کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-03-28 ساعت 18:20)سپیده زمان نوشته:  دوستان پس از اومدن نامه دوم بايد چ کرد؟
مدارک چى هست؟

سلام
لطفاً اول امضاتون رو کامل کنین تا اگه کسی میخواد راهنمایی هم کنه بتونه راهنمایی درست کنه نه کلی
یه وقت یه ساعته هم اگه داشتین خوندن مطالب قبل کمک می کنه اگه هم وقت ندارین به قول یکی از دوستان از پاسخ دادن به سوالات شما کیف می کنیم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: نیلان ، bahar101
(2015-03-28 ساعت 18:20)سپیده زمان نوشته:  دوستان پس از اومدن نامه دوم بايد چ کرد؟
مدارک چى هست؟

سلام.
١) تكميل واكسيناسيون و گرفتن كارت بين المللي واكسن البته اگر تا حالا اين كار رو نكرديد
٢) تهيه عكس با مشخصاتي كه در سايت سفارتخونه نوشته
٣) ترجمه شناسنامه، كارت ملي، سند ازدواج، مدرك تحصيلي ، كارت پايان خدمت ، و مداركي كه چك ليستش در سايت سفارت موجوده
٤) گرفتن نامه تمكن مالي از بانك
٥) ثبت نام در سايت CSC و تعيين دفتر پستي، البته اگر محل مصاحبه در آنكاراست
٦) ارسال مدارك به سفرتخونه( در مورد آنكارا) طوري كه ١٥ روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه
٧) تهيه بليط و رزرو هتل
٨) گرفتن وقت اينترنتي براي مديكال
همين!!!

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: varchandi ، fa15 ، bahar101 ، goliii ، mandikhanum
(2015-03-28 ساعت 09:40)ali3875 نوشته:  
(2015-03-26 ساعت 22:28)golli نوشته:  سلام دوستان
سال نو مبارک
خدا عیدی ما رو داد!
بالاخره نامه دوم ما هم آمد
مصاحبه هفته اول می
من جزء کیس های هستم که بعد قبولی ازدواج کردم امیدوارم که مشکلی واسمون پیش نیاد و ویزای یک ضرب بگیریم
با آرزوی ویزای یک ضرب واسه کلیه دوستان
تبریک به شماSmile
ما سه ماه قبل از اعلام نتایج لاتاری ازدواج کردیم. و ازمون عکس دوران مربوط به نامزدی و عقد و رابطه هامون کلا خواست...
حواستون باشه اگه عکسی یا سند و مدرکی که نشون بده شما از قبل با هم در ارتباط بودید رو داشته باشید...
موفق باشید
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101 ، ریحانا ، goliii ، mandikhanum
(2015-03-28 ساعت 18:33)2015reza نوشته:  
مدارک چى هست؟

سلام.
١) تكميل واكسيناسيون و گرفتن كارت بين المللي واكسن البته اگر تا حالا اين كار رو نكرديد
٣) ترجمه شناسنامه، كارت ملي، سند ازدواج، مدرك تحصيلي ، كارت پايان خدمت ، و مداركي كه چك ليستش در سايت سفارت موجوده
٦) ارسال مدارك به سفرتخونه( در مورد آنكارا) طوري كه ١٥ روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه
٧) تهيه بليط و رزرو هتل
همين!!!

یه سوال درسته که نباید ترجمه ها از تاریخ انجام ترجمه بیش از 6 ماه نگذشته باشه والا باید جدید ترجمه کرد
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان:
(2015-03-29 ساعت 09:35)sad_sad نوشته:  
مدارک چى هست؟

سلام.
٧) تهيه بليط و رزرو هتل
همين!!!

یه سوال درسته که نباید ترجمه ها از تاریخ انجام ترجمه بیش از 6 ماه نگذشته باشه والا باید جدید ترجمه کرد

نه درست نیست
این حرف رو دارالترجمه ها باب کردن که دوباره بهشون مراجعه بشه
مدرک ترجمه شده ی رسمی مال هر تاریخی که باشه قابل قبول هست
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: bahar101 ، goliii ، p00ya2001 ، mandikhanum
کاش این چند ماه آتی که تکلیف همه مان معلوم خواهد شد هم به زودی و تندی این تعطیلات عید بگذره .Wink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: fati.d ، omid man ، bahar101 ، goliii ، babisondes ، نیلان ، mandikhanum
مدارک چى هست؟

سلام.
٧) تهيه بليط و رزرو هتل
همين!!!

این برای داخل ایرانه و قانونیه که گذاشتن تا کارشون نخوابه
برای اونور فقط مهم اینه که ترجمه باشه مگر اینکه اتفاقی تو این مدت افتاده باشه مثل ازدواج بچه دار شدن و...
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-03-29 ساعت 12:52)varchandi نوشته:  
مدارک چى هست؟

سلام.
٧) تهيه بليط و رزرو هتل
همين!!!

این برای داخل ایرانه و قانونیه که گذاشتن تا کارشون نخوابه
برای اونور فقط مهم اینه که ترجمه باشه مگر اینکه اتفاقی تو این مدت افتاده باشه مثل ازدواج بچه دار شدن و...
دقیقا همین طوره
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
تشکر کنندگان: varchandi ، sad_sad ، bahar101
دو روز دیگه بچه های سپتامبری و قبل از ان شروع میکنند به رفتن مصاحبه انشالله که اولین افراد یه ضرب بگیرن که پا قدمشون تا اخر ماه مثل توپ صدا کنه و اکثریت یه ضرب برن تیم ملی.در ضمن فراموش نشه که دیگران هم منتظر نتیجه دوستان هستن
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: bahar101 ، goliii ، varchandi ، p00ya2001
(2015-03-29 ساعت 19:12)omid man نوشته:  دو روز دیگه بچه های سپتامبری و قبل از ان شروع میکنند به رفتن مصاحبه انشالله که اولین افراد یه ضرب بگیرن که پا قدمشون تا اخر ماه مثل توپ صدا کنه و اکثریت یه ضرب برن تیم ملی.در ضمن فراموش نشه که دیگران هم منتظر نتیجه دوستان هستن

سپامبری؟!
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان:
سلام دوستان این ویدئو مراحل مصاحبه در سفارت از ورود تا آخرش رو به صورت انیمیشن نشون میده که فکر کنم مفید باشه. (البته شامل سوالات آفیسر نمیشه ولی میتونین تو یـ * ـو *تـ * ـیـ * ـو * ب ویدئو سوالات رو هم ببینین)
حجم: 4 مگ

واسه ما شرکت کنندگان 2016 هم دعا کنین امیدوارم همتون تو مراحل لاتاری موفق باشین.
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: goliii ، 2015reza ، varchandi ، khalilkhah ، ریحانا ، mandikhanum
يكي از دوستان كه خودش هم تو مهاجرسراست دقايقي پيش از ابوظبي ويزاي يكضرب گرفت ، مجرد و خانم هستند بدون كاردولتي ، ايشالا براي تك تك شما ، حالا خودش مياد جزييات رو اعلام ميكنه
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، behjat ، hilda60 ، varchandi ، nilgoon1982
سلام دوستان
از کسانی که مارچ کارنت شدن، کسی هست که توی سیس ready شده باشه؟
ready به چه معناست؟
تشکر کنندگان: mel
(2015-03-30 ساعت 14:13)نیلان نوشته:  سلام دوستان
ready به چه معناست؟

یعنی پرونده ات به سفارت رفته و اماده شده برای مصاحبه اگر جدیدا کارنت شدید لطف کنید امضا تون را بروز کنید
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: bahar101 ، نیلان
(2015-03-30 ساعت 14:49)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 14:13)نیلان نوشته:  سلام دوستان
ready به چه معناست؟

یعنی پرونده ات به سفارت رفته و اماده شده برای مصاحبه اگر جدیدا کارنت شدید لطف کنید امضا تون را بروز کنید
دوست عزیز خیلی ممنون از لطف تون
متاسفانه من کارنت نشدم
این اطلاعات مربوط به دوست من هست، ایشون مارچ کارنت شدن که می تشریف ببرن مصاحبه و الان ready شدن
خواستم ببینم زمان ready شدن ها با هم فرق می کنه و الان زود نیست برای می که ready شده؟
تشکر کنندگان: mandikhanum

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان