2014-05-22 ساعت 13:05
(2014-05-22 ساعت 12:40)reytoon نوشته:(2014-05-22 ساعت 12:34)sm2015 نوشته:(2014-05-22 ساعت 12:28)reytoon نوشته:(2014-05-22 ساعت 11:26)sm2015 نوشته:سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی دوست من اگر ممکنه متن نامه ای که به kcc زدید رو بدید من انجام بدم ... خدایش خیلی زور داره... من بعد از 5 سال برنده شدم ...(2014-05-22 ساعت 10:42)reytoon نوشته: مرسی از پاسختون...یه نکته من یادمه موقع ثبت نام توی گزینه تعداد بچه ها زده بود optional بهمین خاطر اسمشو نیاوردم .... فرم رو دوباره رفتم دیدم ....نظرتون چیه...بله درست می گین.امسال گزینه اختیاری برای تعداد فرزندان بود٬به راحتی با kcc مکاتبه کنید و یا تماس بگیرین بهتون پاسخ میدن٬من برای یکی از دوستانم سوال کردم و پاسخ دادن اگر نام فرزند نیست از صفحه اصلی آپلای کنید ما پس از بررسی در صورت واجد شرایط بودن فرم را اکتیو می کنیم ٬پر کنید و ارسال کنید با این حال تصمیم در خصوص اعطای ویزا منوط به نظر آفیسر روز مصاحبه می باشد این هم تصویر فرمی که شما میگن اختیاری بود تعداد فرزندان .
کاملا حق با شماست ..
ما تماس تلفنی گرفتیم .دستورالعملی که گفتن برای اضافه کردن را انجام دادیم .
دوست من لطفا بیشتر توضیح میدی... مشکل دوست شما هم مثل من بود...
مشکل این بود که ایشون مشخصات فرزندش رو در فرم ابتدایی ثبت نام وارد کرده بود اما عکسش رو نفرستاده بود چون گزینه اختیاری بود اما در فرم های نهایی متقاضیان نام فرزندش ثبت نشده بود و براش فایل ارسال پرونده ساخته نشده بود٬پیگیری کردیم گفتن شما از داخل سایت فرم جدید بسازین ما بررسی می کنیم و اگر تایید بشه فرم براشون اکتیو میشه که پس از یک روز اکتیو شد و فرم را کامل کردن و فرستادن و کد تاییدیه هم صادر شد .\
برای همین شما هم می تونید درخواست فرم را بدهید اگر تایید شد کامل کنید و در روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدین .همه چیز دست آفیسر روز مصاحبه است و اون باید تشخیص بده که با رفتن شما به امریکا موافق است یا مخالف ....موفق باشین
من هرگز به آينده فكر نمي كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمد