کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2014-12-22 ساعت 03:40)m.ghoreishi نوشته:  
(2014-12-21 ساعت 23:54)sun2000 نوشته:  
(2014-12-21 ساعت 18:32)sun2000 نوشته:  سلام دوستان یک سوال

مصاحبه ما هفته اول فوریه است الان که مدارک و فرمها رو چک میکردم متوجه شدیم یکسالی که ایران نبودیم و برای یه دوره اموزشی که هیچ پولی,دریافت نمیشده خارج از ایران بودیم رو در بخش شغل,مربوط به ده سال گذشته در فرم وارد نکردیم در صورتیکه در بخش ادرس خونه نوشتیم و همچنین در بخش گواهی عدم سوپیشینه نیز تهیه کردیم

حالا سوال :همون موقع قسم خوردن بگیم چون الان انلاک کردن نمیدونم فایده ای داره یا نه؟
یا اینکه وقتی فرمها رو پست می کنیم یه نامه بزاریم و توضیح بدیم؟

دوستان اگر کسی جواب سوالم رو.نمیدونه اطلاع دارید از کجا می تونم بپرسم ؟؟؟

با توجه به تاریخ مصاحبه که اعلام کردین یعنی نامه دومتون اومده پس مطمئنآ انلاک کردن به نفعتون نیست ولی میتونید تو این فاصله با ارسال یک ایمیل خیلی خلاصه و مفید جریانو به KCC اعلام کنید ببینید چه جوابی میدن و با توجه به جوابشون تصمیم درست رو بگیرین. در ضمن نامه ارسالی خودت و جواب KCC رو پرینت بگیر و روز مصاحبه همرات داشته باش
دوست عزیز بهتره که ایمیل نزنید و فقط روز مصاحبه بهشون بگید و به جز اون قسمتی رو که ایراد داره پرینت بگیرید و هایلایت کنید که همراه به توضیحات به آفیسر نشون بدید. ایمیل زدن به کی سی سی خیلی ایده ی خوبی نیست.
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: sun2000
(2014-12-21 ساعت 21:38)neda733 نوشته:  دوستان با این که هنوز نامه دومم نیومده میتونم الان موجودی بانکیمو بگیرم?!

اعتبار تمکن مالی ۳۰ روز هست، بهتره الان موجودی نگیرید
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
تشکر کنندگان:
(2014-12-20 ساعت 21:31)satan نوشته:  سلام
کسی میدونه که نفر اصلی کیس که شغل ندار و دانشجو هست باید از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیره یا اینکه کارت دانشجویی کافی است واسه روز مصاحبه

احتیاط کنید و گواهی اشتغال به تحصیل به اضافه ی ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی حتما ببرید، درسته که قانونا شما این مدارک رو لازم ندارید اما توی مصاحبه ها دیده شده که افسر خواسته، بخصوص وقتی فرد مدرک دانشگاهی رو هنوز دریافت نکرده
کلا اصل بر اینه که تمام مدارک رو ببرید اما حرفی نزنید تا خود آفیسر از شما بخواد

(2014-12-20 ساعت 23:42)mehdiii82 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 21:31)satan نوشته:  سلام
کسی میدونه که نفر اصلی کیس که شغل ندار و دانشجو هست باید از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیره یا اینکه کارت دانشجویی کافی است واسه روز مصاحبه

به هيچ وجه گواهي اشتغال به تحصيل نياز نيست
شما حتمن ديپلم و پيش دانشگاهيتون و ترجمه كنين و اصل مدارك همراتون باشه كافيه!
موفق باشين
دوست عزیز لازمه که تمام مدارک همراه ایشون باشه بخصوص ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهی اشتغال به تحصیل
تشکر کنندگان:
(2014-12-21 ساعت 03:28)miyu نوشته:  عزیزان من تورو خدا راهنمایی الکی نکنین وقتی مطمین نیستین!میدونم ما همه مون فقط میخایم بهم دیگه کمک کنیم ولی این رو هم درنظر داشته باشیم که با یه راهنمایی اشتباه و بیخود بقیه توی دردسر میفتن!
عزیزی که فرمودین دانشجویین و شغلی هم ندارین منم شرایطم مثل شماس!به خودت استرس وارد نکن!کارت دانشجویی و اینجور چیزا اصلا نمیخان حتی اگه ببری هم من فکرنمیکنم اصلا نگاه کنن!!
فقط همون مدارکی که خود سفارت میگه!مثل دیپلم و پیش!اگه لیسانستون تموم شده که لیسانسم ببرین!همین!
موفق باشین

دوست عزیز احتیاط کردن و بردن همه ی مدارک به دلیل استرس وارد کردن به خود نیست، درسته که قانونا اعلام شده این مدارک لازم نیست، اما از مصاحبه ها شنیده شده که افیسر بعضا درخواست مدارک دیگری کرده و اگه اون مدارک نباشن شما نقص مدرک می خورید، شما احتیاط کنید و همه رو همراه داشته باشید فقط تا افیسر نخواسته مدارک رو عنوان نکنید و صحبت نکنید، به دفعات دیده شده که آفیسر ریز نمرات دیپلم خواسته، بهتره تمام مدارک رو ببرید
این رو بزرگ می کنم که همه توجه کنن. امیدواریم که مشکلی برای هیچکس پیش نیاد و موفق باشید.
تشکر کنندگان: Mahboy ، miyu ، vahid1432 ، ریحانا
(2014-12-22 ساعت 07:59)نیلان نوشته:  
(2014-12-21 ساعت 21:38)neda733 نوشته:  دوستان با این که هنوز نامه دومم نیومده میتونم الان موجودی بانکیمو بگیرم?!

تمکن مالی اعتبار نداره ولی میگن بهتره که 30 روز حداکثر فاصله اش باشه. بودند کسانی که با تمکن مالی به فاصله 2 ما و حتی 4 ماه هم مصاحبه رفتند اما یه دلیل قانع کننده باید در آستینتون داشته باشید.
مثلا از اون تاریخ تمکن به بعد خارج از کشور بودید و امکان تهیه تمکن جدید رو نداشتید.
ضمنا انتظار داشته باشید اگر تمکن با فاصله زیاد تهیه کردید بعد از مصاحبه به شما بگن که کلیرنس خوردید و یا تمکنتون رو قبول نداریم برید هر وقت گفتیم با تمکن جدید بیایید.
توصیه بنده به همه دوستان : در کل تمکن مدرک مهمی نیست که اینقدر روش فکر کنید. اون پست جامع بنده به این دلیله که زیادی سختش نکنیم و روش فکر نکنیم . یکبار خوندن پست و رعایت نسبی اش کفایت میکنهBig Grin
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: laleht ، Mahboy
(2014-12-22 ساعت 09:39)behdadK نوشته:  

تمکن مالی اعتبار نداره ولی میگن بهتره که 30 روز حداکثر فاصله اش باشه. بودند کسانی که با تمکن مالی به فاصله 2 ما و حتی 4 ماه هم مصاحبه رفتند اما یه دلیل قانع کننده باید در آستینتون داشته باشید.
مثلا از اون تاریخ تمکن به بعد خارج از کشور بودید و امکان تهیه تمکن جدید رو نداشتید.
ضمنا انتظار داشته باشید اگر تمکن با فاصله زیاد تهیه کردید بعد از مصاحبه به شما بگن که کلیرنس خوردید و یا تمکنتون رو قبول نداریم برید هر وقت گفتیم با تمکن جدید بیایید.
توصیه بنده به همه دوستان : در کل تمکن مدرک مهمی نیست که اینقدر روش فکر کنید. اون پست جامع بنده به این دلیله که زیادی سختش نکنیم و روش فکر نکنیم . یکبار خوندن پست و رعایت نسبی اش کفایت میکنهBig Grin
من از نظر قوانین ترجمه ی مدارک گفتم ولی کلا همین که شما می گی درسته
تشکر کنندگان: behdadK
گواهی تمکن که به لاتین میگیرید. ترجمه نمیشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: laleht ، vahid1432
(2014-12-20 ساعت 11:58)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 11:14)amirgharibi نوشته:  
(2014-12-10 ساعت 12:35)amirgharibi نوشته:  
(2014-12-10 ساعت 10:29)r.bazargan نوشته:  
(2014-12-10 ساعت 10:11)amirgharibi نوشته:  دوستان
من سفارتم انکارا بود و تغییرش دادم به ارمنستان ، کیس نامبرم : As2015****3500
امروز سایت ویزا بواتون و چک کردم ، تا As3825 واسه ژانویه وقت داده ، اما نامه دوم من هنوز نیومده !
آیا من باید فرمی رو واسه تغیر سفارت میزدم ؟ تو 2014 یه فرم بود اما 2015 گفتن نمیخواد ، درسته ؟!
آیا کسی واسه سفارت ارمنستان نامه دومش اومده ؟
آیا واسه سفارت ارمنستان هم باید مدارک و قبل رفتن پست کرد ؟

ممنون میشم جواب بدین.

دوست عزیز من متوجه نشدم چطور تغییر دادین سفارتتون و
برای تغییر سفارت اگه اشتباه نکنم باید زمان تکمیل فرم DS260 سفارت و تغییر میدادین و یا اینکه به kcc اعلام کنید برای تغییر سفارت

برای سفارتها هم فقط برای ترکیه باید مدارک و پست کنید

برای نامه دوم هم تازه دیروز بولتن اعلام شده و شما بر اساس اینکه چه زمانی فرم 260 رو ارسال کردین میتونین منتظر نامه باشید البته بین 20 تا 25 دسامبر حالا یکی دو روز اینور اونور

ممنون از جوابتون

بله ، همون اولش تو نامه اولم زده بود آنکارا، اما من وقتی فرم 260 رو پر میکردم زدم ارمنستان، جایی هم نگفته بود باید فرم دیگه ای رو پر کنم ، پس یاید منتظر ایمیل باشم بین 20 تا 25 دسامبر ؟

سلام

من نامم اومد ، 22 فوریه خورده زمان مصاحبه ارمنستان
حالا باید چه کنیم ؟ تاپیکی هست که خلاصه نوشته شده باشه ؟
نامه اتون الان اومد؟

نه ، تقریبا 13 دسامبر اومد ، مطالب اینجا زیاده ، نمیدونم حالا باید چه کنم و کدوم قسمت برم ؟ باید به سفارت میل بزنم یا تو https://ceac.state.gov برم و ببینم ؟
تشکر کنندگان:
اصلا هول نشو !!
تو نامه دوم زمان دقیق مصاحبه مشخص شده !
الان به فکر تهیه مدارک لازم سفارت باش و واکسیناسیون رو انجان بده !

--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: vahid1432
(2014-12-22 ساعت 10:41)behdadK نوشته:  گواهی تمکن که به لاتین میگیرید. ترجمه نمیشه
منظورم این نبود Big Grin
عجب داستانی شده
منظورم اینه که کلا مدارکی که ما به سفارت می دیم، هر کدوم تاریخ اعتبارشون یه قوانینی داره، منظورم اینه که کلا قانون مدارک ترجمه شده در این موارد صدق می کنه
Big Grin
وای خدا مردم از خنده از دستت بهداد
تشکر کنندگان: behdadK ، Mahboy

میشه لطف کنید منبع یا لینک این 30 روزه بودن اعتبار تمکن مالی رو اعلام کنید؟ ممنون
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
سلام
ممكنه امشب نامه ها رو بفرستن؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: nilgoon1982
(2014-12-22 ساعت 18:19)m.ghoreishi نوشته:  

میشه لطف کنید منبع یا لینک این 30 روزه بودن اعتبار تمکن مالی رو اعلام کنید؟ ممنون

تو نامه ای که از بانک میگیرید تاریخ انقظا نامه رو میزنه.

نمونه تصویر
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: HERMES7 ، t_arian_n
بچه ها این تصویر نمودار توزیع متقاضیان برنامه لاتاری از سال 2015 تا 2007 رو نشون میده (سال تقویمی 2005 تا 2013) فک کردم خوبه برای مفسران تا میزان پذیرش و کسانی رو که ویزا گرفتن رو نشون میده[عکس: mygreencard-com-releases-2014-green-card...ce-reviews]
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان:
(2014-12-22 ساعت 18:51)majid7 نوشته:  
(2014-12-22 ساعت 18:19)m.ghoreishi نوشته:  

تو نامه ای که از بانک میگیرید تاریخ انقظا نامه رو میزنه.

نمونه تصویر

مجید جان قبلا برا یکی از سفرهام نامه تمکن بانک ملی گرفته بودم هیچ تاریخ یکماهه ای نداره . تو نمونه نامه شمام چیزی ندیدم!!
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان