موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من کیس نامبرم تو رنج 3700 هست و برای فوریه کارنت شدم. ولی فرمهام رو آخر آگوست پر کردم. کسی میدونی مصاحبه ام چه ماهی میافته؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-18 ساعت 00:55)farhadfarhad57 نوشته: (2014-12-17 ساعت 19:05)behdadK نوشته: (2014-12-17 ساعت 13:54)farhadfarhad57 نوشته: سلام . من فرمها رو انلاین پر کردم. و پرینت هم گرفتم. تو سایت میزنه کامپلیت هستند. آیا کار دیگه ای باید انجام بدم یا فقط انتظار کارنتی؟
نخیر شما باید منتظر شید که اول کارنت بشید و بعد نامه دوم بیاد. البته اگر همین یکی دو هفته ای پر کردید فعلا ها باید منتظر بشید.
سلام و ممنون از پاسختون. بله تازه پر کردم البته کیس نامبرم بالاست 8000 هست. آیا تاثیری داره که دیر پر کردم؟ آیا باید الان ایمیل بزنند به من؟ ممنون
اگه خدا بخواد ایشالا تیر یا اوایل مرداد وقت مصاحبتونه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خبر خوش از کی سی سی ندارید?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-18 ساعت 14:11)رضا2015 نوشته: (2014-12-18 ساعت 00:42)houshym نوشته: (2014-12-17 ساعت 19:33)behdadK نوشته: بعید میدونم رضا جان این کار رو بکنن. وقتی ویزا ندارن این کار رو میکنن اما کلیرنس یعنی کار اضافه. یعنی آفیسر دوباره یه بررسی باید بکنه. بعدش گزارش پر کنه و دونه دونه استعلام ها رو بفرسته برای سازمان های مربوطه و در چند ماه آینده هم پیگیری کنه. نه تنها در کل کارش خیلی زیاد میشه در همون حال حاضر هم چندین برابر لود کاری پیدا میکنه.
بعدش هم یه نکته ای توجه نکردی. امسال کلا KCC سفارت کسی رو از انکارا منتقل به ابوظبی یا ایروان نکرده. یعنی به خاطر 260 یا هر دلیل دیگه ای هنوز لود کاریشون به حداکثر نرسیده(با وجود اینکه امسال اکثرا آنکارا زدن و ایروان تقریبا نداریم و ابوظبی ها هم کمند) . اتفاقا یکی رو میشناسم همین چند روز پیش دانشجویی ویزا گرفت. واسه وقت گرفتن هم یک هفته بعد بهش وقت داده بودند.
اقای بهداد خان
ایا مطمئنید کسی که درخواست کرده باشه تغییر سفارت بشه سفارتشو رو عوض نکردن؟
شما اگر درخواست بدید که احتمالا اگر نامه دومتون نیومده باشه عوض می شه منظور ایشون اینکه من انکارا رو انتخاب کردم و درخواست تعویض هم ندادم یهو نامه ام که میاد میشه ابوظبی !
که فعلا نداشتیم اینجوری.
دوست من دو سال پيش (٢٠١٣) سفارتش آنكارا بود اما تو نامه دوم كه اومد ديد شده ابوظبى كه البته خوشحال هم شد چون ميگفت مديكال آنكارا واسه بچه ها كمى بيشتر دنگ و فنگ و درد سر داره واسه همين هم منو تشويق كرد كه از همون اول خودم سفارتم رو عوض كنم
اما امسال ظاهرا هنوز سفارت كسى رو اونا عوض نكردن مگه كسى مثل من خودش تعويض كنه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-18 ساعت 15:49)A L I R E Z A 67 نوشته: سلام به آقا بهداد و باقی بچه ها
ما این سری به نامه امیدوارم باشیم ؟؟؟
ايشالا هم ما و هم شما تو ليست مصاحبه مارچ هستيم
من هر دفعه ميگم اين دفعه ديگه نوبت ماست ولى فعلا كه دست ما كوتاه و خرما بر نخيل
ايشالا هستيم هم قطار
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود