کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-04 ساعت 18:37)sadri54 نوشته:  سلام دوستان،سوالم اینه که بعد از مشخص شدن تاریخ مصاحبه باید در csc ثبت نام کنیم؟ البته کسانی که مصاحبه انها در انکاراست.درست گفتم؟

فکر کنم باید بعد از آمدن نامه دوم ثبت نام کرد
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان:
(2015-01-04 ساعت 18:37)sadri54 نوشته:  سلام دوستان،سوالم اینه که بعد از مشخص شدن تاریخ مصاحبه باید در csc ثبت نام کنیم؟ البته کسانی که مصاحبه انها در انکاراست.درست گفتم؟

شما الان هم میتونید ثبت نام کنید چیز خاصی نیست یه دفتر پستی معلوم میکنید همین
تشکر کنندگان: farrokh1675
(2015-01-04 ساعت 19:37)رضا2015 نوشته:  

شما الان هم میتونید ثبت نام کنید چیز خاصی نیست یه دفتر پستی معلوم میکنید همین

ممنون از راهنماییتون.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من با این وضعم به نظرتون این ماه نامه دومم میاد: سابمیت فرم : اوایل آگست آنلاک: نوامبر برای اضافه کردن فرزند کارنت: دسامبر
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: farrokh1675
(2015-01-05 ساعت 09:25)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان من با این وضعم به نظرتون این ماه نامه دومم میاد: سابمیت فرم : اوایل آگست آنلاک: نوامبر برای اضافه کردن فرزند کارنت: دسامبر
احتمالا بالای 70 درصد! چون کوچولوتون مشکل خاصی نداره و انلاک حساب نمیشه یه جوراییSmile
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، r.bazargan ، sad_sad ، farrokh1675
دوستان کسی میدونه این ماه چه روزی نامه ها میاد؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
همونطور که فکر میکردم ما اولین کیس ایرانی مصاحبه برای سال 2015 بودیم و امروز مصاحبمون انجام شد. متاسفانه خودم کلیر خوردم SadSad ولی همسر و کوچولومون یکضرب گرفتن Big GrinBig Grin. علی الحساب و تا وقتی فرصت کنم و برای ادای دین به مهاجرسرا سفرنامه بنویسم اطلاعات کلی زیر رو داشته باشید:
برنده اصلی : خانوم، لیسانس
من: فوق لیسانس، حدود 10 سال سابقه کار در شرکتهای خصوصی مرتبط با نفت و گاز و خرید خدمت
مدیکال روز جمعه با 1140 دلار هزینه
فقط دوستای گلم این رو مطمئن باشید که مصاحبه فقط و فقط برای دریافت اصل مدارک و رویت نفرات کیس هست و چند دقیقه ای هم که با شما حرف میزنن صرفا بابت اینه که بگن مصاحبه انجام شد پس استرس نداشته باشید و هیچ حساسیتی در نوع لباس و ... هم به خرج ندید
با اینکه آنکارا الان خیلی سرده ولی فصل خریده و همه فروشگاه ها و برندها 50% تخفیف دارن، برنامه ریزی کنید که از مسافرتتون حسابی لذت ببرید و امیدوارم که ویزای یکضرب بگیرید که مسافرتتون شیرین تر هم بشه
سوالی بود در خدمتم و در اولین فرصت سفرنامه هم می نویسم
ممنون از همه دوستان در این سایت که خیلی کمک کردن SmileSmile
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
لطفا مشخصات همسرتون اینکه شغلشون چیه و چه مدرکی دارن را بفرمائید
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Mahboy ، r.bazargan
سلام دوستانی که مرتب تحلیل میکنن زمان رسیدن نامه دوم طبق زمان ارسال فرم لطفا ‍‍‍‍‍‍جواب بدین . من این سری کارنت میشم فرمم رو 22 جولای فرستادم آیا نامه دومم همین سری میاد ؟ آیا ترتیب ارسال نامه دوم به این صورته که شماره هایی که کارنت شدن به ترتیب زمان ارسال فرمشون براشون نامه میاد ؟ یا همه اونهایی که پروسس نامشون تموم شده براشون نامه میاد ؟ نمیدونم والا نوبتم میشه یا نه ؟؟؟؟؟
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان:
(2015-01-05 ساعت 15:46)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستانی که مرتب تحلیل میکنن زمان رسیدن نامه دوم طبق زمان ارسال فرم لطفا ‍‍‍‍‍‍جواب بدین . من این سری کارنت میشم فرمم رو 22 جولای فرستادم آیا نامه دومم همین سری میاد ؟ آیا ترتیب ارسال نامه دوم به این صورته که شماره هایی که کارنت شدن به ترتیب زمان ارسال فرمشون براشون نامه میاد ؟ یا همه اونهایی که پروسس نامشون تموم شده براشون نامه میاد ؟ نمیدونم والا نوبتم میشه یا نه ؟؟؟؟؟

اگه انلاك نداشتين و جولاي پر كردين ديگه صد در صد اين ماه نامتون مياد!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، lotttery2015
(2015-01-05 ساعت 15:33)neda733 نوشته:  لطفا مشخصات همسرتون اینکه شغلشون چیه و چه مدرکی دارن را بفرمائید

لیسانس و فعلا خانه دار
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: HERMES7
(2015-01-05 ساعت 16:44)Mahboy نوشته:  
(2015-01-05 ساعت 15:33)neda733 نوشته:  لطفا مشخصات همسرتون اینکه شغلشون چیه و چه مدرکی دارن را بفرمائید

لیسانس و فعلا خانه دار

امیدوارم که هر چه زودتر کلیر بشین و با خانواده تون برین یو اس.

(2015-01-05 ساعت 17:13)mfte.teacher نوشته:  

لیسانس و فعلا خانه دار

تمکن مالی چقد بردین؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: r.bazargan ، Mahboy
(2015-01-05 ساعت 16:01)mehdiii82 نوشته:  
(2015-01-05 ساعت 15:46)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستانی که مرتب تحلیل میکنن زمان رسیدن نامه دوم طبق زمان ارسال فرم لطفا ‍‍‍‍‍‍جواب بدین . من این سری کارنت میشم فرمم رو 22 جولای فرستادم آیا نامه دومم همین سری میاد ؟ آیا ترتیب ارسال نامه دوم به این صورته که شماره هایی که کارنت شدن به ترتیب زمان ارسال فرمشون براشون نامه میاد ؟ یا همه اونهایی که پروسس نامشون تموم شده براشون نامه میاد ؟ نمیدونم والا نوبتم میشه یا نه ؟؟؟؟؟

شما که احتمال خیلی زیاد داره ایشالا همین دفعه با کارنت شدن تون نامه دوم تون بیاد. به امید موفقیت و ویزای یک ضرب تون.

تشکر کنندگان: farrokh1675 ، bahar101 ، nilgoon1982 ، lotttery2015

لیسانس و فعلا خانه دار

لیسانس و فعلا خانه دار

تمکن مالی چقد بردین؟

130 میلیون بانک ملت
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، satan ، bahar101 ، farrokh1675
(2015-01-05 ساعت 17:16)mfte.teacher نوشته:  
(2015-01-05 ساعت 16:01)mehdiii82 نوشته:  

شما که احتمال خیلی زیاد داره ایشالا همین دفعه با کارنت شدن تون نامه دوم تون بیاد. به امید موفقیت و ویزای یک ضرب تون.
باسلام تا آخر هفته تحمل کن ..آرزو میکنم خبر های خوب برات بیاد Winkاین روز های انتظار خودتون رو یک جوری سرگرم کنید تا وقت بگذره .همیشه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: babak12 ، Mahboy ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان