کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
حالا این ماه نه !حتما نامه سپتامبری ها دیگه فوریه میاد!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: mehdiii82
(2014-12-30 ساعت 16:00)neda733 نوشته:  حالا این ماه نه !حتما نامه سپتامبری ها دیگه فوریه میاد!

قطعا ان شالله
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: satan
(2014-12-30 ساعت 16:00)neda733 نوشته:  حالا این ماه نه !حتما نامه سپتامبری ها دیگه فوریه میاد!

ندا جان من فرمامو ۲ آگوست ارسال کردم ولی هنوز نامه دوم رو نگرفتم. نمی خوام نا امیدت کنم ولی بعید میدونم این ماه سپتامبری ها نامه بگیرن. البته امیدوارم امسال تعداد بیشتری نامه دوم رو دریافت کنن که شامل شما هم بشه.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2014-12-30 ساعت 15:45)mehdiii82 نوشته:  
(2014-12-30 ساعت 15:16)neda733 نوشته:  دوستان تا حالا کلا چند تا نامه اومده?

دونستنش به هيچ دردي نميخوره!
مهم اينه كه ببينيم چه تعداد كارنت ميشن و چه تعداد از كارنيهاي سابق موندن!!!
فكر ميكنم نامه بچه هايي كه اگوست يا لااقل نيمه اول اگوست پركردن اين ماه بياد ديگه!!!
اميد به خدا البته...

شما واسه ماهم دعا کنین جزو نیمه اول آگوست محسوب بشیم بریم مصاحبه توی ابان مه زنگ زده بودم گفتن کیستون هنوز در حاله بررسیه...فکر‌میکنید ماله ما هم بیاد؟؟؟Sad
ا
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
(2014-12-30 ساعت 03:44)vahid1432 نوشته:  دوستان تعطیلات بلاد کفر تا کی هست؟! یعنی کی باید منتظر نامه دوم سری بعد باشیم؟
من هنوز واکسنامو نزدم به نظرتون دیر شده؟ مدارکم هم کامل نیست Big Grin

اینجا فقط روز اول ژانویه تعطیل هست ولی اغلب بینشو مرخصی می گیرند
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: vahid1432 ، r.bazargan ، miyu ، satan
Big Grin
(2014-12-28 ساعت 16:10)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-27 ساعت 17:17)ریحانا نوشته:  به معجزه زمان اعتقاد دارین؟؟
یک مثل آلمانی میگه: زمان همه چی برای آنهایی که برایشان بتوانند صبرکنند،بهمراه میاره .
من هر وقت عجله کردم یک گیری تو کارم پیش اومده مثلا درامتحاناتم وقتی یکباردیگه جوابامو چک نمی کردم بعد می دیدم چیزی را جا انداختم و کلی حالم می گرفت.
وقتی در کارم عجله می کنم تا با سرعت بالاتر کارمو تحویل بدم می بینم یک جا بی دقتی کردم و می بینم واقعا امتیاز منفی بی دقتی ام از امتیاز مثبت بموقع و سریع تحویل دادن کارم بیشتره.
حتی سر پرکردن فرم 260 هم 19 می فرستادم بعد چندهفته تازه فهمیدم باید تمام سطوح تحصیلی را می نوشتم و نه فقط آخرین سطح و خلاصه همیشه و همیشه عجله کردن به ضررم شده .
حالا منتظرم و برام مهمتر این نیست زودتر کارنت و مصاحبه بشم ، برایم نتیجه آخرش مهم تره. امیدوارم برای همه یک ویزای یکضرب درراه باشه و نه زود کارنت شدن و نامه دوم آمدن و بعد رفتن در یک وقفه طولانی Ap..... خصوصا در این امر لاتاری که اصلا نمی توانم اثری روی آن داشته باشم.Rolleyes

Wink!Ich bedanke mich sehr
این مثل را شنیده بودم آلمانیه وگرنه بلد نیستم .لطفا با من فقط به انگلیسی صحبت کنید اون هم با اکسنت امریکن وگرنه متوجه نمیشم- تنکیو وری ماچ -Big Grin
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: HERMES7 ، r.bazargan ، puryapurya ، farrokh1675 ، nilgoon1982 ، satan
(2014-12-31 ساعت 11:00)ریحانا نوشته:  Big Grin
(2014-12-28 ساعت 16:10)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-27 ساعت 17:17)ریحانا نوشته:  به معجزه زمان اعتقاد دارین؟؟
یک مثل آلمانی میگه: زمان همه چی برای آنهایی که برایشان بتوانند صبرکنند،بهمراه میاره .
من هر وقت عجله کردم یک گیری تو کارم پیش اومده مثلا درامتحاناتم وقتی یکباردیگه جوابامو چک نمی کردم بعد می دیدم چیزی را جا انداختم و کلی حالم می گرفت.
وقتی در کارم عجله می کنم تا با سرعت بالاتر کارمو تحویل بدم می بینم یک جا بی دقتی کردم و می بینم واقعا امتیاز منفی بی دقتی ام از امتیاز مثبت بموقع و سریع تحویل دادن کارم بیشتره.
حتی سر پرکردن فرم 260 هم 19 می فرستادم بعد چندهفته تازه فهمیدم باید تمام سطوح تحصیلی را می نوشتم و نه فقط آخرین سطح و خلاصه همیشه و همیشه عجله کردن به ضررم شده .
حالا منتظرم و برام مهمتر این نیست زودتر کارنت و مصاحبه بشم ، برایم نتیجه آخرش مهم تره. امیدوارم برای همه یک ویزای یکضرب درراه باشه و نه زود کارنت شدن و نامه دوم آمدن و بعد رفتن در یک وقفه طولانی Ap..... خصوصا در این امر لاتاری که اصلا نمی توانم اثری روی آن داشته باشم.Rolleyes

Wink!Ich bedanke mich sehr
این مثل را شنیده بودم آلمانیه وگرنه بلد نیستم .لطفا با من فقط به انگلیسی صحبت کنید اون هم با اکسنت امریکن وگرنه متوجه نمیشم- تنکیو وری ماچ -Big Grin

Ohhh! Yessssssssssssss! Sureeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :ِدی
تشکر کنندگان: ریحانا ، nilgoon1982 ، satan
(2014-12-29 ساعت 22:18)neda733 نوشته:  واقعا الان با همه وجودم از خدا میخوام که نامه بهرام جان ,هر دو تا رضای عزیز,گلد فیش،مهدی,mfte.techer,laleh t, و همه دوستان و در نهایت خودم این سری بیاد!امیییییین!
ممنونم عزیز. واقعا این انتظار چیز بدیه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: ریحانا ، laleht ، satan
الان فرصتی شد از آقا بابک و آقا بهداد تشکر کنم بخاطر راهنماییها و تلاشیه که خالصانه برا بچه ها انجام میدن خداییش خیلی با متانت و صبر و حوصله به همه کمک می کنن بچه ها بیاین این اول سال نویی برا جفتشون و بقیه مدیران و افرادی که بی توقع دارن به بقیه کمک میکنن از ته دل دعا کنیم ویزاشونو بگیرن و تو آمریکا کامیاب و کامروا باشن ایشالا....
منم از مدیران سایت تشکر میکنم به خصوص بهداد عزیز که امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشن!سال نو را به ایشون و بقیه دوستان تبریک میگم!واقعا امیدوارم سال نو اینده همه ما با دل خوش در امریکا باشیم!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: babak12 ، afrand ، bahar101 ، Mahboy ، َalikh ، 2015reza ، farrokh1675 ، nilgoon1982 ، behdadK ، vahid1432 ، satan
سلام به بابک جان و بهداد جان من هم از تمام زحماتتون تشکر میکنم و ارزوی موفقیت و کامیابی رو واسه هر دوی شما دارم.
تشکر کنندگان: babak12 ، puryapurya ، afrand ، bahar101 ، HERMES7 ، 2015reza ، farrokh1675 ، Alex 2014 ، nilgoon1982 ، behdadK ، satan
هر چند باعث زياد شدن صفحات تاپيك انتظار مي شم، ولي لازم مي دونم كه به همه دوستان عزيزم در اين تاپيك كه همگي بي صبرانه منتظر نامه دوممون هستيم سال ٢٠١٥ رو تبريك بگم. اميدوارم كه ٢٠١٥ سال حضور همه ماها در امريكا باشه و دوستيهامون همچنان امتداد پيدا كنه. يه تبريك بزرگ و مخصوص براي بابك و بهداد عزيز كه هميشه حضور مثبتشون دلهاي ما رو مملو از آرامش و اطمينان و اعتماد مي كنه. دمتون گرم.

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: babak12 ، َalikh ، afrand ، miyu ، farrokh1675 ، bahar101 ، Alex 2014 ، laleht ، behdadK ، ریحانا ، satan
ما بچه های مهاجر سرا از "بابا نوئل" رسما درخواست میکنیم که به ما هم کادو بده !!
ازش میخوایم این ماه عدد زیادی کارنت بشه و دوستامون زود کلیر بشن ....

سال نو میلادی مبارک
--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: babak12 ، َalikh ، afrand ، miyu ، 2015reza ، HERMES7 ، farrokh1675 ، shahin2737 ، A_A ، bahar101 ، Alex 2014 ، Mahboy ، behdadK ، ریحانا ، satan
اولين پيغام سال ٢٠١٥ ايران رو من تو سايت ميزارم
ايشالا ٣٠ سپتامبر امسال كسي رو ناراحت نبينيم چه اوني كه داره ميره چه اوني كه نميره
همه هر جا باشيم خوشحال باشيم
با همه سختيهاي پيش رومون Smile
بالاخره این دسامبر تمام شد
چقدر این انتظار عذاب آوره
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: behdadK ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان