کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
http://www.archives.gov/news/federal-holidays.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_hol...ted_States

اونجا بخور بخواب تعطیله. اگر عقل داشتن کریسمس رو تا 1 ژانویه تعطیل میکردن بعدش روز تولد مارتین لوتر کینگ رو هم بهش روایت میزدن، 14 روز میکشیدن عقب اسمش رو میگذاشتن مارتین به در! سفره هفت S میچیدن حالی به هولی! هفته ای 2 روز تعطیله هر کی هم خواست از 2 هفته مرخصی سالانه اش اگر کارش اجازه داد میتونه استفاده کنه. نه اینکه بگن نرو ممکنه بری برگردی ببینی کارت رو دادن دست یکی دیگه! و همینطور ممکنه این تعطیلات فدرال شامل حال شما نشه و فقط شامل حال کارمندان دولت باشه

اما متاسفانه تعطیلات همینه که دیدی. اگه دقت کنی تعطیلاتشون هم معمولا اینجوریه که اولین دو شنبه مثلا فلان ماه یا چهارمین پنج شنبه فلان ماه. آما اگر اینطوری نباشه و مثلا بیوفته شنبه یکشنبه یک روز عوضش تعطیل میکنن. ضمنا دولت هم جمعه فردای شکر گذاری رو هم تعطیل اعلام نمیکنهBig Grin
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: Mahboy ، نیلان ، A_A ، farrokh1675 ، satan ، tajhizgaran ، alinima
رضا جان خیلی خوشحالیا!الان کی سی سی یک کارمند بداخلاق گذاشته که جواب بده!زنگ نزنید که پشیمون میشید!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان:
فقط ٢٥ و ٢٦ دسامبر و اول ژانويه تعطيله بقيه روزا بازه همه جا ، فقط همه شلن شل

شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، tajhizgaran
(2014-12-28 ساعت 16:48)behdadK نوشته:  http://www.archives.gov/news/federal-holidays.html

اونجا بخور بخواب تعطیله. اگر عقل داشتن کریسمس رو تا 1 ژانویه تعطیل میکردن بعدش روز تولد مارتین لوتر کینگ رو هم بهش روایت میزدن، 14 روز میکشیدن عقب اسمش رو میگذاشتن مارتین به در! سفره هفت S میچیدن حالی به هولی! هفته ای 2 روز تعطیله هر کی هم خواست از 2 هفته مرخصی سالانه اش اگر کارش اجازه داد میتونه استفاده کنه. نه اینکه بگن نرو ممکنه بری برگردی ببینی کارت رو دادن دست یکی دیگه!

اما متاسفانه تعطیلات همینه که دیدی. ضمنا دولت هم جمعه فردای شکر گذاری رو هم تعطیل اعلام نمیکنهBig Grin

اصلا شعور درست حسابي ندارن!!!
په من نميرم اونجا اقا!!!اينا عقل درست ندارن هي ميخان برن سركار من حوصله ندارم!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان:
(2014-12-28 ساعت 16:43)satan نوشته:  دوستان مگه این کارمندای Kcc در تعطیلات سال نو نیستن که شما ها باهاشون تماس میگیرین

اگه تعطیله واسه خودشون تعطیله واسه ما ایرونیا که تعطیل نیست ،،، پس از فردا همه با ک سی‌‌‌ سی‌‌‌ تماس بگیرید تا بدونن ما دست از تلاش بر نمیداریم Big Grin Tongue Big Grin

-------------------------*******----------------------------------------------------
شماره کیس:***2015AS00002
تاریخ رویت قبولی:2014 may 3
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: sep 10 2014
کارنت شدن کیس: Nov 2014
تشکر کنندگان: satan
دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن : سفارت آنکارا 23 دسامبرجدول زمانبندی مصاحبه ها رو تا 17 فوریه اعلام کرده
کسانی که فوریه کارنت شدن اگه کیس نامبرتون تو این جدول باشه تا 2 هفته بعد از تعطیلات آمریکا نامتون میاد
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: varchandi ، satan
(2014-12-28 ساعت 16:02)varchandi نوشته:  
(2014-12-28 ساعت 15:43)رضا2015 نوشته:  یه حساب کتابی میکردم!
الان کیس های توی اینجا 655 نفر هستش ! که حدودا 10 درصدشون الکی هست !
حالا هر کیس رو 3 نفر هم بگیریم میشه 1965 نفر !
بنظرم اگر این جا ما حداقل 70 درصد برندگان باشیم!
تهش 3500 تا ویزا نمیشه الباقی کجان؟
یه سری ها خارج هستن و اصلا این سایت نمیاین! یه سری هم که اصلا متوجه نمیشن! یه سری هم اصلا اقدام نمیکنن!

آقایون خانم ها! اقا فکر کنم امسال دیگه همه بگیریم! Big Grin
انرژژژژژژژژژژژژژژژژژیییییییییییییییییییییییی مثثثثثثثثثثثثثثثثثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

همیننننننننننننننننننننه
انرژژژژژژژژژژژژژژژژژیییییییییییییییییییییییی مثثثثثثثثثثثثثثثثثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ آقا اگه کسی هم منفی باشه ما تو یه منفی دیگه ضربش می کنیم تا بشه
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام مجبورم کردید دی:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++الی بینهایت ببخشی تایپیکو شلوغ کردیم اقایون مدیر انرژی مثبته دیگه میخواهیم به همه برسه.
تشکر کنندگان: HERMES7 ، babak12 ، varchandi ، R-AL
(2014-12-28 ساعت 19:49)َalikh نوشته:  دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن : سفارت آنکارا 23 دسامبرجدول زمانبندی مصاحبه ها رو تا 17 فوریه اعلام کرده
کسانی که فوریه کارنت شدن اگه کیس نامبرتون تو این جدول باشه تا 2 هفته بعد از تعطیلات آمریکا نامتون میاد

سلام دوست من
منظورتون از نامه (نامتون) چی هست؟
مگه ممکنه کسانی دوباره برای فوریه دعوت به مصاحبه بشن؟
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
(2014-12-28 ساعت 23:10)varchandi نوشته:  
(2014-12-28 ساعت 19:49)َalikh نوشته:  دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن : سفارت آنکارا 23 دسامبرجدول زمانبندی مصاحبه ها رو تا 17 فوریه اعلام کرده

سلام دوست من

خير
كسي ديگه نامه نميگيره!!!
امسال كلا نامه ها تو يه روز مياد!
كيس نامبر**٣٣
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون

[/php]
تشکر کنندگان: varchandi
(2014-12-28 ساعت 16:56)mel نوشته:  فقط ٢٥ و ٢٦ دسامبر و اول ژانويه تعطيله بقيه روزا بازه همه جا ، فقط همه شلن شل

سلام درسته که تعطیلاتشون کمه وتا روزای آخر دسامبر همه جا بازه ولی طبق یک سنت قدیمی آمریکایی ها این یکی دو هفته آخر سال رو مرخصی میگیرن تا تعطیلات کریسمس رو همراه خونواده هاشون بگذرونن به خاطر اینه که سفارت خونه ها هم تق و لقه و اکثرا تو مرخصی اند و لی با انرژی زیاد پس از تعطیلات یعنی از روز دوشنبه ۵ژانویه جبران میکنن منتظر خبر های خوب باشید همیشه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: bahar101 ، R-AL
(2014-12-28 ساعت 16:52)neda733 نوشته:  رضا جان خیلی خوشحالیا!الان کی سی سی یک کارمند بداخلاق گذاشته که جواب بده!زنگ نزنید که پشیمون میشید!

عزیز من منم جای اون بنده خدا بودم شب عیدی نشسته بودماوجا ناراحت بودم
شما چند روز پیش مگه تماس نداشتین
ما کلا خشحالیم
تشکر کنندگان: A_A
(2014-12-28 ساعت 23:38)mehdiii82 نوشته:  

سلام دوست من

خير
كسي ديگه نامه نميگيره!!!
امسال كلا نامه ها تو يه روز مياد!

سلام دوست من
ممنوناز پاسختون
سوال دومم رو جواب ندادین
برای 10 روز آخر فوریه ممکنه کسی دعوت به مصاحبه بشه توی نامه هایی که ژانویه میاد یا اینکه سایت سفارت آنکارا هنوز کامل لیست مصاحبه های فوریه رو اعلام نکرده؟
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
(2014-12-29 ساعت 00:39)varchandi نوشته:  [quote='mehdiii82' pid='570200' dateline='1419793697']
[quote='varchandi' pid='570194' dateline='1419792004']
[quote='َalikh' pid='570159' dateline='1419779964']
دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن : سفارت آنکارا 23 دسامبرجدول زمانبندی مصاحبه ها رو تا 17 فوریه اعلام کرده
سلام دوست من
ممنوناز پاسختون
سوال دومم رو جواب ندادین
برای 10 روز آخر فوریه ممکنه کسی دعوت به مصاحبه بشه توی نامه هایی که ژانویه میاد یا اینکه سایت سفارت آنکارا هنوز کامل لیست مصاحبه های فوریه رو اعلام نکرده؟
ديگه واسه ژانويه امكان اينكه كسي دعوت به مصاحبه بشه وجود نداره!البته بر اساس تجربه تا به امروز روند دعوتيها!!!
شما اگه سپتامبر فرماتون و ارسال كردين واسه مارچ هم بعيده به مصاحبه دعوت بشين!البته طبق روال تا امروز!!!
كيس نامبر**٣٣

[/php]
تشکر کنندگان: varchandi

سلام دوست من

اينم پاسخ سوال دومتون
شما بعد از اينكه كارنت شدين به شما با ايميل تاريخ مصاحبه و جزيياتش واستون ارسال ميشه!و تنامه اي جايگزين اون نامه اول كه كيس نامبر و مشخصاتتون هست ميشه كه به نامه دوم معروف هست!
كيس نامبر**٣٣

[/php]
تشکر کنندگان: R-AL
این لیست مصاحبه انکارا رو که نگاه می کردم تا 18 فوریه وقت داده پس بقیه اش چی میشه؟
به نظر علما امکانش هست که سری بعد که وقت مصاحبه میدن یعنی همون نامه دوم کذایی از 18 فوریه به بعد شروع بشه یا اینکه از همون اول مارچ شروع میشه؟
منظورم وقت مصاحبه هستا نه اینکه نامه دوم تو اون زمان بیاد.
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان