کنی من بگم میخوام ادامه تحصیل بدم کلیرنس میخورم؟ اصلا افرادی مثل من چقدر احتمال داره کلیرنس بخورن؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
تو قسمت parent قسمت نام خانوادگی مادر.. نوشته surname at birth یعنی نام خانوادگی مادر در بدو تولد ... حالا نام خانوادگی مادر من یکم طولانی بوده و بعد رفتن قسمتیشو حذف کردن باید چیکار کنم ؟ همون فامیلی که الان تو شناسنامه نوشته رو بنویسم درسته؟
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه من فرم ds-260 رو پر کردم فرستادم و چون الان پاسپورت نداشتم اون گزینه رو other... زدم ولی برای سفارت رفتن از دانشگاه گواهی میگیرم و پاسپورت برام صادر میشه برای سفر به آنکارا، حالا میخوام بدونم تو فرم زدم پاسپورت ندارم مشکلی ایجاد میشه برام؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دهها سوال قبل از social security هست آیا موردی هست که باید جواب yes رو انتخاب کنیم ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 00:38)..... نوشته: (2014-05-22 ساعت 00:32)hilda60 نوشته: تو قسمت parent قسمت نام خانوادگی مادر.. نوشته surname at birth یعنی نام خانوادگی مادر در بدو تولد ... حالا نام خانوادگی مادر من یکم طولانی بوده و بعد رفتن قسمتیشو حذف کردن باید چیکار کنم ؟ همون فامیلی که الان تو شناسنامه نوشته رو بنویسم درسته؟
تو شناسنامه خودت ببین فامیل مادرت چی نوشته.اونو بنویس
(2014-05-22 ساعت 00:37)ajab1 نوشته: یه سوال دیگه من فرم ds-260 رو پر کردم فرستادم و چون الان پاسپورت نداشتم اون گزینه رو other... زدم ولی برای سفارت رفتن از دانشگاه گواهی میگیرم و پاسپورت برام صادر میشه برای سفر به آنکارا، حالا میخوام بدونم تو فرم زدم پاسپورت ندارم مشکلی ایجاد میشه برام؟
نه دوست عزیز.نگران نباش
شما که فرمو فرستادین دیگه چرا سوال می کنین خب
تو شناسنامه من فقط نام مادر و نام پدر رو نوشته فامیلی ننوشته!!!
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت