کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2014-12-25 ساعت 15:48)mehdiii82 نوشته:  
(2014-12-25 ساعت 12:05)SAAM_60 نوشته:  سلام دوستانِ عزیز

من این کامنتهای شما رو میبینم همش به این فکر می‌کنم یعنی‌ شما‌ها قبل از قبولی در لاتاری زندگی‌ نداشتین، کار نمی‌کردین ؟!

حالا که هیچ هزینه ایی هم نکردین و اگه این شانس از دوستان گرفته بشه قرار نیست زندگیتون خراب بشه !!

دوستان مرتب با ک سی‌‌‌ سی‌‌‌ تماس میگیرن یا دارن میل می‌زنن، این همه استرس به خودتون و دورو بریاتون اصلا ارزش نداره

به جای این همه استرس یه خورده به کارای روزمره برسین بیشتر ارزش داره

امیدوارم همهٔ اونایی که شرایطشو دارن ویزا بگیرن Smile
__________________________________________________________________________*****____________________________________
راسه شما كه نميدونم اما واسه ما اين يكي از مهمترين اتفاقات زندگيمونه!طبيعيه كه يه قسمتهايي از زندگيمون تاثير گرفته ازش!!!
اينكه پيگير ميشيم و ميزان شانسمون و ارزيابي ميكنيم هم خيلي خيلي خوبه!الاقل كمك ميكنه بهت زده نشيم مثل دوستان ٢٠١٤ اي!!!
مطمئنا هيچكدوم از دوستان هم بيكار نيست!!!
درضمن بچه ها هم به هم اطلاع رساني ميكنن به اين وسيله و هم غم و شادي و استرسشون و تقسيم ميكنن!اينجا دقيقا واسه همينه!!!_
دقیقا.
شماره کیس:***2015AS00002
تاریخ رویت قبولی:2014 may 3
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: sep 10 2014
کارنت شدن کیس: Nov 2014
مصاحبه: ??
دریافت کلیرنس: ??
تشکر کنندگان: varchandi ، alinima
دوستان از همتون خواهش میکنم که نگرانی رو کنار بذارید وگرنه بیچاره میشید!انتظار سخته ,نگرانی همه ما مثل همه!اما از اونجایی که به هر چی فکر کنی همون میشه و حتی اگه ما لاتاری برنده شدیم شانسی نبوده به نظر من به خاطر این بوده که با همه وجود ارزوشو کردیم!لطفا داشتن گرین کارتو هم همینقدر بخواید!من تا اخر نگرانی رفتم نتیجه ای نداره!امیدوار باشید ,لطفا,خواهشا!ببخشید بهداد جان
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: behdadK ، laleht ، varchandi ، alinima
اگر بخواهیم به 2014 فکر کنیم وضعیت ما هم آنچنان بهتر از شما نیست. اینطور فرض بگیرید که 2014 یک سال استثناء بود و تکرار نخواهد شد. من هیچوقت خوشبین به تمام معنا نبودم و همیشه محافظه کار هستم اما این مورد رو میدونم خیلی بدبینی است که بخواهیم سال را به بدی 2014 ببینیم.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ریحانا ، نیلان ، laleht ، rbrb-2015 ، alinima
يه جمله ميگم يكم آرامش بگيريمRolleyes

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، babak12 ، sun2000 ، نیلان ، laleht ، aidaz ، R-AL ، kaamiran ، varchandi ، rezasadeghi ، alinima ، reza.h ، SAAM_60 ، nilgoon1982 ، Aghaman
من كه اصلا كلا بيخيال شدم. اگه قرار باشه درست بشه كه ميشه، اگر هم قسمتمون نبود بازم تسليميم. دست خودمون نيست. فقط متاسفانه بعضي از دوستان تو forum تكميل فرم عمدا يا سهوا اشتباه راهنمايي كردن و ما فرمهامون رو دير فرستادم كه بازم اگه بهشون اعتماد كرديم، مسئولش خودمونيم. من الان همزمان براي دانمارك و استراليا هم apply كردم كه اگه لاتاريمون سوخت، گزينه هاي جايگزين داشته باشم. همين خودش خيلي استرسم رو كم كرده.

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: varchandi ، miyu ، نیلان ، SAAM_60 ، behjat
يه چيز هم كاملا مشخص شده و اون اينكه kcc ديگه مثل قبل اطلاعات نمي ده، و معمولا كلي گويي ميكنه. بايد منتظر بمونيم و چاره اي هم نداريم.

◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
تشکر کنندگان: SAAM_60
قربان اینجا فرومه و محیط عمومی. همه هم علامه دهر نیستند.
اگر راهنمایی غلط هم اینجا پیدا میشه طبیعیست. شما و هر شخص دیگه ای میتونه از خدمات موسسات از جمله ایمگرانجل یا حتی وکیل مهاجرتی استفاده کنه. به شخصه راهنمایی های خوبی اینجا شدم و سعی کردم بصورت صحیح بقیه رو راهنمایی کنم اما هیچوقت به اینجا بسنده نکردم از فروم ها و سایت های دیگه هم استفاده کردم و در نهایت با توجه به سادگی پروسه لاتاری و سر راست بودن فرمش از این بابت نگرانی ای ندارم.
بنده نخواستم انگشت اتهام به سمت کسی نشانه ببرم لطفا شما و بقیه دوستان هم دنبال مقصر برای تاخیر در ارسال فرم ها نگردید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: laleht ، 2015reza ، bahar101 ، ریحانا ، نیلان ، rbrb-2015 ، kaamiran ، alinima ، SAAM_60
بهداد عزيز، به هيچ عنوان قصد جسارت به شما يا كس ديگري رو نداشتم و ندارم و در پستم هم به وضوح گفتم كه مسئوليت قبول يا رد نظرات ديگران با خودمون هست. بنابراين توجيهي در كار نيست. قطعا اگر راهنمايي هاي شما و ساير مديران دلسوز مثل بابك مفيد نبود، اصلا حضور من در مهاجرسرا بي معني بود. اگر منظورم رو خوب بيان نكردم مجدداعذرخواهي مي كنم و براي همه مون آرزوي گرفتن ويزاي يك ضرب دارم.

تشکر کنندگان: behdadK ، babak12 ، نیلان ، R-AL ، kaamiran ، SAAM_60 ، behjat
(2014-12-24 ساعت 22:53)mehdiii82 نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 22:36)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 22:25)mehdiii82 نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 21:55)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 21:05)neda733 نوشته:  این خانوم به منم الان همینو گفت روی حرفش نمیشه حساب کرد

:دی
حالا اگه گفته بود ویزاتون حاضره چی؟
عزیزمن من دو بار تماس گرفتم یه بار گفت در حال برررسیه بعد دو ماه بعد زنگ زدم گفت پروسستون تموم شده!
اون اقا و خانوم دلیلی ندارن که بخوان اذیت کنن شما رو!!

رضا جان خبري از اتمام پروسه خودت نشد؟!
هرچي ديرتر بريم مصاحبه شانسمون واقعا كمتر ميشه واسه ويزا!!!
پارساليا رو ملاك بذاريم كه تقريبا هيچكوم از كسايي كه بعد فوريه رفتن نتونستن ويزا بگيرن!بخصوص انكارايي ها!!!

مهدي جان عرض شد پروسه فرمم تموم شده منتظرريم خبر امد خبري در راه است

اي جان
خبري خوش در راه است رضا جان
پس ان شالله مارچي ديگه
اقا يه دستي به سر ما بكش!!!
به اين دوستاي kcc بگو كار ما هم راه بندازن!!!

سلام دوستان
اونجا هم پارتی بازی
دوستان این همه خودتونو اذیت نکنین
مگه کاری از دستمون بر میاد؟
بسپاریم کار ها رو به خدا، سرنوشت، طالع یا هر چیزی که اسمشو میشه گذاشت
خودش همه رو درست می کنه
من شنیدم حتی مرد هایی بودن که سربازی هم رفته بودن و یک ضرب شدن
چرا ما ها جزوشون نباشیم
انرررررررررررررژژژژژژژژژژژی مثثثثثثثبببببببببببببببت لطفاَ
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: behdadK ، bahar101 ، babak12 ، R-AL ، SAAM_60
(2014-12-27 ساعت 15:52)varchandi نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 22:53)mehdiii82 نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 22:36)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 22:25)mehdiii82 نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 21:55)رضا2015 نوشته:  :دی
حالا اگه گفته بود ویزاتون حاضره چی؟
عزیزمن من دو بار تماس گرفتم یه بار گفت در حال برررسیه بعد دو ماه بعد زنگ زدم گفت پروسستون تموم شده!
اون اقا و خانوم دلیلی ندارن که بخوان اذیت کنن شما رو!!

رضا جان خبري از اتمام پروسه خودت نشد؟!
هرچي ديرتر بريم مصاحبه شانسمون واقعا كمتر ميشه واسه ويزا!!!
پارساليا رو ملاك بذاريم كه تقريبا هيچكوم از كسايي كه بعد فوريه رفتن نتونستن ويزا بگيرن!بخصوص انكارايي ها!!!

مهدي جان عرض شد پروسه فرمم تموم شده منتظرريم خبر امد خبري در راه است

اي جان
خبري خوش در راه است رضا جان
پس ان شالله مارچي ديگه
اقا يه دستي به سر ما بكش!!!
به اين دوستاي kcc بگو كار ما هم راه بندازن!!!

سلام دوستان
اونجا هم پارتی بازی
دوستان این همه خودتونو اذیت نکنین
مگه کاری از دستمون بر میاد؟
بسپاریم کار ها رو به خدا، سرنوشت، طالع یا هر چیزی که اسمشو میشه گذاشت
خودش همه رو درست می کنه
من شنیدم حتی مرد هایی بودن که سربازی هم رفته بودن و یک ضرب شدن
چرا ما ها جزوشون نباشیم
انرررررررررررررژژژژژژژژژژژی مثثثثثثثبببببببببببببببت لطفاَ

عزیز دل من ! این چه حرفیه! پارتی کجا بود!
میخوای بیاین یه دست هم سر شما بکشیم!: دی Big Grin
تشکر کنندگان: varchandi
امیدوارم این سری نامه ام بیاد
اگه نیامد هم غمی نیست
اصلا هرچی بیشتر میگذره، بیشتر با سختی های اونور آشنا میشم
آسمون خدا همه جا آبیه، و این زمین لعنتی زیر پاست
خبر خوش به همه دوستان بدم که 90 درصد واسه مصاحبه نخواهم رفت، کیس 3 نفریم.
خوشحال باشید
آرزوی زندگی پر از آرامش براتون دارم

Sent from my GT-P3100
کیس 2015AS000003XX + تعداد 3 + ارسال فرم 17 آگوست + ایروان + مصاحبه اول مارچ

شب تو سکوت کوچه ها، به ساز دل زخمه زدم /
با اینکه همراهی نبود، تا آخرین لحظه زدم

شب از ترانه پر شدو، من از هوای عاشقی /
نشد که از اینجا برم، حتی واسه دقایقی
تشکر کنندگان: soruosh ، MJAVADIAN
چرا نمیری?این خبر خوبی نیست!!!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: nilgoon1982
به معجزه زمان اعتقاد دارین؟؟
یک مثل آلمانی میگه: زمان همه چی برای آنهایی که برایشان بتوانند صبرکنند،بهمراه میاره .
من هر وقت عجله کردم یک گیری تو کارم پیش اومده مثلا درامتحاناتم وقتی یکباردیگه جوابامو چک نمی کردم بعد می دیدم چیزی را جا انداختم و کلی حالم می گرفت.
وقتی در کارم عجله می کنم تا با سرعت بالاتر کارمو تحویل بدم می بینم یک جا بی دقتی کردم و می بینم واقعا امتیاز منفی بی دقتی ام از امتیاز مثبت بموقع و سریع تحویل دادن کارم بیشتره.
حتی سر پرکردن فرم 260 هم 19 می فرستادم بعد چندهفته تازه فهمیدم باید تمام سطوح تحصیلی را می نوشتم و نه فقط آخرین سطح و خلاصه همیشه و همیشه عجله کردن به ضررم شده .
حالا منتظرم و برام مهمتر این نیست زودتر کارنت و مصاحبه بشم ، برایم نتیجه آخرش مهم تره. امیدوارم برای همه یک ویزای یکضرب درراه باشه و نه زود کارنت شدن و نامه دوم آمدن و بعد رفتن در یک وقفه طولانی Ap..... خصوصا در این امر لاتاری که اصلا نمی توانم اثری روی آن داشته باشم.Rolleyes
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: babak12 ، miyu ، نیلان ، bahar101 ، afrand ، aidaz ، A_A ، varchandi ، آزاده_امین ، mars1980 ، rezasadeghi ، SAAM_60 ، gholamrezaei ، vahidbaq
(2014-12-27 ساعت 17:00)neda733 نوشته:  چرا نمیری?این خبر خوبی نیست!!!!!!
به نظرم زندگی اون جا با پدر و مادر مسنم خیلی سخته
نه من و نه اونا توانایی انجام کار و درآمد نداریم
خب اونا سختی زیاد کشیدن و توانایی از صفر شروع کردنو ندارن
برنده اصلی پدرمه
خیلی فکر کردم که بیاد و منو ببره و حتی بعد یه روز برگرده ایران!
اما خودم نمیتونم بدون آشنا گلیمم رو از آب بکشم بیرون.
دفعه اول بود شرکت میکردیم
هنوز هم امیدوارم، حالا که این سیب رو پرتاب کردیم و هنوز داره چرخ میخوره
امیدوارم انرژی منفی نداده باشم
به هر حال برام مهم نیست چی میشه، فقط مهم اینه با آرامش زندگی کنم.
آرامش...

Sent from my GT-P3100
کیس 2015AS000003XX + تعداد 3 + ارسال فرم 17 آگوست + ایروان + مصاحبه اول مارچ

شب تو سکوت کوچه ها، به ساز دل زخمه زدم /
با اینکه همراهی نبود، تا آخرین لحظه زدم

شب از ترانه پر شدو، من از هوای عاشقی /
نشد که از اینجا برم، حتی واسه دقایقی
تشکر کنندگان: Mahboy ، نیلان ، faravaz
(2014-12-27 ساعت 14:20)mehrdad_123 نوشته:  سلام به همگی من شماره کیسم زیر 1000 هستش و اکتبر ارسال کردم فرمم را یک ماه پیش زنگ ردم کی سی سی گفت several Weeks دیگه نامتون میاد بعد بهش کفتم جواب درست بده گفت اخر دسامبر نامه برات میاد و فوریه میری مصاحبه . این هفته زنگ زدم کفت هنوز پروسسه ات کامل نشده . حالا همه نامه های مصاحبه فوریه اومده کسی خبر داره؟

ببین دوست گرامی کیس نمبر من زیر صد هست وسوم سپتامبر فرستادم اپریل برم مصاحبه شاهکار کردم
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: r.bazargan ، َalikh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان