موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-30 ساعت 16:20)نیلان نوشته: (2015-03-30 ساعت 16:17)sarasara1 نوشته: (2015-03-30 ساعت 16:04)نیلان نوشته: (2015-03-30 ساعت 14:49)mehrdad_123 نوشته: (2015-03-30 ساعت 14:13)نیلان نوشته: سلام دوستان
از کسانی که مارچ کارنت شدن، کسی هست که توی سیس ready شده باشه؟
ready به چه معناست؟
یعنی پرونده ات به سفارت رفته و اماده شده برای مصاحبه اگر جدیدا کارنت شدید لطف کنید امضا تون را بروز کنید
دوست عزیز خیلی ممنون از لطف تون
متاسفانه من کارنت نشدم
این اطلاعات مربوط به دوست من هست، ایشون مارچ کارنت شدن که می تشریف ببرن مصاحبه و الان ready شدن
خواستم ببینم زمان ready شدن ها با هم فرق می کنه و الان زود نیست برای می که ready شده؟
همه از خداشون که این in transit با یه خداحافظی خوشحالشون کنه و روی ماه READY رو ببینن، چرا زود باشه، تو می دیگه الآن موقعشه .
آخه من از سایر بچه های مهاجر سرا نشنیدم که ready شده باشن برای می. ۲۷ مارچ آماده شده برای می...بیشتر از یک ماه قبل از مصاحبه.
ممنون از جواب شما
شما خودتون ready شدین؟
نيلان عزيز، بچه هاي آنكارا از چند روز قبل براي مي ready هستند. ابوظبي و ايروان رو نمي دونم.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-30 ساعت 16:20)نیلان نوشته: (2015-03-30 ساعت 16:17)sarasara1 نوشته: (2015-03-30 ساعت 16:04)نیلان نوشته: (2015-03-30 ساعت 14:49)mehrdad_123 نوشته: (2015-03-30 ساعت 14:13)نیلان نوشته: سلام دوستان
از کسانی که مارچ کارنت شدن، کسی هست که توی سیس ready شده باشه؟
ready به چه معناست؟
یعنی پرونده ات به سفارت رفته و اماده شده برای مصاحبه اگر جدیدا کارنت شدید لطف کنید امضا تون را بروز کنید
دوست عزیز خیلی ممنون از لطف تون
متاسفانه من کارنت نشدم
این اطلاعات مربوط به دوست من هست، ایشون مارچ کارنت شدن که می تشریف ببرن مصاحبه و الان ready شدن
خواستم ببینم زمان ready شدن ها با هم فرق می کنه و الان زود نیست برای می که ready شده؟
همه از خداشون که این in transit با یه خداحافظی خوشحالشون کنه و روی ماه READY رو ببینن، چرا زود باشه، تو می دیگه الآن موقعشه .
آخه من از سایر بچه های مهاجر سرا نشنیدم که ready شده باشن برای می. ۲۷ مارچ آماده شده برای می...بیشتر از یک ماه قبل از مصاحبه.
ممنون از جواب شما
شما خودتون ready شدین؟
سلام
ما که ماه قبل ناممون اومد 24 فوریه نامه رو گرفتیم و 19 مارچ Ready شدیم
یعنی حدود 24 روزه اگه این دفعه سریعتر شده حتماً نشانه خوبیه که دارن کارهاشونو سریعتر پیش میبرن به امید خدا
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من وقت مصاحبه ام مشخص شده من و همسرم واکسن هپاتيت و MMR و DT رو زديم آزمايش يا واکسن ديگه اى هم هست ک بايد بزنيم؟
حالا بايد چکار کنيم؟
وقت دکتر؟ و سايتش؟
هتل يا مسافرخونه؟
بليط؟
ترجمه مدارک؟
کلا ى راهنمايى ميکنيد؟
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از کسانی که مارچ کارنت شدن، کسی اپ دیت شده؟
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-30 ساعت 22:52)سپیده زمان نوشته: سلام من وقت مصاحبه ام مشخص شده من و همسرم واکسن هپاتيت و MMR و DT رو زديم آزمايش يا واکسن ديگه اى هم هست ک بايد بزنيم؟
حالا بايد چکار کنيم؟
وقت دکتر؟ و سايتش؟
هتل يا مسافرخونه؟
بليط؟
ترجمه مدارک؟
کلا ى راهنمايى ميکنيد؟
سلام
امضا ندارین لطفاً امضاتون رو تکمیل کنین تا بدونیم مصاحبتون کجاست و راهنمایی درست بکنیم
اگه تازه واکسن زدین که خیلی دیر اقدام کردین لطفاً 1 ماه مونده به رفتن هیچ واکسنی که ویروس زنده داشته باشه نزنین
برای ترجمه هم تمام مدارکی رو که تو فرم 260 نوشتین بدین ترجمه از جمله
مدرک تحصیلی (حتماً دیپلم رو هم داشته باشین حتی اگه تحصیلات بالاتر دارین) عقدنامه پایان خدمت شناسنامه کارت ملی و...
نیاز به تایید دادگستری و وزارت خارجه هم نداره 2تا 3 روزه ترجمه هاتون آماده میشه
هتل و بلیط رو هم به فروم کشوری که مصاحبه دارین برین اول فروم کلی اطلاعات راجع به هتل و بلیط داره که 10 دقیقه هم وثتتون رو نمی گیره
هر سوالی هم داشتین خوشحال میشم بتونم کک کنم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن