کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام .....این سوال کاملا جدی ست......حالا چی بپوشبم برای مصاحبه?
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: bahar101 ، vahid1432 ، r.bazargan ، farrokh1675 ، SAAM_60
(2015-01-05 ساعت 21:55)hamidrezamg نوشته:  سلام .....این سوال کاملا جدی ست......حالا چی بپوشبم برای مصاحبه?

لباسBig Grin
شما هر لباسی که بخوایید میتونید بپوشید(منظور از هر لباس هچل هفت نیست)
لباس معمولی مثل یه پیراهن و شلوار مناسب میتونه هم ساده و هم مرتب باشه
نیاز به لباس رسمی نیست

چگونه برای مصاحبه در سفارت آمریکا حاضر شویم؟ (از نظر پوشش)
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، SAAM_60
سلام دوستان که مصاحبه رفتند کسی هست برنده اصلی باشه و پزشک باشه
یا حتی اگر هنوز مصاحبه نرفتند اگر بله لطفا به من پیغام بدن با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
دوستانی که مصاحبه رفتن از زمانیکه نامه دوم رو میگیریم تا مصاحبه چقدر زمان هست به صورت تقریبی؟ من ایران نیستم برای اینکه بیام ایران و ترجمه و واکسن ها رو انجام بدم بصورت تقریبی یه زمان بهم میدید لطفا .ممنون
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:
بچه ها نامه های دوم کارنتی ها تقریبا تا چه فایل نامبری اومده و مصاحبش کی هست ؟
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:
(2015-01-05 ساعت 22:03)majid7 نوشته:  
(2015-01-05 ساعت 21:55)hamidrezamg نوشته:  سلام .....این سوال کاملا جدی ست......حالا چی بپوشبم برای مصاحبه?

لباسBig Grin
شما هر لباسی که بخوایید میتونید بپوشید(منظور از هر لباس هچل هفت نیست)
لباس معمولی مثل یه پیراهن و شلوار مناسب میتونه هم ساده و هم مرتب باشه
نیاز به لباس رسمی نیست

چگونه برای مصاحبه در سفارت آمریکا حاضر شویم؟ (از نظر پوشش)

من خودم قبلا در سفارت دیده بودم دختری با لباس ورزشی آمده بود و اصلا اهمیتی نداره بهتره یک لباس مرتب و راحت بپوشید تا یک لباس کاملا رسمی و ناراحت.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: shahin2
سلام کسی‌ هست هفته اول فوریه مصاحبه داشته باشه و از تور مها جرسرا استفاده کرده باشه؟
تشکر کنندگان:
البته فکر کنم باید این سوال رو در قسمت تور آنکارا بپرسم
تشکر کنندگان:
سلام
واقعا زبان بخش خيلي خيلي مهم مهاجرته
هرقر زبان بدانيد بازم كمه
دوستان قبلي هميشه ميگفتن
زبان زبان زبان سه ركن اصلي مهاجرته
به قول يكيشون ميگفت اونجا واسه ما فرش قرمز پهن نكردن
ولي هرچي بيشتر مهارت داشته باشيم شانسمون واسه كار پيدا كردن بالاتر ميره
راستي نامه دوم كي ميزارن تو سايت ؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: HERMES7
(2015-01-06 ساعت 03:52)mel نوشته:  دوستانی که مصاحبه رفتن از زمانیکه نامه دوم رو میگیریم تا مصاحبه چقدر زمان هست به صورت تقریبی؟ من ایران نیستم برای اینکه بیام ایران و ترجمه و واکسن ها رو انجام بدم بصورت تقریبی یه زمان بهم میدید لطفا .ممنون
==============
دوست عزیز تا اینجا که خودم و بچه های مهاجرسرایی رو دیدم حداقل 5 هفته فرصت بهتون میدن که خودتونو برای مصاحبه آماده کنید ولی در رابطه با واکسن که زمان بندی داره امیدوارم به زمانهایش دقت کنید .
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان:
(2015-01-06 ساعت 11:53)afrand نوشته:  
(2015-01-06 ساعت 03:52)mel نوشته:  دوستانی که مصاحبه رفتن از زمانیکه نامه دوم رو میگیریم تا مصاحبه چقدر زمان هست به صورت تقریبی؟ من ایران نیستم برای اینکه بیام ایران و ترجمه و واکسن ها رو انجام بدم بصورت تقریبی یه زمان بهم میدید لطفا .ممنون
==============
دوست عزیز تا اینجا که خودم و بچه های مهاجرسرایی رو دیدم حداقل 5 هفته فرصت بهتون میدن که خودتونو برای مصاحبه آماده کنید ولی در رابطه با واکسن که زمان بندی داره امیدوارم به زمانهایش دقت کنید .

سلام
اگه خارج از كشور هستيد دقت داشته باشيد براي اقامت بيش از يكسال بايد گواهي عدم سوء پيشينه از همون كشور بگيريد
واسه من اينكار 3 ماه طول كشيد تا تقاضا دادم و واسم ارسال شد
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: HERMES7 ، نیلان ، BardiyaSeVen
سلام دوستان ،
بسته پستی طبق اعلام پست به سفارت رسیده اما هیچ ایمیلی دریافت نکرده این به نظرتون ایمیل بزنم ؟
یا اصلا جایی هست بشه چک کرد؟
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا یک خبر خوش از کی سی سی بدید!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: 2015reza
(2015-01-06 ساعت 14:53)neda733 نوشته:  دوستان لطفا یک خبر خوش از کی سی سی بدید!

همه چیز در کی سی سی امن و امان است
همه ی کیس نامبر ها و فرم ها محفوظ هست
هیچی گم نشده
همه ی کارمندان کی سی سی در حال و هوای سال نو هستن
اینم این همه اخبار خوش برای شما!
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: 2015reza ، bahar101 ، m.ghoreishi ، SAAM_60 ، miyu ، Memolk ، aidaz
(2015-01-06 ساعت 11:53)afrand نوشته:  
==============

به خصوص اینکه واکسن زنده رو نباید نزدیک به مصاحبه زد، آخرین واکسن زنده باید یک ماه فاصله داشته باشه با مصاحبه.
فکر کنم تنها واکسن زنده هم ام ام آر هست.
هرچی زودتر انجام بدید بهتره
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: bahar101 ، m.ghoreishi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان