کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-03-27 ساعت 14:14)sarasara1 نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 13:18)bidad نوشته:  آخرین سری کارنتی ها ماه جولایه؟
بعد از این ماه یعنی تو آگوست هم دعوت به مصاحبه می کنن؟ یا همه چی جولای تموم میشه؟

بله عزیز تا نفر آخر حتما مصاحبه میشن ، گرفتن ویزا بحث جداست ولی همه مصاحبه میشن و فکر نمیکنم تا جولای بتونن همه رو مصاحبه کنن، البته شاید همه رو کارنت کنن .

همه را که ممکن است کارنت نکنند, مانند پارسال, تازه برای انهایی که هم کارنت می شوند ممکن است نامه دوم نیاید, حالا چک امنیتی و تمام شدن ویزاها بماند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: bidad ، goliii
(2015-03-27 ساعت 18:50)khalilkhah نوشته:  
بعد از این ماه یعنی تو آگوست هم دعوت به مصاحبه می کنن؟ یا همه چی جولای تموم میشه؟

بله عزیز تا نفر آخر حتما مصاحبه میشن ، گرفتن ویزا بحث جداست ولی همه مصاحبه میشن و فکر نمیکنم تا جولای بتونن همه رو مصاحبه کنن، البته شاید همه رو کارنت کنن .

همه را که ممکن است کارنت نکنند, مانند پارسال, تازه برای انهایی که هم کارنت می شوند ممکن است نامه دوم نیاید, حالا چک امنیتی و تمام شدن ویزاها بماند
سوال اصلی من اینه که تو ماه آگوست هم دعوت به مصاحبه می کنن؟ مثلا سال های گذشته کسی بوده که در ماه آگوست نامه دومش بیاد؟ اگه بوده چه تاریخی برای مصاحبه دعوتش کردن؟
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
تشکر کنندگان:
(2015-03-27 ساعت 16:26)babak12 نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 16:25)behzadsh نوشته:  جریان فرم 9 سوالی چیه که تو سفارت میدن پر کنیم؟ ?

اولین پست کلیرنس مطالعه بفرمایید
http://www.mohajersara.com/thread-7080-p...#pid548186

خیلی ممنون جناب بابک ، دو تا سوال دیگه دارم لطف می کنید اگه جواب بدین ،
- اسم بهزاد اسم مستعاره منه و جایی ثبت نشده ولی کلا همه اطرافیان به این اسم می شناسنم و تو همه شبکه های اجتماعی هم اسمم همینه ، موقع پر کردن فرم 260 از یکی از دوستان پیشکسوت مهاجر سرا سوال کردم و گفتن چون جایی ثبت نشده فقط همون اسم شناسنامه ایت رو بنویس حالا میخوام ببینم واقعا مشکلی پیش نمیاد تو مصاحبه؟ ممکنه بپرسن ازم ؟ چی جواب بدم؟

- در مورد سربازی هم من یه نامه از محل خدمتم گرفتم که تو ارتش بودم ، به نظرتون نشون بدم یا نه؟ البته قبلا تو همین تاپیک سوال کردم ولی با جوابای دوستان نتونستم تصمیم بگیرم هنوز ....
تشکر کنندگان:
(2015-03-27 ساعت 19:11)behzadsh نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 16:26)babak12 نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 16:25)behzadsh نوشته:  جریان فرم 9 سوالی چیه که تو سفارت میدن پر کنیم؟ ?

اولین پست کلیرنس مطالعه بفرمایید
http://www.mohajersara.com/thread-7080-p...#pid548186

خیلی ممنون جناب بابک ، دو تا سوال دیگه دارم لطف می کنید اگه جواب بدین ،
- اسم بهزاد اسم مستعاره منه و جایی ثبت نشده ولی کلا همه اطرافیان به این اسم می شناسنم و تو همه شبکه های اجتماعی هم اسمم همینه ، موقع پر کردن فرم 260 از یکی از دوستان پیشکسوت مهاجر سرا سوال کردم و گفتن چون جایی ثبت نشده فقط همون اسم شناسنامه ایت رو بنویس حالا میخوام ببینم واقعا مشکلی پیش نمیاد تو مصاحبه؟ ممکنه بپرسن ازم ؟ چی جواب بدم؟

- در مورد سربازی هم من یه نامه از محل خدمتم گرفتم که تو ارتش بودم ، به نظرتون نشون بدم یا نه؟ البته قبلا تو همین تاپیک سوال کردم ولی با جوابای دوستان نتونستم تصمیم بگیرم هنوز ....
خواهش می کنم دوست من
همون اسمی که داخل شناسنامه شما هست ملاک و سئوالی در مورد اسم مستعار شما نمیشه
پس نیازی به توضیح هم نیست
برای خدمت منظور از نامه چیه ؟؟؟
نیازی به نامه نیست فقط ترجمه کارت پایان خدمت کفایت می کنه
اصلا اطلاعات اضافی نیدین که خدایی نکرده باعث کلیرنس خوردن شما نشه
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bahar101 ، m.ghoreishi ، mandikhanum

سالهای قبل که اینطور نبوده, برخی سال ها همه کارنت نمی شوند, تازه برای برخی که کارنت شده اند نامه دوم نمی آید
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: sarasara1 ، bahar101 ، bidad
(2015-03-27 ساعت 22:00)khalilkhah نوشته:  

سالهای قبل که اینطور نبوده, برخی سال ها همه کارنت نمی شوند, تازه برای برخی که کارنت شده اند نامه دوم نمی آید

والا این رو من به نقل از یکی از دوستان که ۲۰۱۰ رفت گفتم که اطلاعاتش خوب هست و اتفاقا خیلی هم ازش کمک گرفتم ، البته بعد از اینکه شما نوشتید با یه سرچ متوجه شدم حق با شماست و متاسفانه گویا اطلاعات این دوست ما در این مورد به روز نبوده، اولا یه عذرخواهی که اطلاعاتی که دادم درست نبود راستش اصلا حتی فکرشم نمیکردم همچین چیزی ممکن باشه و همچنین تشکر از khalilkhah که اصلاح کردن و ثانیا امیدوارم امسال این مورد پیش‌نیاد.
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: bahar101 ، bidad ، goliii
برو بچ ما ready شدیم برید تاریخ اپدیتون را بنویسید Big Grin
به من عاجزهم ی رتبه بدید
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: sarasara1 ، bahar101 ، goliii ، نیلان
(2015-03-28 ساعت 00:13)mehrdad_123 نوشته:  برو بچ ما ready شدیم برید تاریخ اپدیتون را بنویسید Big Grin
به من عاجزهم ی رتبه بدید

رتبه که قابل شما رو نداره ، تبریک بابت ردی و ایشالا ی راست بشه ایشود، ولی این جریان رتبه چیه که ملت اینقدر مشتاقشن، نکنه تو گرفتن ویزا تاثیر دارهBig GrinBig GrinBig Grin ، مثلا هر کی رتبه بیشتر ویزا زودتر یا مهلتش برا ورود بیشتر Tongue
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، goliii ، mandikhanum
(2015-03-28 ساعت 00:36)sarasara1 نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 00:13)mehrdad_123 نوشته:  برو بچ ما ready شدیم برید تاریخ اپدیتون را بنویسید Big Grin
به من عاجزهم ی رتبه بدید

رتبه که قابل شما رو نداره ، تبریک بابت ردی و ایشالا ی راست بشه ایشود، ولی این جریان رتبه چیه که ملت اینقدر مشتاقشن، نکنه تو گرفتن ویزا تاثیر دارهBig GrinBig GrinBig Grin ، مثلا هر کی رتبه بیشتر ویزا زودتر یا مهلتش برا ورود بیشتر Tongue
پس چی افیسر اول میاد رتبه ات تو مهاجر سرا میبینه بعد اگه خوب نباشه اصی ریجکت
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: bahar101 ، mel
(2015-03-28 ساعت 00:36)sarasara1 نوشته:  
به من عاجزهم ی رتبه بدید

هههههههههه، خواستیم رتبه بدیم سایت گفت هنوز زوده برات، آقا میفرمایند تا خودت رتبه نداشته باشی این دور و بر پیدات شه، منم که دیگه چی بگم والا، آن چیز که ایان است چه حاجت به بیان است.

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: bahar101 ، Officer
(2015-03-27 ساعت 13:55)sarasara1 نوشته:  
(2015-03-27 ساعت 11:53)ehsanalavy نوشته:  سلام دوستان. سال نو همگی مبارک.
من یه سوالی داشتم. برای تهیه مدارک گرین کارت، کارت پایان خدمت نیازه. یکی از دوستان بنده که سن شون بالای 70 هستش در دوران قبل از انقلاب معاف از سربازی شده و خیلی وقت هم هستش که کارت شونو گم کرده. الان هم باید بره مصاحبه ، ولی کارت پایان خدمت نداره. آیا تا به حال کسی همچین مشکلی داشته ، واسش موردی پیش نیومده؟ واسه ارائه مدرک چیکار کرده؟ ممنون میشم اگه کسی از دوستان اطلاعی از این موضوع داشته باشه. مرسی.

دوست عزیز اونا مدارک معافیت رو برای این میخان که مطمعن بشن برای خروج و مهاجرت مشکلی نداشته باشید و قانونی خروج کنین نه قاچاقی، کسی که سنش بالای ۷۰ سال هست حتی برای گرفتن پاسپورت هم ازش معافیت نمیخان بنابراین تو سفارت هم اگر آفیسر پرسید عین واقعیت رو بگین خیلی بعید هست گیر بدن . این اطلاعاتی بود که من داشتم چون یکی از آشنایان میخاست پاس بگیره و سنش ۵۵ سال بود ، حتی ازش نپرسیدن سربازی رفتی یا نرفتی و خیلی راحت پاسش بعد چند روز رفت در خانه .
مرسی از شما دوست عزیز
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان:

بیشتر برای مدارک بالاتر از لیسانس این فرم رو باید پر کرد
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2015-03-26 ساعت 22:28)golli نوشته:  سلام دوستان
سال نو مبارک
خدا عیدی ما رو داد!
بالاخره نامه دوم ما هم آمد
مصاحبه هفته اول می
من جزء کیس های هستم که بعد قبولی ازدواج کردم امیدوارم که مشکلی واسمون پیش نیاد و ویزای یک ضرب بگیریم
با آرزوی ویزای یک ضرب واسه کلیه دوستان
تبریک به شماSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mel ، bahar101 ، sad_sad ، varchandi ، heridas ، ریحانا ، goliii ، p00ya2001
دوستان پس از اومدن نامه دوم بايد چ کرد؟
مدارک چى هست؟
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان: p00ya2001
(2015-03-28 ساعت 18:20)سپیده زمان نوشته:  دوستان پس از اومدن نامه دوم بايد چ کرد؟
مدارک چى هست؟

باید مدارک شناسایی، تحصیلی، سابقه ی کار، گواهی مالی و فرم ها رو پرینت بگیرین
بعد باید مدارک پزشکی رو کامل کنید
بعد ایشالا برید مصاحبه
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان