موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-06 ساعت 14:52)sunn789 نوشته: سلام دوستان ،
بسته پستی طبق اعلام پست به سفارت رسیده اما هیچ ایمیلی دریافت نکرده این به نظرتون ایمیل بزنم ؟
یا اصلا جایی هست بشه چک کرد؟
سلام دوست عزيز
معمولا خود سفارت دو سه روز بعد از رسيدن بسته شما به دستشون، يك ايميل مبني بر يادآوري زمان مصاحبه و ليست مدارك لازم جهت حضور در مصاحبه رو به ايميل شما ارسال ميكنه. كه اين ايميل يه جورايي تاييديه رسيدن مدارك به دستشون نيز هست.
كاري كه ميشه كرد اينه كه يك ايميل بهشون بزنيد و درخواست بديد كه تاييد رسيدن مدارك و كسري احتمالي مدارك رو بهتون اعلام كنن، و بعد منتظر بمونيد تا از سفارت ايميل دريافت كنيد.
آدرس ايميل سفارت رو ميتونيد از "١١٨ مهاجرسرا" و نمونه ايميل تاييديه رسيدن مدارك رو از امضاي بعضي دوستان يا لينكهاي موجود در پستهاي دوستان برداشت كنيد.
پيروز باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گلم
من مدارکم رو چند روز پیش به سفارت ارسال کردم. ديروز ایمیل تایید مدارک و یادآوری زمان مصاحبه و همچنین مدارک لازم برای روز مصاحبه برام ارسال شد. توی این ایمیل یک سری مدارک لیست شده که همگی دور از انتظار نیستند. مدارک لیست شده به ترتیب زیر هستند:
١- پاسپورت
٢- دو قطعه عکس
٣- گزارش پزشکی
٤- اصل دیپلم
٥- اصل شناسنامه
٦- اصل سند ازدواج
٧- اصل کارت سربازی
٨- مبلغ ٣٣٠ دلار به ازای هر نفر
چیزی که برام دور از انتظار هست مورد دومه (دو قطعه عکس). آخه من به ازای هر یک از نفرات کیس تعداد دو قطعه عکس توی مدارک گذاشته و ارسال کردم. سوالی که دارم اینه:
اولا آیا طبیعیه که با وجود ارسال عکس باز هم نیاز باشه موقع مصاحبه با خودمون عکس ببریم؟ یا اینکه عکسهای ما مورد خاصی داشته که باز هم عکس خواستن؟ یا شایدم از ابتدا اصلا نباید عکسی رو ارسال میکردم و فقط باید روز مصاحبه عکسها رو تحویل میدادم؟
ثانیا آیا توی ایمیلی که به همه دوستان میاد همگی همین مدارک رو با همین ترتیب میخوان (يعني اين متن از پيش تعيين شده هست و واسه همه ارسال ميشه) یا اینکه مدارک درخواستی هر کیس متفاوته؟
ممنون از راهنمایيتون
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-06 ساعت 20:40)reza-alavi نوشته: سلام به دوستان گلم
من مدارکم رو چند روز پیش به سفارت ارسال کردم. ديروز ایمیل تایید مدارک و یادآوری زمان مصاحبه و همچنین مدارک لازم برای روز مصاحبه برام ارسال شد. توی این ایمیل یک سری مدارک لیست شده که همگی دور از انتظار نیستند. مدارک لیست شده به ترتیب زیر هستند:
١- پاسپورت
٢- دو قطعه عکس
٣- گزارش پزشکی
٤- اصل دیپلم
٥- اصل شناسنامه
٦- اصل سند ازدواج
٧- اصل کارت سربازی
٨- مبلغ ٣٣٠ دلار به ازای هر نفر
چیزی که برام دور از انتظار هست مورد دومه (دو قطعه عکس). آخه من به ازای هر یک از نفرات کیس تعداد دو قطعه عکس توی مدارک گذاشته و ارسال کردم. سوالی که دارم اینه:
اولا آیا طبیعیه که با وجود ارسال عکس باز هم نیاز باشه موقع مصاحبه با خودمون عکس ببریم؟ یا اینکه عکسهای ما مورد خاصی داشته که باز هم عکس خواستن؟ یا شایدم از ابتدا اصلا نباید عکسی رو ارسال میکردم و فقط باید روز مصاحبه عکسها رو تحویل میدادم؟
ثانیا آیا توی ایمیلی که به همه دوستان میاد همگی همین مدارک رو با همین ترتیب میخوان (يعني اين متن از پيش تعيين شده هست و واسه همه ارسال ميشه) یا اینکه مدارک درخواستی هر کیس متفاوته؟
ممنون از راهنمایيتون
دوست عزیز
مدارک درخواستی توسط ایمیل سفارت برای هر کیس متفاوت میباشد. مورد عکس هم خیلی مهم نیست و فقط جهت اطمینان از جدید بودن عکسهاست. شما عکس جدید و البته متفاوت با عکسهای ارسالی همراه داشته باشید.موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من انكارا هستم تو هتل بست وسترن. فردا مديكال داريم برامون دعا كنيد دكتر اونگان برامون خواب واكسن زوركي نديده باشه
Case number:1700
Submit ds260:22june
Current:August
4 people
Ankara
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
آخر کدومش درست بود؟ اگر تموم نشده باشه که به این ماه دیگه نمیرسید!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
نمي دونم امسال چرا اينقدر كند پيش ميره ، يا به نظر ما منتظران اينطوري مياد. راستي دوستاني كه اطلاع از وضعيت ٢٠١٤ دارند، روند دريافت نامه دوم ،امسال نسبت به پارسال كند تره؟ اگر مثل پارسال باشه كه هيچ، ولي اگه كند تر باشه، حداقل به اين دل خوش كنيم كه شايد همين پروسس اوليه طولاني، بخشي از پروسه AP محسوب بشه و دوره كليرنسمون (اونطوري كه سارا گرو گفت) كوتاه تر باشه.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
بله امسال به دلیل انلاین شدن فرم ها خیلی بهم ریخت و دیگه کیس نامبر مهم نیست!
قضیه انلاک هم مشخص نبود و این هم باعث شد که باز دوستانی که فرم رو زود فرستادن ولی انلاک داشتن هم نامه دومشون رو دریافت نکنن!
ولی خوب روند قبولی ها و کلیرنس ها بنظر خوب میاد و با توجه به تعداد کم قبولی 1000 نفر کمتر نسبت به پارسال امیدوارم همه اونهایی که واجب شرایطن ویزاشون رو بگیرن.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کیس نامبر من ***4 هست اگر این دفعه کارنت بشم با توجه به اینکه مدارک اول July فرستادم، فکر میکنید کی کارنت بشم؟؟؟؟ با تشکر...
ابوظبی *** 4xox *** ملاقات با افیسر: نیمه دوم مارچ *** وضعیت: کلییر 27 جولای*** ورود 4 سپتامبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال