موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 15:44)2015reza نوشته: سلام دوستان. يه سؤالي برام پيش اومده . امسال پروسس اوليه فرم ها سه تا پنج ماه طول ميكشه. مي خواستم بدونم آيا پارسال هم اين پروسه اينقدر طولاني بود؟ اگه بررسي فرمها امسال نسبت به پارسال طولاني تر باشه ، آيا اميدي هست كه به عوضش كليرانس نسبت پارسال كوتاه تر بشه؟
تا جایی که میدونم این پروسه خیلی بستگی به زمان ارسال فرم تون داره. اما پارسال روند بررسی ها بهتر بوده. و سر موقع نامه دومم میومد. امسال هم روند تقریبا به سر جاش برگشته. در مورد کللیرنس این خبر خوب رو بهتون بدم که روند کلیرنس ها خوب بوده خودم یکی دو مورد سراغ دارم که کلییر شدن. و به این قول خانم سارا گرو هم اشاره می کنم که روند کلیر های امسال مثل سالهای قبل طولانی نخواهد بود.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
پارسال سه تفاوت داشت.
1- ارسال پستی بود
2- از اول می میشد ارسال کرد(برخلاف امسال که 20 می بود)
3- طبیعتا تعداد افرادی که میبرند و فرم میفرستند کمتر بود (هرسال بیشتر اطلاع پیدا میکنند)
4- فرم ها رو به ترتیب کیس نامبر از پاکت نامه باز میکردند و چک میکردند.
حالا این چهار تا با هم جمع شد و نمیدونم به چه جهت KCC هم تنبل شد و نتیجه این شد که میبینید. خوشبختانه شمایی که باقی موندید هم تعدادتون کمه و هم اینکه قراره ظرف 2 -3 ماه آینده شما هم پروسستون تموم بشه. شما 5 ماه از زمان ارسال فرم زمان در نظر بگیرید برای پروسس اگر تا قبل از بولتن این 5 ماه رسید شانس دارید که همون ماه نامه رو بگیرید.
صبر وسط ماه برای دریافت نامه و انتظار برای اینکه 2 بار در ماه نامه میفرستن و ... هم به جز سوهان روح کار دیگه ای انجام نمیده.
از یک جهت هم اگر 2014 رو فراموش کنیم تجربه میگه هر چه دیرتر به مصاحبه برید کلیرنس کوتاهتر خواهد بود. (اگر 2014 رو فراموش کنیم)
ضمنا دوستان خواهشا زمان امضا ها رو اگر میخواهید کمکی بگیرید به میلادی تعویض کنید. بحث سر بهتر بودن یک تقویم از دیگری نیست . بحث بر سر اینه که ما پروسه ها رو و افراد رو با تقویم میلادی که مرسومه میسنجیم و من یکی نمیتونم مثلا 6 تیر رو هر دفعه نگاه کنم ببینم آخر جون بوده یا اول جولای.
البته این به شرطی است که نظر آدمهای تنبل امثال بنده برای شما مهم باشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میخواستم بدونم برای فوریه برای کسی نامه مصاحبه اومده
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 18:56)AMIN R نوشته: سلام دوستان میخواستم بدونم برای فوریه برای کسی نامه مصاحبه اومده
بله تعدادی از دوستان که دسامبر کارنت شدن همون چند روز بعدش واسشون نامه دوم اومد
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
این خانوم به منم الان همینو گفت روی حرفش نمیشه حساب کرد
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
من که تماس گرفتم همون خانوم بداخلاق همیشگی بود اما چرا پرسید شما برنده اصلی هستید یا نه?!!!!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من سفارتم آنکارا بود و تغییر دادم به ایروان ، اگه کسی تجربه یا کمکی می تونه بکنه ممنون میشم ، خیلی استرس دارم نمی دونم واسه دکتر چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 21:34)sara mohajer نوشته: (2014-12-24 ساعت 21:05)neda733 نوشته: این خانوم به منم الان همینو گفت روی حرفش نمیشه حساب کرد
آقا بود
پس چرا واسه من اینطوری جواب نداد. منم مثل شما 9 دسامبر کارنت شدم. اتفاقا تاریخ احتمالی مصاحبمم رو که پرسیدم گفت احتمال زیاد مارچه ! تازه وضعیت پروندمم گفت که پروسسش تموم شده. (یعنی دارن دل بخواهی جواب میدن؟)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 21:53)mfte.teacher نوشته: (2014-12-24 ساعت 21:34)sara mohajer نوشته: (2014-12-24 ساعت 21:05)neda733 نوشته: این خانوم به منم الان همینو گفت روی حرفش نمیشه حساب کرد
آقا بود
پس چرا واسه من اینطوری جواب نداد. منم مثل شما 9 دسامبر کارنت شدم. اتفاقا تاریخ احتمالی مصاحبمم رو که پرسیدم گفت احتمال زیاد مارچه ! تازه وضعیت پروندمم گفت که پروسسش تموم شده. (یعنی دارن دل بخواهی جواب میدن؟)
خب تبريك ميگم.شما مصاحبتون همون مارچ هستش!ظاهرا هنوز پروسه بچه هايي كه اگوست پركردن فرمارو تموم نشده كه اميدوارم به مصاحبه مارچ ديگه برسيم لااقل!!!
كمي اوضاع بد پيش ميره به نظر من!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بنده به شدت دچار استرس شدم بابت نامه دوم!بالاخره خواه ناخواه زندگی ادم تحت تاثیر قرار میگیره!میترسم از دیر اومدن نامه و بعد از اون پروسه کلیرنس!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 21:55)رضا2015 نوشته: (2014-12-24 ساعت 21:05)neda733 نوشته: این خانوم به منم الان همینو گفت روی حرفش نمیشه حساب کرد
:دی
حالا اگه گفته بود ویزاتون حاضره چی؟
عزیزمن من دو بار تماس گرفتم یه بار گفت در حال برررسیه بعد دو ماه بعد زنگ زدم گفت پروسستون تموم شده!
اون اقا و خانوم دلیلی ندارن که بخوان اذیت کنن شما رو!!
رضا جان خبري از اتمام پروسه خودت نشد؟!
هرچي ديرتر بريم مصاحبه شانسمون واقعا كمتر ميشه واسه ويزا!!!
پارساليا رو ملاك بذاريم كه تقريبا هيچكوم از كسايي كه بعد فوريه رفتن نتونستن ويزا بگيرن!بخصوص انكارايي ها!!!
كيس نامبر**٣٣
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
[/php]
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 22:24)neda733 نوشته: دوستان بنده به شدت دچار استرس شدم بابت نامه دوم!بالاخره خواه ناخواه زندگی ادم تحت تاثیر قرار میگیره!میترسم از دیر اومدن نامه و بعد از اون پروسه کلیرنس!
نداجان استرس نده به خودت!!!
هنوز واسه اگوستي ها پروسس تمام نشده اينجور كه ما زنگ زديم و جواب دادن بمون!
حالا شايد شما خوش شانس بودين و واسه شما اوكي شد پروسستون و نامتون اومد!اما واقعيتش فكرميكنم شانستون زياد نيست خيلي!
كيس نامبر**٣٣
[/php]