کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-06 ساعت 14:52)sunn789 نوشته:  سلام دوستان ،
بسته پستی طبق اعلام پست به سفارت رسیده اما هیچ ایمیلی دریافت نکرده این به نظرتون ایمیل بزنم ؟
یا اصلا جایی هست بشه چک کرد؟

سلام دوست عزيز
معمولا خود سفارت دو سه روز بعد از رسيدن بسته شما به دستشون، يك ايميل مبني بر يادآوري زمان مصاحبه و ليست مدارك لازم جهت حضور در مصاحبه رو به ايميل شما ارسال ميكنه. كه اين ايميل يه جورايي تاييديه رسيدن مدارك به دستشون نيز هست.
كاري كه ميشه كرد اينه كه يك ايميل بهشون بزنيد و درخواست بديد كه تاييد رسيدن مدارك و كسري احتمالي مدارك رو بهتون اعلام كنن، و بعد منتظر بمونيد تا از سفارت ايميل دريافت كنيد.
آدرس ايميل سفارت رو ميتونيد از "١١٨ مهاجرسرا" و نمونه ايميل تاييديه رسيدن مدارك رو از امضاي بعضي دوستان يا لينكهاي موجود در پستهاي دوستان برداشت كنيد.
پيروز باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان: sad_sad ، sunn789
سلام به دوستان گلم
من مدارکم رو چند روز پیش به سفارت ارسال کردم. ديروز ایمیل تایید مدارک و یادآوری زمان مصاحبه و همچنین مدارک لازم برای روز مصاحبه برام ارسال شد. توی این ایمیل یک سری مدارک لیست شده که همگی دور از انتظار نیستند. مدارک لیست شده به ترتیب زیر هستند:
١- پاسپورت
٢- دو قطعه عکس
٣- گزارش پزشکی
٤- اصل دیپلم
٥- اصل شناسنامه
٦- اصل سند ازدواج
٧- اصل کارت سربازی
٨- مبلغ ٣٣٠ دلار به ازای هر نفر
چیزی که برام دور از انتظار هست مورد دومه (دو قطعه عکس). آخه من به ازای هر یک از نفرات کیس تعداد دو قطعه عکس توی مدارک گذاشته و ارسال کردم. سوالی که دارم اینه:
اولا آیا طبیعیه که با وجود ارسال عکس باز هم نیاز باشه موقع مصاحبه با خودمون عکس ببریم؟ یا اینکه عکسهای ما مورد خاصی داشته که باز هم عکس خواستن؟ یا شایدم از ابتدا اصلا نباید عکسی رو ارسال میکردم و فقط باید روز مصاحبه عکسها رو تحویل میدادم؟
ثانیا آیا توی ایمیلی که به همه دوستان میاد همگی همین مدارک رو با همین ترتیب میخوان (يعني اين متن از پيش تعيين شده هست و واسه همه ارسال ميشه) یا اینکه مدارک درخواستی هر کیس متفاوته؟
ممنون از راهنمایيتون
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان: sad_sad
(2015-01-06 ساعت 20:40)reza-alavi نوشته:  سلام به دوستان گلم
من مدارکم رو چند روز پیش به سفارت ارسال کردم. ديروز ایمیل تایید مدارک و یادآوری زمان مصاحبه و همچنین مدارک لازم برای روز مصاحبه برام ارسال شد. توی این ایمیل یک سری مدارک لیست شده که همگی دور از انتظار نیستند. مدارک لیست شده به ترتیب زیر هستند:
١- پاسپورت
٢- دو قطعه عکس
٣- گزارش پزشکی
٤- اصل دیپلم
٥- اصل شناسنامه
٦- اصل سند ازدواج
٧- اصل کارت سربازی
چیزی که برام دور از انتظار هست مورد دومه (دو قطعه عکس). آخه من به ازای هر یک از نفرات کیس تعداد دو قطعه عکس توی مدارک گذاشته و ارسال کردم. سوالی که دارم اینه:
اولا آیا طبیعیه که با وجود ارسال عکس باز هم نیاز باشه موقع مصاحبه با خودمون عکس ببریم؟ یا اینکه عکسهای ما مورد خاصی داشته که باز هم عکس خواستن؟ یا شایدم از ابتدا اصلا نباید عکسی رو ارسال میکردم و فقط باید روز مصاحبه عکسها رو تحویل میدادم؟
ثانیا آیا توی ایمیلی که به همه دوستان میاد همگی همین مدارک رو با همین ترتیب میخوان (يعني اين متن از پيش تعيين شده هست و واسه همه ارسال ميشه) یا اینکه مدارک درخواستی هر کیس متفاوته؟
ممنون از راهنمایيتون

دوست عزیز
مدارک درخواستی توسط ایمیل سفارت برای هر کیس متفاوت میباشد. مورد عکس هم خیلی مهم نیست و فقط جهت اطمینان از جدید بودن عکسهاست. شما عکس جدید و البته متفاوت با عکسهای ارسالی همراه داشته باشید.موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: sad_sad ، R-AL ، Mahboy
سلام دوستان من انكارا هستم تو هتل بست وسترن. فردا مديكال داريم برامون دعا كنيد دكتر اونگان برامون خواب واكسن زوركي نديده باشه

Case number:1700
Submit ds260:22june
Current:August
4 people
Ankara
تشکر کنندگان: r.bazargan ، m.ghoreishi ، bahar101 ، ریحانا ، mfte.teacher ، shahin2737 ، satan ، miyu ، R-AL ، alinima
(2015-01-06 ساعت 14:53)neda733 نوشته:  دوستان لطفا یک خبر خوش از کی سی سی بدید!

من امشب زنگ زدم kccBig Grin

اولش گفت پروسس فرمت تموم شدهBig Grin و مصاحبه ات تو مارچ و احتمالا شاید آپریل باشه

دوباره که پرسیدم گفت پروسس فرمت تموم نشده احتمالا مارچ یا آپریل مصاحبه ات باشه
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، bahar101 ، A_A ، laleht ، HERMES7 ، babak12 ، R-AL
آخر کدومش درست بود؟ اگر تموم نشده باشه که به این ماه دیگه نمیرسید!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2015-01-07 ساعت 09:06)behdadK نوشته:  آخر کدومش درست بود؟ اگر تموم نشده باشه که به این ماه دیگه نمیرسید!

راسش نمیدونم تنها چیزی که مطمئنم اولش گفت پروسس تموم شده و تو مارچ و بعدش (با مکث) شاید آپریل

فقط امیدوارم تو مارچ باشه تحملم تموم شده استرسم زیاد .....میترسم بعد از عید دیگه با این وضعیت کلیرنس ویزایی درکار نباشه Sad Tongue

راستی نامه ها دقیقا تو چه بازه ای ارسال میشه؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان:
نمي دونم امسال چرا اينقدر كند پيش ميره ، يا به نظر ما منتظران اينطوري مياد. راستي دوستاني كه اطلاع از وضعيت ٢٠١٤ دارند، روند دريافت نامه دوم ،امسال نسبت به پارسال كند تره؟ اگر مثل پارسال باشه كه هيچ، ولي اگه كند تر باشه، حداقل به اين دل خوش كنيم كه شايد همين پروسس اوليه طولاني، بخشي از پروسه AP محسوب بشه و دوره كليرنسمون (اونطوري كه سارا گرو گفت) كوتاه تر باشه.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: r.bazargan ، ofr ، bahar101 ، miyu
بله امسال به دلیل انلاین شدن فرم ها خیلی بهم ریخت و دیگه کیس نامبر مهم نیست!
قضیه انلاک هم مشخص نبود و این هم باعث شد که باز دوستانی که فرم رو زود فرستادن ولی انلاک داشتن هم نامه دومشون رو دریافت نکنن!
ولی خوب روند قبولی ها و کلیرنس ها بنظر خوب میاد و با توجه به تعداد کم قبولی 1000 نفر کمتر نسبت به پارسال امیدوارم همه اونهایی که واجب شرایطن ویزاشون رو بگیرن.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، r.bazargan ، aidaz ، 2015reza ، bahar101 ، SAAM_60 ، miyu
(2015-01-06 ساعت 21:08)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-01-06 ساعت 20:40)reza-alavi نوشته:  سلام به دوستان گلم
١- پاسپورت
٢- دو قطعه عکس
٣- گزارش پزشکی
٤- اصل دیپلم
٥- اصل شناسنامه
٦- اصل سند ازدواج
٧- اصل کارت سربازی
ممنون از راهنمایيتون

دوست عزیز
مدارک درخواستی توسط ایمیل سفارت برای هر کیس متفاوت میباشد. مورد عکس هم خیلی مهم نیست و فقط جهت اطمینان از جدید بودن عکسهاست. شما عکس جدید و البته متفاوت با عکسهای ارسالی همراه داشته باشید.موفق باشید

عکسها رو همونجا چک میکنن و اگر عکسهای اولیه که فرستادید مورد قبول باشند دیگه ازتون عکس نمیگیرین دوباره. ضمنا برای مدیکال اگر آنکارا میرید عکس نیاز ندارید
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، satan ، R-AL
سلام دوستان کیس نامبر من ***4 هست اگر این دفعه کارنت بشم با توجه به اینکه مدارک اول July فرستادم، فکر میکنید کی کارنت بشم؟؟؟؟ با تشکر...
ابوظبی *** 4xox *** ملاقات با افیسر: نیمه دوم مارچ *** وضعیت: کلییر 27 جولای*** ورود 4 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2015-01-07 ساعت 12:47)a.farzad نوشته:  سلام دوستان کیس نامبر من ***4 هست اگر این دفعه کارنت بشم با توجه به اینکه مدارک اول July فرستادم، فکر میکنید کی کارنت بشم؟؟؟؟ با تشکر...

بخشید اول June TongueTongueTongueBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ابوظبی *** 4xox *** ملاقات با افیسر: نیمه دوم مارچ *** وضعیت: کلییر 27 جولای*** ورود 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2015-01-07 ساعت 12:50)a.farzad نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 12:47)a.farzad نوشته:  سلام دوستان کیس نامبر من ***4 هست اگر این دفعه کارنت بشم با توجه به اینکه مدارک اول July فرستادم، فکر میکنید کی کارنت بشم؟؟؟؟ با تشکر...

با فرض اينكه گفتید اگر کارنت شوید ، فرستادن اول June فرمتان مشکلی ایجاد نمیکند و نامه ی دومتان انشاالله پس از کارنتی می آید
تنها نکته اینه که 4XXX يك بازه هزار تایی را شامل میشود که اگر مثلا 4900 باشد شاید کارنت نشوید ولی باز هم مثلا 4100 قطعا کارنت میشود ولی به هر حال ارسال فرمتان با توجه به تاریخی که میفرمایید تاثیری در آمدن نامه ی دومتان ندارد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: a.farzad ، farrokh1675
(2015-01-07 ساعت 13:33)Aghaman نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 12:50)a.farzad نوشته:  

با فرض اينكه گفتید اگر کارنت شوید ، فرستادن اول June فرمتان مشکلی ایجاد نمیکند و نامه ی دومتان انشاالله پس از کارنتی می آید
تنها نکته اینه که 4XXX يك بازه هزار تایی را شامل میشود که اگر مثلا 4900 باشد شاید کارنت نشوید ولی باز هم مثلا 4100 قطعا کارنت میشود ولی به هر حال ارسال فرمتان با توجه به تاریخی که میفرمایید تاثیری در آمدن نامه ی دومتان ندارد

متشکرم، **41 هستم، پس میشه امیدوار بود که همون ماه March برای مصاحبه برم؟؟؟
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Aghaman ، farrokh1675
(2015-01-07 ساعت 00:21)r.bazargan نوشته:  
(2015-01-06 ساعت 14:53)neda733 نوشته:  دوستان لطفا یک خبر خوش از کی سی سی بدید!

من امشب زنگ زدم kccBig Grin

اولش گفت پروسس فرمت تموم شدهBig Grin و مصاحبه ات تو مارچ و احتمالا شاید آپریل باشه

دوباره که پرسیدم گفت پروسس فرمت تموم نشده احتمالا مارچ یا آپریل مصاحبه ات باشه

وای با این وجود وقتی این حرفو به شما زدن ممکنه این احتمال باشه که نیمه دوم اگوست این سری نامه هاشون نیاد...وای اینجوری که خیلی بد میشه منکه دیگه واقعا خسته شدم...من تو ابان ماه زنگ زدم گفتن بررسی فرمتون هنوز تموم نشده..وای که اینا چقدر تنبلن اگه این سری ام تموم نشهSad
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان