موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
یه آرزوی موفقیت خیلی گنده واسه "بابک" عزیز که نزدیک مصاحبشه و واسه ماها از هیچ کمکی دریغ نکرده ....
ایشالا به اونچه که حقشه برسه ....
> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از بچه ها هست که مصاحبش 9 یا 10 فوریه آنکارا باشه؟
کیس نامبر : 2015as000034xx
تعداد افراد در کیس : خودم
سفارت : آنکارا
دریافت نامه دوم : 12 دسامبر
مصاحبه : فوریه
دریافت ویزا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ايا ما در مورد مسائلي كه بعد از پركردن فرمها واسمون اتفاق افتاده مسؤوليم كه اطلاع بديم؟!
موقع قسم خوردن ما قسم ميخوريم كه اطلاعات درست پر كرده باسيم كه اگه اتفاقي بعد از اون مثل استخدام پيماني شدن هيات علمي بيفته مشكلي تو قسممون نيست كه!!!
لازمه اصلا اطلاع داد اين چيزارو؟!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آيا سفارت براي بررسي پرونده هر كيس و كليرنس اون كيس، فقط به سوابق خود كيس اهميت ميده يا اينكه سوابق نزديكان فرد هم ميتونه اثرگذار باشه؟ آخه يكي از بستگان درجه دو بنده يه پست حكومتي حساس داره! اگر جواب مثبت هست، اولا از كجا و چه مرجعي متوجه اين ارتباط فاميلي ميشن؟ و ثانيا در صورت پرسش آفيسر در اين خصوص، بهتره با چه رويكردي بهش پاسخ داده بشه؟
ممنون ميشم دوستان نظرشون رو بگن.
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما که بستگانت پست حکومتی حساس داره همینجا حالش رو ببر. آمریکا میخوای بیای چیکار؟:دی
حالا جدای از شوخی اگر استباه نکنم چک میکنند که کسانی که گرین کارت میگیرند مرتبط با سازمان ها تروریستی نباشند. تا حالا جایی نخوندم دولت ایران هم جزو این کتگوری باشه. دنبال کارهای خاص در سازمان های خاص میگردند که مطمئنا این افراد خودشون اجازه خروج اصلا ندارند یا اگر داشته باشند اطلاعاتشون اونقدر محرمانه هست و اونقدر راحت میتونن پرونده سازی کنند که گندش در نیاد!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی بابت نامه دوم به کی سی سی زنگ نزده?هر چی زمان میگذره من بیشتر نگران میشم!خواهشا یک خبر خوب بهم بدید!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سایت انکارا تا تاریخ 18/2/2015 تاریخ های مصاحبه رو آپدیت کرد؟کسی هست که بعد از این تاریخ و تا پایان فوریه مصاحبه داشته باشه؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 12:52)neda733 نوشته: از دوستان کسی بابت نامه دوم به کی سی سی زنگ نزده?هر چی زمان میگذره من بیشتر نگران میشم!خواهشا یک خبر خوب بهم بدید!
من اینقدر که حرص خوردم و استرس بخودم وارد کردم هر دفعه هم گفتن under process دیگه زنگ نزدم و نمی زنم .نصف موهام سفید شد.
ایندفعه عین لاتاری باهاش برخورد میکنم هروقت یکی از بچه ها اومد اینجا گفت نامه دومش اومد میرم ایمیلم رو چک میکنم. اینقدر رو اعصابم اثر گذاشته که پسرم هم میگه مامان حالا اگه نشد مهم نیست ناراحت نشو
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-24 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-24 ساعت 13:26 توسط mfte.teacher.)
(2014-12-24 ساعت 12:52)neda733 نوشته: از دوستان کسی بابت نامه دوم به کی سی سی زنگ نزده?هر چی زمان میگذره من بیشتر نگران میشم!خواهشا یک خبر خوب بهم بدید!
ندا خانم منم مثل شما منتظرم
(2014-12-24 ساعت 13:18)رضا2015 نوشته: (2014-12-24 ساعت 12:57)laleht نوشته: (2014-12-24 ساعت 12:52)neda733 نوشته: از دوستان کسی بابت نامه دوم به کی سی سی زنگ نزده?هر چی زمان میگذره من بیشتر نگران میشم!خواهشا یک خبر خوب بهم بدید!
من اینقدر که حرص خوردم و استرس بخودم وارد کردم هر دفعه هم گفتن under process دیگه زنگ نزدم و نمی زنم .نصف موهام سفید شد.
ایندفعه عین لاتاری باهاش برخورد میکنم هروقت یکی از بچه ها اومد اینجا گفت نامه دومش اومد میرم ایمیلم رو چک میکنم. اینقدر رو اعصابم اثر گذاشته که پسرم هم میگه مامان حالا اگه نشد مهم نیست ناراحت نشو
بنظرم بهترین حالت این هست که تماس بگیرید با kcc
اگه پروسس فرم تون تموم شده به احتمال زیاد سری بعد نامه اتون رو دریافت می کنید.
با این خبر خوشحالم کردین. چون بعد اینکه نماه های دسامبر اومد تماس گرفتم و گفتن که پروسس فرمم تموم شده
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم چقدر این ماه دسامبر طولانی شده.
مسئولین باید رسیدگی کنن
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-23 ساعت 03:19)sun2000 نوشته: (2014-12-22 ساعت 07:57)نیلان نوشته: (2014-12-22 ساعت 03:40)m.ghoreishi نوشته: (2014-12-21 ساعت 23:54)sun2000 نوشته: (2014-12-21 ساعت 18:32)sun2000 نوشته: سلام دوستان یک سوال
مصاحبه ما هفته اول فوریه است الان که مدارک و فرمها رو چک میکردم متوجه شدیم یکسالی که ایران نبودیم و برای یه دوره اموزشی که هیچ پولی,دریافت نمیشده خارج از ایران بودیم رو در بخش شغل,مربوط به ده سال گذشته در فرم وارد نکردیم در صورتیکه در بخش ادرس خونه نوشتیم و همچنین در بخش گواهی عدم سوپیشینه نیز تهیه کردیم
حالا سوال :همون موقع قسم خوردن بگیم چون الان انلاک کردن نمیدونم فایده ای داره یا نه؟
یا اینکه وقتی فرمها رو پست می کنیم یه نامه بزاریم و توضیح بدیم؟
دوستان اگر کسی جواب سوالم رو.نمیدونه اطلاع دارید از کجا می تونم بپرسم ؟؟؟
با توجه به تاریخ مصاحبه که اعلام کردین یعنی نامه دومتون اومده پس مطمئنآ انلاک کردن به نفعتون نیست ولی میتونید تو این فاصله با ارسال یک ایمیل خیلی خلاصه و مفید جریانو به KCC اعلام کنید ببینید چه جوابی میدن و با توجه به جوابشون تصمیم درست رو بگیرین. در ضمن نامه ارسالی خودت و جواب KCC رو پرینت بگیر و روز مصاحبه همرات داشته باش
دوست عزیز بهتره که ایمیل نزنید و فقط روز مصاحبه بهشون بگید و به جز اون قسمتی رو که ایراد داره پرینت بگیرید و هایلایت کنید که همراه به توضیحات به آفیسر نشون بدید. ایمیل زدن به کی سی سی خیلی ایده ی خوبی نیست.
باتشکر خودم هم فکر می کنم روز مصاحبه بگیم بهتره چون تو ضیح با ایمیل ممکنه اشتباه برداشت کنن ممنون از راهنماییاتون
نگران نباشین. جونن تو یکی از سفرنامه ها خوندم که نوشته بود قبل از اینکه وارد فرایند اصلی مصاحبه بشین و از تون سوال و جواب کنن. یه فرم بهتون میدن تا اگر چیزی بوده که نگفتین یا میخاین اظهاراتتون رو کامل کنین اعلام کنین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. يه سؤالي برام پيش اومده . امسال پروسس اوليه فرم ها سه تا پنج ماه طول ميكشه. مي خواستم بدونم آيا پارسال هم اين پروسه اينقدر طولاني بود؟ اگه بررسي فرمها امسال نسبت به پارسال طولاني تر باشه ، آيا اميدي هست كه به عوضش كليرانس نسبت پارسال كوتاه تر بشه؟
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.