کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
نه.
بقیه اش رو الان نگذاشته
آپدیت بعدی بقیه رو هم میاره. اما کلا مهم نیست اون لیست
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: satan ، نیلان ، HERMES7 ، miyu ، r.bazargan
تو تاپيك كليرنس همه واسه هم دارن نوشابه وا ميكنن و واسه كلير شدن هم دعا ميكنن كاش يكى هم واسه اومدن نامه دوم ما دعا ميكرد والا Big Grin Wink
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: sad_sad ، HERMES7 ، tajhizgaran ، babak12 ، r.bazargan
تا کارنت نشدیم یه اعصاب خوردی داریم، بعد اون هم اعصاب خوردی نامه دوم. وضعیتع ها اینحا
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: laleht
(2014-12-29 ساعت 17:42)laleht نوشته:  تو تاپيك كليرنس همه واسه هم دارن نوشابه وا ميكنن و واسه كلير شدن هم دعا ميكنن كاش يكى هم واسه اومدن نامه دوم ما دعا ميكرد والا Big Grin Wink

ديگه انشالله خدا كمك ميكنه مياد اين ماه ميريم مرحله استرس بعد!!!
كلا فرايندش همين!!!ه
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: HERMES7 ، laleht ، r.bazargan ، ریحانا
واقعا الان با همه وجودم از خدا میخوام که نامه بهرام جان ,هر دو تا رضای عزیز,گلد فیش،مهدی,mfte.techer,laleh t, و همه دوستان و در نهایت خودم این سری بیاد!امیییییین!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: HERMES7 ، tajhizgaran ، bahram10 ، laleht ، r.bazargan ، SAAM_60 ، miyu ، reza.h ، varchandi ، ریحانا ، aidaz ، 2015reza
امیدوارم نامه همه دوستان منتظر این تاپیک هم زود بیاد و این اخرین انتظارشون باشه تو این پروسه
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mehdiii82 ، bahram10 ، A_A ، bahar101 ، laleht ، r.bazargan ، R-AL ، Alex 2014 ، miyu ، SAAM_60 ، varchandi ، aidaz ، milad.nas ، alinima
(2014-12-29 ساعت 22:54)babak12 نوشته:  امیدوارم نامه همه دوستان منتظر این تاپیک هم زود بیاد و این اخرین انتظارشون باشه تو این پروسه

بابك جان خبر تازه اي نيست!نه؟!
نميدونم والا اما ديگه به نظر من واسه اونايي كه نيمه اول اگوست ارسال كردن فرماشون و بايد نامه دوم بياد!!!به اميد خدا!!!
كيس نامبر**٣٣
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون

[/php]
تشکر کنندگان: babak12
(2014-12-29 ساعت 23:03)mehdiii82 نوشته:  
(2014-12-29 ساعت 22:54)babak12 نوشته:  امیدوارم نامه همه دوستان منتظر این تاپیک هم زود بیاد و این اخرین انتظارشون باشه تو این پروسه

بابك جان خبر تازه اي نيست!نه؟!
نميدونم والا اما ديگه به نظر من واسه اونايي كه نيمه اول اگوست ارسال كردن فرماشون و بايد نامه دوم بياد!!!به اميد خدا!!!
خبری نیست مهدی عزیز
امیدوارم به زودی
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: A_A ، R-AL
دوستان تعطیلات بلاد کفر تا کی هست؟! یعنی کی باید منتظر نامه دوم سری بعد باشیم؟
من هنوز واکسنامو نزدم به نظرتون دیر شده؟ مدارکم هم کامل نیست Big Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: alinima
منم شيرازي هستم Big Grin
همشهري روز دوشنبه 8 صبح برو مركز بهداشت شهداي والفجر واكسن‌هارو رايگان تزريق ميكنن براتون، فقط اينكه گير ميده نامه دعوت به مصاحبه بايد باشه من صحبت كردم قبول كردن هپاتيت td و mmr كه مرحله اي هستن رو برام تزريق كنه الان فقط نوبت آخر شون مونده و بقيشون كه بعد از اومدن نامه دوم ميرم تزريق ميكنم
الان آقاي بابك ميگن كه اين تايپك جاش نيست Tongue

(2014-12-30 ساعت 03:44)vahid1432 نوشته:  دوستان تعطیلات بلاد کفر تا کی هست؟! یعنی کی باید منتظر نامه دوم سری بعد باشیم؟
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: vahid1432 ، laleht ، A_A ، alinima
(2014-12-30 ساعت 13:06)fati.d نوشته:  منم شيرازي هستم Big Grin
همشهري روز دوشنبه 8 صبح برو مركز بهداشت شهداي والفجر واكسن‌هارو رايگان تزريق ميكنن براتون، فقط اينكه گير ميده نامه دعوت به مصاحبه بايد باشه من صحبت كردم قبول كردن هپاتيت td و mmr كه مرحله اي هستن رو برام تزريق كنه الان فقط نوبت آخر شون مونده و بقيشون كه بعد از اومدن نامه دوم ميرم تزريق ميكنم
الان آقاي بابك ميگن كه اين تايپك جاش نيست Tongue

(2014-12-30 ساعت 03:44)vahid1432 نوشته:  دوستان تعطیلات بلاد کفر تا کی هست؟! یعنی کی باید منتظر نامه دوم سری بعد باشیم؟
از پنجم ژانویه، شروع به کار رسمی می کنن، احتمالا نامه های دوم مثل حدود تاریخی ماههای قبل میاد
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: vahid1432
دوستان تا حالا کلا چند تا نامه اومده?
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان:
(2014-12-30 ساعت 15:16)neda733 نوشته:  دوستان تا حالا کلا چند تا نامه اومده?

دونستنش به هيچ دردي نميخوره!
مهم اينه كه ببينيم چه تعداد كارنت ميشن و چه تعداد از كارنيهاي سابق موندن!!!
فكر ميكنم نامه بچه هايي كه اگوست يا لااقل نيمه اول اگوست پركردن اين ماه بياد ديگه!!!
اميد به خدا البته...
كيس نامبر**٣٣

[/php]
تشکر کنندگان: satan
مهدی جان دیگه قبل از اگوستی نمونده!تازه ما امیدواریم نامه سپتامبری ها بیاد!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: نیلان ، SAAM_60 ، satan
(2014-12-30 ساعت 15:47)neda733 نوشته:  مهدی جان دیگه قبل از اگوستی نمونده!تازه ما امیدواریم نامه سپتامبری ها بیاد!

والا از موندن كه مونده!يكي از بچه هاي همينجا تا اونجايي كه خاطرم هست جولاي فرستاده بود!شايدم اشتباه ميكنم!!!
ميدوني اين كارنتيهاي جديد هم هستن!حتما هستن كسايي كه زودتراز ما فرم پركردن!حالا اينكه روال چي ميشه نميدونم!
شايد من بدبين هستم!
ان شالله نامه شما هم مياد اين ماه ندا جان!اميد به خدا
كيس نامبر**٣٣

[/php]
تشکر کنندگان: satan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان