موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-19 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-20 ساعت 00:58 توسط m.ghoreishi.)
(2014-12-19 ساعت 15:52)ladank نوشته: (2014-12-19 ساعت 01:51)sun2000 نوشته: (2014-12-18 ساعت 14:58)َalikh نوشته: (2014-12-18 ساعت 12:37)نیلان نوشته: (2014-12-18 ساعت 10:09)َalikh نوشته: خیلی استرس دارم نظر همه اساتید و پیشکسوتان همینه؟
دوست عزیز من نظری راجع به اینکه شما احتیاج به این سرتیفیکیت دارید نمی دم، اما راجع به تهیه این سرتیفیکیت، فکر می کنم اکثر کشورها این کار رو اینترنتی کردن و بعد پست می کنن به سفارتی که مد نظر شماست. لطفا توی اسنترنت سرچ کنید. موفق باشید
متاسفانه این کشور همه چیش اینترنتیه جز پلیس سرتیفیکیت!
سلام البته من یکسال نبودم و بصورت ایمیل درخواستم رو فرستادم و هزینه ۴۰فرانک انلاین پرداخت کردم تا سوپیشینه اومد
حالا البته شما میگید اینترنتی نمیشه که کمی عجیبه!!!ببینید کسی اونجا نمی تونه بره براتون بگیره البته اگر خیلی نگران هستید چون کیس شما زیر یکسال بوده و اصلا نیاز نیست
من سه سال یه کشور دیگه دانشجو بودن سرتیفیکیت میخواد؟ هیچ جا تو مدارک ندیدم
دوست عزیز شما چون 3 سال دانشجو در کشور دیگه بودین به طور قطع و 100% نامه عدم سوء پیشینه از پلیس اون کشور رو باید داشته باشی در غیر اینصورت روز مصاحبه نقص مدرک خواهی خورد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرایی
شماره کیس من ***2015AS8 هستش کاملاً ریلکس دارم به امور روزمره زندگیم میرسم فردا دارم ماشینمو عوض میکنم تمام برنامه ریزی کاری سال آینده مو با محل کارم هماهنگ کردم اکه رفتنی نشدم ترفیع خوبی میگیرم(چون بهشون گفتم ممکنه باشم) و کلاس زبان خصوصییم رو هم مرتب میرم اگه کلیرنس بخورم فکر کنم باید فکر آمریکا رو از سرم بیرون کنم چون جزو آخرین مصاحبه ها هستم خدمت هم سرباز معلم بودم اما سپاه کارت پایان خدمتمو صادر کرده(سرنوشت ما هم اینه دیگه)با تمام این وضعیت نا امید نیستم و خیلی امیدوارم با اینکه تو ایران وضعیت نسبتاً خوبی دارم بسیار مشتاقم زندگی سخت اولیه تو آمریکا رو تجربه کنم و اگه برم میخوام برم کالیفرنیا اگر چه گرونه ولی دوست دارمش .با این حرفا نمیخوام بگم من خیلی خوبم یا... فقط به دوستان میخوام بگم مثل همه امور زندگی کارهایی که به ما مربوط میشه رو با دقت و تلاش به بهترین نحو انجام بدیم و منتظر نتایج سایر امور که دست ما نیست باشیم اگه استرس اونا رو داشته باشیم فقط خودمونو اذیت میکنیم استرس بی جهت به خودمون وارد نکنیم که کلیرنس میخوریم یانمیخوریم و............با زمان حال لذت ببریم
بهترینها رو برای همتون آرزو میکنم
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-19 ساعت 17:29)mfte.teacher نوشته: (2014-12-19 ساعت 13:27)Iaccept نوشته: سلام دوستان
من کیس نامبرم **46 هست و فرم Ds260 سیزده جولای فرستادم
دوتا سوال داشتم:
۱: آیا این سری کارنت میشم؟
۲: اگه کارنت بشم ممکنه نامه دومم با تاخیر بیاد یا با توجه به کیس نامبرم که پایین نیست پروسس پروندم تا اون موقع تموم شده باشه و ارسال فرم در جولای باعث تاخیر نشه!؟
ممنون میشم اساتید و علما پاسخ بدن
من بالشخصه بعید می دونم این سری کارنت شین. اگرم ایشالا کارنت شین نامه دوم تون با تاخیر نخواهد آمد چون این دیگه نوبت کسایی که آگست فرستدن و کارنت شدن.
بالای 90% کارنت میشین طبق سنوات قبل از این ماه به بعد سرعت کارنتیها بیشتر میشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-19 ساعت 22:21)Caspianman نوشته: سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرایی
شماره کیس من ***2015AS8 هستش کاملاً ریلکس دارم به امور روزمره زندگیم میرسم فردا دارم ماشینمو عوض میکنم تمام برنامه ریزی کاری سال آینده مو با محل کارم هماهنگ کردم اکه رفتنی نشدم ترفیع خوبی میگیرم(چون بهشون گفتم ممکنه باشم) و کلاس زبان خصوصییم رو هم مرتب میرم اگه کلیرنس بخورم فکر کنم باید فکر آمریکا رو از سرم بیرون کنم چون جزو آخرین مصاحبه ها هستم خدمت هم سرباز معلم بودم اما سپاه کارت پایان خدمتمو صادر کرده(سرنوشت ما هم اینه دیگه)با تمام این وضعیت نا امید نیستم و خیلی امیدوارم با اینکه تو ایران وضعیت نسبتاً خوبی دارم بسیار مشتاقم زندگی سخت اولیه تو آمریکا رو تجربه کنم و اگه برم میخوام برم کالیفرنیا اگر چه گرونه ولی دوست دارمش .با این حرفا نمیخوام بگم من خیلی خوبم یا... فقط به دوستان میخوام بگم مثل همه امور زندگی کارهایی که به ما مربوط میشه رو با دقت و تلاش به بهترین نحو انجام بدیم و منتظر نتایج سایر امور که دست ما نیست باشیم اگه استرس اونا رو داشته باشیم فقط خودمونو اذیت میکنیم استرس بی جهت به خودمون وارد نکنیم که کلیرنس میخوریم یانمیخوریم و............با زمان حال لذت ببریم
خیلی عالیه اینکارتون ولی فعلا ما نتونستیم روال عادی رو ادامه بدیم فعلا همه چیز رو معوق کردیم تا ببینیم چی میشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-19 ساعت 22:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-19 ساعت 22:55 توسط pardis2014.)
من چند روزه که ایمیل زدم به سفارت آنکارا، که مطمئن بشم مدارکم به دستشون رسیده و کامله؟ هنوز جواب ندادند. چی کار باید کنم؟ ایمیل سفارت دقیقا کدومه؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-19 ساعت 22:54)pardis2014 نوشته: من چند روزه که ایمیل زدم به سفارت آنکارا، که مطمئن بشم مدارکم به دستشون رسیده و کامله؟ هنوز جواب ندادند. چی کار باید کنم؟ ایمیل سفارت دقیقا کدومه؟
شما از طریق پست چک کن ببین بسته رسیده به سفارت یا نه وقتی مطمئن شدی اونوقت ایمیل بزن به سفارت و پیگیری کن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-19 ساعت 22:41)Caspianman نوشته: (2014-12-19 ساعت 22:28)houshym نوشته: (2014-12-19 ساعت 22:21)Caspianman نوشته: سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرایی
خیلی عالیه اینکارتون ولی فعلا ما نتونستیم روال عادی رو ادامه بدیم فعلا همه چیز رو معوق کردیم تا ببینیم چی میشه
باور کنید خیلی مشتاقم برم آمریکا ولی اگه نشه به جای غصه خوردن دوباره تلاش میکنم به نظر من همه کارها تونو که معموله انجام بدید مثلاً خودم ادامه تحصیلم رو موکول کردم به تعیین تکلیف نهایی، اما با توجه به همه بلاتکلیفیهای رفتن به آمریکا خونه خودمو هم جابه جا کردم شما کیستون خیلی بهتر از منه
ما اینجا شرایطمون بد نیست برای بهتر شدن داریم تلاش میکنیم. ما اتفاقا میخواستیم قبل از اعلام نتایج جابه جا بشیم و نکردیم اینکار رو خدا داند که کار درستی بوده یا نه فعلا فقط زمان یه سری چیزا رو حل میکنه. به هرحال از نظر م اونایی که هفته ای یک بار بیشتر نمیان اینجا و کارشون هم دارن ادامه میدن کارشون درسته
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال