کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-02-15 ساعت 15:29)pedro700 نوشته:  درود بر شما اعضای مهاجر سرا،
سوال من در مورد عوض شدن پاسپورت اعضای خانواده هست:
اگر پاسپورتِ یکی از اعضای خانوادۀ برنده شدۀ اصلی عوض بشه (بدلیل اعتبار کمتر از 6 ماه)، باید قبل از کارنت شدن به کِنتاکی اطلاع داده بشه یا اینکه بعد از کارنت شدن و در روز مصاحبه میشه تغییرات رو به سفارت اعلام کرد؟
ممنون از کمکتون

درود دوست عزيز، شما ميتونيد با ايميل اين موضوع رو به كى سى سى اطلاع بدين ولى نيازى به انلاك كردن فرم نيست و در روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به افيسر اين موضوع رو ياداورى كنيد، در ضمن از ايميل ارسالى و پاسخ كى سى سى پرينت بگيريد و محض احتياط همراتون داشته باشين، بنده همين كارو كردم، موفق باشيد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: soruosh ، bahar101
(2015-02-15 ساعت 14:04)amir_csj نوشته:  دوستان منظور از متن زیر چیست؟
After your case number appears, you can send your passport, OF-194 refusal sheet and missing documents, if any, to the U.S. Embassy Ankara. You have until the expiration date, announced next to your case number, to send in your passport and documents. Before sending your passport and documents, please visit usvisa-info.com

یعنی در سایت usvisa-info.com باید چیکار بکنیم؟
شما باید دفاتر پستی ptt برای تحویل مدارک به پست انکارا مشخص رو مشخص کنید و برگه اون رو با خودتون ببرین سفارت

تاپیک csc برای انکارا رو مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: afrand ، bahar101
(2015-02-15 ساعت 12:41)رضا2015 نوشته:  
(2015-02-14 ساعت 23:56)Iaccept نوشته:  آقا رضا ۲۰۱۵
برا منم این سری میاد نامه دوم ب نظرتون!؟
ممنون

بله شما که خیلی وقته فرستادین انلاک نداشته باشین میاد این سری
ن دآش رضا نداشتم
یعنی اگه برا مآ بیاد برا شما نیاد !!!، عکس رییس کی ۳۰ ۳۰ رو برام بفرست ، براش ۳۰بیل بزارم Smile

{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: HERMES7 ، varchandi
بچه ها بعد امدن نامه انشالله کدوم صفحه عزیمت کنیم باید صفحه تجزیه و تحلیل CEAC یا زبونم لال صفحه کلیرنس؟هههههههههه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
فردا که نامه ها نمیاد چون تعطیله!انشالله سه شنبه!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: bahar101 ، omid man ، rezasadeghi ، r.bazargan
دوستان عزیز. قبلا هم این سوال رو مطرح کردم پاسخ درستی نگرفتم .نمی دونم جای مطرح شدنش اینجاست یا نه؟ اگه پاسخ بدید ممنون میشم
همسر من که برنده اصلیه شغل آزاد داره .سوال مربوط به شغل بعد از مدرک تحصیلی رو بله پاسخ گفتیم. ایشان جایی استخدام نبستن و واسه خودشون کار می کنن اما تاریخ ورود به این شغل را بعنوان تاریخ استخدام زدیم اما در توضیحات هم نوشتیم که مغازه خودم رو دارم.نمی دونم اشتباه کردیم یا نه و اگر نباید بله می زدیم موضوع مهمیه ؟ باید چکار کنیم؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان:
درود دوست عزيز، شما ميتونيد با ايميل اين موضوع رو به كى سى سى اطلاع بدين ولى نيازى به انلاك كردن فرم نيست و در روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به افيسر اين موضوع رو ياداورى كنيد، در ضمن از ايميل ارسالى و پاسخ كى سى سى پرينت بگيريد و محض احتياط همراتون داشته باشين، بنده همين كارو كردم، موفق باشيد
[/quote]

اقا رضا حتما باید ایمیل بزنیم؟؟؟ ما پاس هامون رو عوض‌کردیم و پاس های قدیمیمون رو هم میبریم قبل از قسم‌خوردن توضیح بدیم این کافیه؟؟
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان: k1_m_1358
بله كافيه
ايميل به كي سيسي نزنيد چون انلاك ميشين
تشکر کنندگان: morida
(2015-02-15 ساعت 20:30)رضا2015 نوشته:  بله كافيه

رضا جان من حدود 1ماه پیش بعداز تعویض پاسپورت بعلت انقضاء تاریخ اعتبار به KCC ایمیل زدم و موضوع رو اطلاع دادم بعداز یک روز جواب دادن که اوکی و مشکلی نیست اگه میخوای درخواست انلاک بفرست و ما فرم رو برات انلاک میکنیم ولی خیلی مهم نیست.(یعنی دلبخواهی) منم تصمیم گرفتم انلاک نکنم و فقط برا محکم کاری ایمیل خودم و جواب اونارو پرینت کردم و همراه با پاس قدیمیم برا مصاحبه میبرم _البته حساسیت من نسبت به پاس قدیمیم بیشتر بخاطر ویزای شینگن و تاریخ مسافرتهای قبلم بود. من الله توفیق CoolWink
تشکر کنندگان: r.bazargan ، HERMES7 ، bahar101 ، p00ya2001
(2015-02-16 ساعت 02:43)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-02-15 ساعت 20:30)رضا2015 نوشته:  بله كافيه

رضا جان من حدود 1ماه پیش بعداز تعویض پاسپورت بعلت انقضاء تاریخ اعتبار به KCC ایمیل زدم و موضوع رو اطلاع دادم بعداز یک روز جواب دادن که اوکی و مشکلی نیست اگه میخوای درخواست انلاک بفرست و ما فرم رو برات انلاک میکنیم ولی خیلی مهم نیست.(یعنی دلبخواهی) منم تصمیم گرفتم انلاک نکنم و فقط برا محکم کاری ایمیل خودم و جواب اونارو پرینت کردم و همراه با پاس قدیمیم برا مصاحبه میبرم _البته حساسیت من نسبت به پاس قدیمیم بیشتر بخاطر ویزای شینگن و تاریخ مسافرتهای قبلم بود. من الله توفیق CoolWink

سلام
بعضيا ميگن مسافرتهاي قبلي رو بايد ليست كرد
منم مشكلم همينه من سه بار پاسم عوض شده تو هر كدومشم مسافرت خارج داشتم دارم ليستش ميكنم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: m.ghoreishi
بچه ها امشب میاد نامه ها؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان:
(2015-02-16 ساعت 14:55)samane1363 نوشته:  بچه ها امشب میاد نامه ها؟
فک نکنم چون امروز تعطیله امریکا.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-02-16 ساعت 14:55)samane1363 نوشته:  بچه ها امشب میاد نامه ها؟

احتمالش خیلی کمه یعنی در واقع نزدیک به صفره چون امروز در ایالات متحده تعطیل رسمیه( ولادت دارن.نیمه شعبان امریکاست)Big Grin
تشکر کنندگان: HERMES7 ، khalilkhah ، A_A ، k1_m_1358 ، varchandi ، بابراس ، ریحانا
نخیر غیر ممکنه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

امیدوارم هر چه زودتر همه به مرادشون برسن

من یه مشکل یا شایدم بهتره بگم خوش یمنی برام پیش اومده

ما تازه فهمیدیم که خانم بنده باردار هستن و این جنین عزیز تازه پا به ۳ ماهگی گذاشته ، به نظر شما دوستان عزیزی که میتونید با تجربه شخصی‌ خودتون به من کمک کنید

۱. من باید به K C C ایمیل بزنم و براشون قضیه بارداری رو تاکید کنم ؟

۲.آیا شرایط بارداری در روند مصاحبه تغییری ایجاد می‌کنه ؟

۳.آیا ممکن روز مصاحبه به آفیسر بگم که خانم بارداره چون تا اون موقع جنین ۶ ماهه‌ می‌شه و شرایط پرواز سخت خواهد شد ؟

۴. اگه من AP بخورم به علت اینکه برنده اصلی‌ خودم هستم ممکنه خانمم همAP بخوره ؟

از کمک‌های دوستان مهاجرسرا بسیار متشکرم
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان