کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
چرا ۵۰ درصد نامشون میاد!ایشون دو روز دیرتر از من فرستادن پس این سری حتما نامشون میاد رضا جان
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: bahar101 ، sad_sad ، Iaccept ، k1_m_1358
والا بررسی هایی که من کردم انگار کی سی سی تا 18 هر ماه هرکی سابمیت کرده بود رو ملاک قرار میداد!
تشکر کنندگان: bahar101 ، sad_sad ، Iaccept
واقعا اگه اینطوری پیش بره تکلیف بقیه چیه?!!!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: bahar101 ، sad_sad
(2015-02-14 ساعت 20:03)امير حمزه نوشته:  با سلام يه سوال داشتم ازتون ممنون ميشم جوابمو بدين ?من از برندگان لاتاري ٢٠١٥ هستم و كيس نامبرم زير ١٠٠٠ هست چون متاسفانه فرم ds-260 رو دير پر كردم يعني تقريبا ٢٠ سپتامبر!!! هنوز نامه دوم برام نيومده و چون خانومم هم بارداره خيلي نگرانم كه وقتمون كي ميشه!!! چون تا اواخر فروردين اجازه پرواز نداره. لطفا راهنماييمون كنيد.

سلام دوست من
فرمودین پرواز نمی تونه بکنه
اگه نامتون اومد به نظرم ریسک نکنین و اگه برای همسرتون مشکلی نیست زمینی برین صفاش هم بیشتره
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: sad_sad ، Iaccept
(2015-02-14 ساعت 19:38)neda733 نوشته:  معشوقه رو بیخیال!نامه ها رو بچسبید!انشالله پس فردا!

بچشم اما هدی تا جمعه خبری نیست ها
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
(2015-02-14 ساعت 21:01)varchandi نوشته:  
(2015-02-14 ساعت 20:03)امير حمزه نوشته:  با سلام يه سوال داشتم ازتون ممنون ميشم جوابمو بدين ?من از برندگان لاتاري ٢٠١٥ هستم و كيس نامبرم زير ١٠٠٠ هست چون متاسفانه فرم ds-260 رو دير پر كردم يعني تقريبا ٢٠ سپتامبر!!! هنوز نامه دوم برام نيومده و چون خانومم هم بارداره خيلي نگرانم كه وقتمون كي ميشه!!! چون تا اواخر فروردين اجازه پرواز نداره. لطفا راهنماييمون كنيد.

سلام دوست من
اگه نامتون اومد به نظرم ریسک نکنین و اگه برای همسرتون مشکلی نیست زمینی برین صفاش هم بیشتره

مطمئن باشین مشکلی پیش نمیاد چون اول اپریل 11 فروردین سال نو هستش خیالتون راحت بعد فروردین مصاحبتونه
[color=#00BFFF][b]
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: Iaccept
(2015-02-14 ساعت 19:38)neda733 نوشته:  معشوقه رو بیخیال!نامه ها رو بچسبید!انشالله پس فردا!

اگه بشه چی میشه Big Grin
ایشالا همه هفته اول آپریل بیفتیم Big Grin به خصوص کیس منظور، اینجانب Rolleyes
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-02-14 ساعت 20:30)رضا2015 نوشته:  والا بررسی هایی که من کردم انگار کی سی سی تا 18 هر ماه هرکی سابمیت کرده بود رو ملاک قرار میداد!
گفتين يكي دو نفر بودن كه بعد از 20ام فرماشونو سابميت كردن و نامه دوم گرفتن، پس قطعي نميشه گفت ملاك كي سي سي 18ام هر ماه هست، يعني اميدوارم كه نباشه و تا آخر هر ماه رو ملاك قرار بدن
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان:
آقا رضا ۲۰۱۵
برا منم این سری میاد نامه دوم ب نظرتون!؟
ممنون
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان:
مرسي از همه دوستان براي جوابهاتون ايشالا نامه ي هممون به زودي مياد ??
تشکر کنندگان: ریحانا ، varchandi ، bahar101
همه جورش رو دیده بودم الا شانس شرطی و انتظاریش رو همه خوش شانسن اما همه در انتظار اخرشه این دی وی
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-02-14 ساعت 23:56)Iaccept نوشته:  آقا رضا ۲۰۱۵
برا منم این سری میاد نامه دوم ب نظرتون!؟
ممنون

بله شما که خیلی وقته فرستادین انلاک نداشته باشین میاد این سری
تشکر کنندگان: bahar101 ، k1_m_1358 ، Iaccept
(2015-02-14 ساعت 21:01)varchandi نوشته:  

سلام دوست من

عزیز دل من مجردم !ولی خانم پا به ماه بره به سفر زمینی؟شیب دار؟Smile
امیر حمزه جان نمیخوای خانومت تو مرز وضع حمل کنه که؟
عزیزم اگر نامت اومد ایمیل بزن سفارت ۱۰ ۲۰ روز بنداز عقب نهایتا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، bahar101 ، laleht
دوستان منظور از متن زیر چیست؟
After your case number appears, you can send your passport, OF-194 refusal sheet and missing documents, if any, to the U.S. Embassy Ankara. You have until the expiration date, announced next to your case number, to send in your passport and documents. Before sending your passport and documents, please visit usvisa-info.com

یعنی در سایت usvisa-info.com باید چیکار بکنیم؟
تشکر کنندگان:
درود بر شما اعضای مهاجر سرا،
سوال من در مورد عوض شدن پاسپورت اعضای خانواده هست:
اگر پاسپورتِ یکی از اعضای خانوادۀ برنده شدۀ اصلی عوض بشه (بدلیل اعتبار کمتر از 6 ماه)، باید قبل از کارنت شدن به کِنتاکی اطلاع داده بشه یا اینکه بعد از کارنت شدن و در روز مصاحبه میشه تغییرات رو به سفارت اعلام کرد؟
ممنون از کمکتون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان