کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستانی که برای مصاجبه ایشاالله مبخوان تشریف ببرن آنکارا، بنابه تجربه شخصی پیشنهاد میکنم حتما شعبه پستی Yenisehir رو انتخاب کنید. چون هم نزدیک میدان کیزیلای هست و دسترسیش خوبه، هم شنبه ها بازه و مهمتر از همه اینکه چون از شعب پست اصلیه کمتر از 24 ساعت بعد از اینکه سفارت پاسپورتها را تحویل پست میده میتونید برید و پاسپورت مزین به ویزا رو تحویل بگیرید WinkWink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تا یادم نرفته یک تجربه دیگه هم بهتون بگم WinkWink
درب سفارت زودتر از 7:45 تا 8 باز نمیشه پس دوستانی که مثل ما ساعت 7:30 برای مصاحبه شون اعلام شده خیلی زود نرن چون از سرما یخ خواهند زد TongueTongue
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، HERMES7 ، hu24505 ، bahar101 ، miyu ، farrokh1675 ، hilda60
دوستان نامه ها اخر هفته اینده میاد?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: farrokh1675
(2015-01-07 ساعت 21:46)neda733 نوشته:  دوستان نامه ها اخر هفته اینده میاد?!

من که میگم تاریخ 24 به بعد میاد
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
(2015-01-07 ساعت 21:46)neda733 نوشته:  دوستان نامه ها اخر هفته اینده میاد?!

طبق روال چهار يا پنج شنبه اينده
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان:
این راه فقط صبر لازم داره ...
موفق باشید

اندکی صبر ، سحر نزدیک است
هردم این بانگ برآرم از دل
وای ، این شب چقدر تاریک است!

زنده یاد سهراب سپهری
**2015AS22    
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ Rolleyes
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، bahar101 ، Mahboy ، HERMES7 ، babak12 ، aidaz ، r.bazargan ، A_A ، Mahmood129 ، miyu ، SAAM_60
دوستان این جواب کی سی سی هست دقیقا منظورش چیهCool

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing.
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-01-07 ساعت 09:49)r.bazargan نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 09:06)behdadK نوشته:  آخر کدومش درست بود؟ اگر تموم نشده باشه که به این ماه دیگه نمیرسید!

راسش نمیدونم تنها چیزی که مطمئنم اولش گفت پروسس تموم شده و تو مارچ و بعدش (با مکث) شاید آپریل

فقط امیدوارم تو مارچ باشه تحملم تموم شده استرسم زیاد .....میترسم بعد از عید دیگه با این وضعیت کلیرنس ویزایی درکار نباشه Sad Tongue

راستی نامه ها دقیقا تو چه بازه ای ارسال میشه؟

نمیخوام چیزی بگم ک خوشایند نباشه اما من 2 ماه پیش زتگ زدم گفت دسامبر نامت میاد و فوریه میری مصاحبه اما هنوز ک هنوزه خبری نیست زیاد به حرفشاشون اعتماد نکن
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ماه قبل وقتی کارنتی ها رو مشخص کردن خیلی سریع نامه های دوم رو هم فرستادن بنظرتون این ماه هم همینجوری یا اینکه ماه قبل یک استثنا بوده؟
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: mfte.teacher
(2015-01-08 ساعت 12:15)satan نوشته:  سلام دوستان
ماه قبل وقتی کارنتی ها رو مشخص کردن خیلی سریع نامه های دوم رو هم فرستادن بنظرتون این ماه هم همینجوری یا اینکه ماه قبل یک استثنا بوده؟

بله اون اوائل کار کی سی سی خیلی زیاد بود و برای همین 8/9 ام ماه بولتن میزد و بعد 23 24 نامه ها.
روند اینجوری بوده هر سال که 2 3 روز بعد بولتن نامه ها بیاد که ماه پیش به سنوات سال قبل شد.
امیدواریم که الان سرشون خلوت شده باشه و اگر امشب بولتن بیاد احتمالا دو شنبه یا سه شنبه هفته بعد نامه ها ارسال میشه .
تشکر کنندگان: satan ، miyu ، m.ghoreishi ، SAAM_60
سلام دوستان ما امدیم انکارا با ماهان خوب بود هتل bestرو رزرو کرده بودیم که دقیقا پنجره های اتاقمون رو به حیاط سفارته وفاصله با درب ورودی 100 مت دکتر هم در 300 یا 400 متری ....خلاصه همه چیز تا اینجا خوب بوده فردا وقت دکتر داریم دوشنبه هم مصاحبه الان هم دم در سفارت یه اماری گرفتم کیس لاتاری ندیدم بقیه اخبار متعاقبا اعلام خواهد شد
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: saboteur ، نیلان ، satan ، Aghaman ، m.ghoreishi ، HERMES7 ، Mahboy ، laleht ، mehdiii82 ، farrokh1675 ، babisondes ، afrand ، bahar101 ، A_A ، behjat ، miyu ، p00ya2001 ، babak12 ، nilgoon1982 ، َalikh ، R-AL ، AliReza.Sh
(2015-01-08 ساعت 15:19)hamidrezamg نوشته:  سلام دوستان ما امدیم انکارا با ماهان خوب بود هتل bestرو رزرو کرده بودیم که دقیقا پنجره های اتاقمون رو به حیاط سفارته وفاصله با درب ورودی 100 مت دکتر هم در 300 یا 400 متری ....خلاصه همه چیز تا اینجا خوب بوده فردا وقت دکتر داریم دوشنبه هم مصاحبه الان هم دم در سفارت یه اماری گرفتم کیس لاتاری ندیدم بقیه اخبار متعاقبا اعلام خواهد شد
سلام
اميدوارم با دست پر و پاسپورت مزين به ويزاي برگردين
با تور رفتين يا خودتون رزرو كردين؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من زنگ زدم به kcc در مورد زمان مصاحبه پرسیدم، خانومه گفت که 15 ژانویه ایمیلتو چک کن، دوباره ازش پرسیدم یعنی مصاحبه ما توی مارچ؟ گفت الان مشخص نشده و من نمیتونم چیزی بگم!
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای
تشکر کنندگان: miyu ، satan ، r.bazargan
(2015-01-08 ساعت 09:59)r.bazargan نوشته:  دوستان این جواب کی سی سی هست دقیقا منظورش چیهCool

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing.
معنیش اینه که فرم های شما دریافت شده و منتظر بررسی بیشتر توسط سفارت هست برای ادامه فرایند ویزای شما. منظورشم اینه که فعلا صبر کنید تا روال عادیش طی بشه و نوبتتون بشه.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
تشکر کنندگان: bahar101 ، nilgoon1982
(2015-01-09 ساعت 13:03)mitramagh نوشته:  سلام دوستان، من زنگ زدم به kcc در مورد زمان مصاحبه پرسیدم، خانومه گفت که 15 ژانویه ایمیلتو چک کن، دوباره ازش پرسیدم یعنی مصاحبه ما توی مارچ؟ گفت الان مشخص نشده و من نمیتونم چیزی بگم!

لو داد ديگهSmile پس ١٥م ايشالا نامه تونو دريافت ميكنين!خدا كنه براي ماهم بيادShy
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، satan ، bahar101 ، nilgoon1982

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان