موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-24 ساعت 23:58)babak12 نوشته: دوستان عزیزم
یک خورده صبور باشید
مثل همه ماهایی که صبور بودیم برای دریافت نامه دوم و تمام مراحل دیگه
بهتر به روال عادی زندگی ادامه بدید و در کنارش این موضوع هم مدنظر داشته باشید تا باعث ایجاد استرس و نگرانی نشود
بابك جان با كارنتيهايي كه قراره اعلام كنن به نظرت جايي واسه بچه هايي كه نيمه اول اگوست فرماشون و فرستادن واسه مصاحبه تو مارچ ميمونه؟!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من فکر کنم از این به بعد پروسس فرم ها یه کم سریعنر شه چون سرشون خلوت تر شده قطعا و هر چه جلوتر رفته نعداد فرم ها کم شده
من 3 هفته پیش تماس گرفتم kcc و به من گفتن خدود یک ماه یا یک ماه و نیم دیگه پروسس شما شروع می شه
کیس نامبر : **52
نفرات کیس : با خودم 3 نفر
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان
رویت قبولی و ارسال 260 : oct
کارنت : 12 march
مصاحبه : 11 می
دریافت ویزا : یک ضرب
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-25 ساعت 00:45)nilgoon1982 نوشته: دوستان عزیز
من فکر کنم از این به بعد پروسس فرم ها یه کم سریعنر شه چون سرشون خلوت تر شده قطعا و هر چه جلوتر رفته نعداد فرم ها کم شده
من 3 هفته پیش تماس گرفتم kcc و به من گفتن خدود یک ماه یا یک ماه و نیم دیگه پروسس شما شروع می شه
منم مثل شما فكر مي كردم، اما يه مسئله فكرم رو مشغول كرده. اينها هر ماه تعداد بيشتري رو كارنت مي كنن. حالا اگه اين كارنتي هاي جديد زود تر از ماها فرمهاشون رو تكميل كرده باشند، حتي اگه كيس نامبر ما كمتر از اونها هم باشه، ما ديرتر از اونها نامه دوم رو دريافت مي كنيم. من كه به kcc زنگ زده بودم ، خانمه واضح گفت كه
You will get the invitation according to the completion date of your application.
اينطوري معلوم نيست كه كي نوبت به ماها كه دير فرستاديم برسه[emoji20]
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
هه هه هه!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-25 ساعت 01:00)neda733 نوشته: هه هه هه!
هه هه هه واسه چي
خيره؟!
كيس نامبر**٣٣
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
[/php]
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
من به کی سی سی الان واسه بار دوم زنگ زدم!دیگه بماند چی گفت!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-25 ساعت 01:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-25 ساعت 01:09 توسط mehdiii82.)
(2014-12-25 ساعت 00:54)2015reza نوشته: (2014-12-25 ساعت 00:45)nilgoon1982 نوشته: دوستان عزیز
منم مثل شما فكر مي كردم، اما يه مسئله فكرم رو مشغول كرده. اينها هر ماه تعداد بيشتري رو كارنت مي كنن. حالا اگه اين كارنتي هاي جديد زود تر از ماها فرمهاشون رو تكميل كرده باشند، حتي اگه كيس نامبر ما كمتر از اونها هم باشه، ما ديرتر از اونها نامه دوم رو دريافت مي كنيم. من كه به kcc زنگ زده بودم ، خانمه واضح گفت كه
You will get the invitation according to the completion date of your application.
اينطوري معلوم نيست كه كي نوبت به ماها كه دير فرستاديم برسه[emoji20]
متاسفانه همينطوره!!!
كيس نامبر اهميت كمتوي داره امسال!هرسال يه روال جديد و اشفتگي وجود داشته!!!امسالم اين شكلي!!!
پارسال كه همه سر روال ميرفتن!!!
ايناش مهم نيست فقط همه بايد دعا كنيم ويزاها مثل پارسال نباشه!!!
(2014-12-25 ساعت 01:08)neda733 نوشته: من به کی سی سی الان واسه بار دوم زنگ زدم!دیگه بماند چی گفت!
چي گفت خب؟!
كيس نامبر**٣٣
[/php]
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-25 ساعت 01:08)neda733 نوشته: من به کی سی سی الان واسه بار دوم زنگ زدم!دیگه بماند چی گفت!
ندا بگو، من تحملشو دارم.
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز کی سی سی دوتا جواب مختلف به من داد!یکبار گفت نمیتونم بگم!الان گفت بزودی پروسس شما تموم میشه!به نظر من ممکنه جواباشون خیلی پایه و اساس نداشته باشه!یعنی نه باید امیدوار بود نه نا امید از جواباشون!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
یک خبر دیگه دوستم که نیمه اگوست فرماشو فرستاده!کی سی سی بهش گفته به احتمال قوی این سری نامشو میگیره!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-25 ساعت 01:17)neda733 نوشته: یک خبر دیگه دوستم که نیمه اگوست فرماشو فرستاده!کی سی سی بهش گفته به احتمال قوی این سری نامشو میگیره!
به نظر من فقط يك جمله از kcc قابل اعتماده. اينكه پروسس تموم شده يا نشده. بقيه حرفاشون قابل استناد و اعتماد نيست. هر وقت گفتند كه پروسس تموم شده بايد به طور جدي منتظر نامه دوم بود. روي انشا ا... ماشا ا... Kcc نميشه حساب باز كرد.
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
ایشون ۱۳ آگوست فرستادن!البته در اکتبر انلاک داشتن و کیسشون هم حساسه!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-25 ساعت 01:24)neda733 نوشته: ایشون ۱۳ آگوست فرستادن!البته در اکتبر انلاک داشتن و کیسشون هم حساسه!
خوشبختانه واسه من گفتن که پروسس فرم تون تازگی تموم شده. پس این خبر خوبی واسه من بوده. اتفاقا به منم گفتن که ماه آینده منتظر نامه دومت باش و احتمالا میوفتی تو مارچ. حالا منم 7 مرداد فرما رو فرستادم. دوستان تا بیستم نهایتا 25 دی دیگه باید نامه دوم آگست هایی ایشالا میرسه. اونقد رو اول آگست و وسای آگست یا اواخرش متمرکز نشین. چون کار پروسس پرونده ها دیگه باید به آخراش باید نزدیک شده باشه. چون هر کی که قبول شده دیگه باید یا تا حالا خبر دار شده باشه و یا فرما شو فرستاده. فک نکم کسی دیگه تا حالا مونده باشه. دلیل اینکه شاید تو ماههای آینده از جمله تعداد کارنتهایی بالا میره اینه که تعداد کسایی که فرم فرستادن کم میشه پس تو هر رنج کیس نامبری تعداد کمتری متقاضی هست که این خود بخود شانس کسایی که کیس نامبرشون بالاست رو رو بالا میبره. هر چند نباید باز هم خر کلیرنس رو نادیده گرفت. اما با توجه به نظر اساتید عظام تو این دور کلیرنس ها کوتاه خواهد بود. پس نشین هی کاسه غم بغل بگیرین که ویزا به ما نمیرسه. بودن 14000 هزاری که زودتر از کیس 3000 کلیر شدن.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.