کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2014-12-25 ساعت 12:05)SAAM_60 نوشته:  سلام دوستانِ عزیز

من این کامنتهای شما رو میبینم همش به این فکر می‌کنم یعنی‌ شما‌ها قبل از قبولی در لاتاری زندگی‌ نداشتین، کار نمی‌کردین ؟!

حالا که هیچ هزینه ایی هم نکردین و اگه این شانس از دوستان گرفته بشه قرار نیست زندگیتون خراب بشه !!

دوستان مرتب با ک سی‌‌‌ سی‌‌‌ تماس میگیرن یا دارن میل می‌زنن، این همه استرس به خودتون و دورو بریاتون اصلا ارزش نداره

به جای این همه استرس یه خورده به کارای روزمره برسین بیشتر ارزش داره

امیدوارم همهٔ اونایی که شرایطشو دارن ویزا بگیرن Smile
__________________________________________________________________________*****____________________________________
راسه شما كه نميدونم اما واسه ما اين يكي از مهمترين اتفاقات زندگيمونه!طبيعيه كه يه قسمتهايي از زندگيمون تاثير گرفته ازش!!!
اينكه پيگير ميشيم و ميزان شانسمون و ارزيابي ميكنيم هم خيلي خيلي خوبه!الاقل كمك ميكنه بهت زده نشيم مثل دوستان ٢٠١٤ اي!!!
مطمئنا هيچكدوم از دوستان هم بيكار نيست!!!
درضمن بچه ها هم به هم اطلاع رساني ميكنن به اين وسيله و هم غم و شادي و استرسشون و تقسيم ميكنن!اينجا دقيقا واسه همينه!!!_

شماره کیس:***2015AS00002
تاریخ رویت قبولی:2014 may 3
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: sep 10 2014
کارنت شدن کیس: Nov 2014
مصاحبه: ??
دریافت کلیرنس: ??
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: Radwin
من با مهدی خیلی خیلی موافقم!همه ما دغدغه داریم!دقیقا مهاجر سرا واسه اطلاع رسانی و کمک به همدیگست!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: HERMES7 ، bahar101
(2014-12-24 ساعت 22:34)neda733 نوشته:  دوستان به نظرتون با این روند ویزا به من میرسه?به گفته مهدی کسانی که بعد از فوریه رفتن ویزا بهشون نرسیده!کم مونده دچار ایست قلبی بشم!!!!!

چرا استرس ببینید باز خوبه پروسه لاتاری یکساله و در نهایت تا هشت ماه دیگه معلوم میشه این پروسه از اولش خیلی دست شما نبوده و از این به بعد هم نخواهد بود
شما اگر تجربه پروسه مهاجرت رو داشتید واقعا لاتاری خیلی پروسه کوتا ه مدتیه و در واقع راحت و بدون مدارک و امتحان زبان......
من از این جهت خواستم براتون بگم که تجربه پروسه مهاجرت کانادا رو دارم پروسه ای که قرار بود برای ما ماکزیمم به گفته خودشون شش ماه تا یکسال باشه و چهارسال شد.......

و یه مسیله خیلی مهم دیگه که واقعا اهمیت داره برنامه داشتن برای زندگی اونجاست از همه اینها فکر و استرسش بیشتر چون یه شروع خیلی جدید هست که باید برنامه داشت تو بحث روانشناسی مهاجرت یکی از سخت ترین اتفاقا ت زندگی از لحظه لحظه زندگیتون بذت ببرید و از صمیم قلب میگم واقعا در این مرحله که هستید نباید استرس داشته باشید و خودتون به خودتون کمک کنید
جناب مدیر اگر پرچونگی بود می تونید پاکش کنید فقط احساس کردم نداجان خیلی نگرانند خواستم تجربه خودم رو بگم که پروسه ای که من در واقع سالها منتظرش بودم و براش تلاش کردم از ابتدا تحصیلی با بورس کامل از کانادا و بعد مهاجرت و الان اقامت کانادا رو دارم ولی تو ایرانم
پس بازهم میگم زندگی اونجا خیلی سخت تر از شرایط الان دارید ارزش استرس واقعا نداره
تشکر کنندگان: babak12 ، HERMES7 ، areb1356 ، Radwin ، R-AL ، alinima
مرسی دوست عزیزم!صحبتتون بسیار تاثیر گذار بود!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: HERMES7
(2014-12-25 ساعت 18:05)neda733 نوشته:  مرسی دوست عزیزم!صحبتتون بسیار تاثیر گذار بود!

خواهش می کنم و من اینو با تمام وجود مطمئنم اگر قرار باشه شما برید حتی اگر اخرین نفر برای مصاحبه باشید و کلیرنس هم بخورید شما میرید شک نکنید
واگر نرید یک اتفاق بهتر منتظرتون
تشکر کنندگان: miyu ، ziba_sunset ، HERMES7 ، SAAM_60 ، Mahboy ، bahar101
از دوستان عزيزي كه اگوست فرم پركردن كسي زنگ نزده به kcc?!
به شدت به خبراي خوبتون محتاجيم
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان:
سلام به همگی من شماره کیسم زیر 1000 هستش و اکتبر ارسال کردم فرمم را یک ماه پیش زنگ ردم کی سی سی گفت several Weeks دیگه نامتون میاد بعد بهش کفتم جواب درست بده گفت اخر دسامبر نامه برات میاد و فوریه میری مصاحبه . این هفته زنگ زدم کفت هنوز پروسسه ات کامل نشده . حالا همه نامه های مصاحبه فوریه اومده کسی خبر داره؟
تشکر کنندگان:
اره دوست عزیز!فوریه اومده!دوستان تا اخر فوریه نامه ها اومد یا تا هجدهم?!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان:
(2014-12-27 ساعت 14:23)neda733 نوشته:  اره دوست عزیز!فوریه اومده!دوستان تا اخر فوریه نامه ها اومد یا تا هجدهم?!

وقتی نامه میاد واسه یه ماه میاد نه ت یک تاریخ معین مثل 18 فوریه.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان:
هر کی قرار بود برای فوریه بره مصاحبه نامه اش این سری اومد. از سری بعد برای مارچ دعوت خواهند شد.
مجدد برای چندمین بار تکرار میکنم که امسال همه نامه ها برای هر ماه یکدفعه در دسترس قرار میگیره. اگر همزمان با بقیه نامه رو دریافت نکردید تا ماه بعد باید منتظر باشید. نه از سری دوم نامه ها در آخر ماه خبری هست و نه اعلام نیمی از مصاحبه شوندگان در ماه بعد!

اینجا راستی چند نفر هستید که دیر فرستادید؟ من یک چک کوچیک کردم 4-5 نفر بیشتر نیستید. اونهایی که نیمه اول آگوست بودید میتونید امیدوار باشید که احتمال زیاد این ماه دریافت میکنید برای نیمه دوم آگوست هم احتمالش هست اما سپتامبری ها احتمالا به ماه بعد میکشند و آپریل یا نهایت می به مصاحبه میروند. امیدوارم البته که این بکلاگ تمام بشه و این ماه همه به مصاحبه بروند اما اگر اشتباه نکنم تمام کسانی که سپتامبر به بعد فرم رو پر کردند به این دلیل بوده که دیر جواب برنده شدن رو دیدند درسته؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: Mahboy ، soruosh ، nilgoon1982
پس اینجور که معلومه کی سی سی الکی حرف میزنه و جواب درست نمیدند
تشکر کنندگان:
نه یکی دو تا از دوستان فکر کردن دیر فرستادن مشکلی ایجاد نمی کنه! منتظر شدن مدارک کامل شه ! مثلا کارت پایان خدمت جدید بگیرن یا گذرنامه جدید.....
تشکر کنندگان:
نه من توی فرم ثبتنام اولیه مدرک تحصیلی رو فوق زدم در صورتی درسم تموم نشده بود صبر کردم بعد از فارغ التحصیلی فرمم فرستادم!فکر میکنم نگرانیم بی مورد بود و باید همون ماه می فرستادم!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: sad_sad ، soruosh
دقیقا مشکل ما هم مثل ندا خانم بود ودفاع نکردن پایان نامه وهمینجا از دوستان راهنمایی خواستیم وگفتن بزارید بعد گرفتن مدرک و نمیدونستیم راه دیگه ای هم داره این قضیه
شماره کیس:**32/تعداد کیس:2 نفر/سفارت: آنکارا/تاریخ ارسال فرم12 اگوست/زمان کارنت:9 دسامبر/زمان مصاحبه :9 مارچ/دریافت ویزا:16مارچ/مقصد:سیاتل/ورود به خاک آمریکا :28 جولای هوررررررا
تشکر کنندگان:
منم سربازیم تمام نشده بود !!! عجب اشتباهی کردم !! امیدوارم پشیمونی برام نیاره اینکه میگه بروسه ات کامل نشده یعنی چقدر طول میکشه ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟
تشکر کنندگان: sad_sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان