موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-12 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-12 ساعت 16:34 توسط mamali121.)
(2014-11-12 ساعت 15:15)laleht نوشته: قبل از هر چیز بگم من خودم از همه بیشتر استرسی هستم بنابراین خواهش میکنم کسانی که اطلاعات کافی و وافی ندارن نه چیزی رو تفسیر کنن نه نظر بدن و بیشتر از این به کسی استرس وارد نکنن......ممنون........
و اما
لینک http://britsimonsays.com/embassy-league-...lapissued/
از توی فرم ایمیگریشن گرفتم که یکی از کارشناسانش که بسیار مطلع هست گذاشته و میزان ویزاهای صادره در 2014 در سفارتهای مختلف هست.
دیدم ابوظبی بیشتر از آنکارا کلیرنس زده و تعداد ویزاهای صادره اش هم کمتر بوده
من روز اول سفارتم آنکارا بود که توی فرم 260 تغییر دادم به ابوظبی حالا با دیدن این یک کم استرسم بیشتر شد به نظرتون اشتباه کردم و نامه بزنم دوباره محل سفارت رو عوض کنم؟ یا اینکه موردی اینطور هست و مثلا سالهای قبل بر عکس بوده و .......
فقط خواهشا اگه مطلع هستین نظر بدین که کسی استرس بیجا نگیره و امیدوارم خودم هم با این سوال استرس بیجا ایجاد نکرده باشم
ممنون
من بر اساس اون لینکی که خودتون گذاشتید میبینم که درصد صدور ویزای ابوظبی بیشتر از آنکاراست. باید به درصد نگاه کرد نه تعداد
کیس نامبر: 2015AS0##0/ سفارت: آنکارا/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/مشاهده قبولی: 1 می 2014/ ارسال فرم: 13 جون 2014/ کارنت شدن: 12 آگوست 2014/ نامه دوم: 24 نوامبر 2014/ زمان مصاحبه: هفته اول ژانویه 2015/ آپدیتها: 6، 7، 8، 12 ژانویه، 20 فوریه و 8، 10، 14 آپریل هردو نفر، 13، 14 ژانویه، 12 فوریه، 9، 16 مارچ و 2، 3 آپریل خودم، 1، 2 آپریل خانمم/ کلیر شدن 14 آپریل
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-12 ساعت 16:33)mamali121 نوشته: (2014-11-12 ساعت 15:15)laleht نوشته: قبل از هر چیز بگم من خودم از همه بیشتر استرسی هستم بنابراین خواهش میکنم کسانی که اطلاعات کافی و وافی ندارن نه چیزی رو تفسیر کنن نه نظر بدن و بیشتر از این به کسی استرس وارد نکنن......ممنون........
و اما
لینک http://britsimonsays.com/embassy-league-...lapissued/
از توی فرم ایمیگریشن گرفتم که یکی از کارشناسانش که بسیار مطلع هست گذاشته و میزان ویزاهای صادره در 2014 در سفارتهای مختلف هست.
دیدم ابوظبی بیشتر از آنکارا کلیرنس زده و تعداد ویزاهای صادره اش هم کمتر بوده
من روز اول سفارتم آنکارا بود که توی فرم 260 تغییر دادم به ابوظبی حالا با دیدن این یک کم استرسم بیشتر شد به نظرتون اشتباه کردم و نامه بزنم دوباره محل سفارت رو عوض کنم؟ یا اینکه موردی اینطور هست و مثلا سالهای قبل بر عکس بوده و .......
فقط خواهشا اگه مطلع هستین نظر بدین که کسی استرس بیجا نگیره و امیدوارم خودم هم با این سوال استرس بیجا ایجاد نکرده باشم
ممنون
من بر اساس اون لینکی که خودتون گذاشتید میبینم که درصد صدور ویزای ابوظبی بیشتر از آنکاراست. باید به درصد نگاه کرد نه تعداد
درصد آنکارا واسه ap بالاتر بوده پارسال و اکثر ap ها ایرانی بودن. مقایسه نکنید چون هیچ سالی شبیه سال قبل نیست
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بحث در مورد اینکه کدوم سفارت خانه بیشتر ویزا میده و کدوم کلیر می زنه در کل بی فایده هست و لطفا در این موارد بحث نکنید کارمندای سفارت بر اساس استاندارد های خودشون کار می کنن و با هیچ کسی پدرکشتگی ندارن و با هیچ کسی هم پسر خاله نیستن و ممکنه کارمندی که امروز تو انکارا کار میکنه فردا تو دبی باشه این حرفا به جز استرس بی خودی هیچ فایده ای نداره . الان کل صفحه شده در مورد
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
من حدس میزنم اونهایی که کارنت شدن تا ۱۵ جون نامه دادن میاد.
البته یه حدس دیگه هم میزنم که این ماه ترافیک اتمام پروسس فرم هم داشته باشیم
اولویت نامه ها اینجوری میشه احتمالا
تا تاریخ ۱۵ جون : اتمام پروسس فرم->کارنتی سری اول->کارنتی سری دوم-> کارنتی سری سوم->کارنتی سری چهارم!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه گي
به نظر اساتيد محترم امروز از نامه دوم خبري ميشه يا نه؟؟؟؟؟
لطفا نظر كارشناسيتون رو اعلام كنيد
ممنون
Case number:1700
Submit ds260:22june
Current:August
4 people
Ankara
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-13 ساعت 21:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-14 ساعت 03:29 توسط gogolian.)
سلام دوستان
امروز روز مصاحبه من بود با هزار تا فکر و آرزو رفتم برا مصاحبه (چه مصاحبه ای)
شب تا به صبح خوابم نبرد ه بود ،بیخود استرس اومده بود سراغم.آخر هم یک برگ صورتی فقط بخاطر راستگویی نصیبم شد. به خودم گفتم بیخیال حالا با گذشت چند ساعت تازه فهمیدم چی شده . ? ? ? ? ?اینم حالات من به ساعت.دوستان اگر میدونن راهنمایی کنید برا بعدش چه کار باید کرد.بعد از صبر....بعدا اگر شد سفرنامه را مینویسم.راستی امروز کلا هیچکس یکضرب نگرفت چه کیس مجرد خانم و آقا و چه خانواده همه داغون شدن.