موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 18:31)varchandi نوشته: (2015-03-28 ساعت 18:20)سپیده زمان نوشته: دوستان پس از اومدن نامه دوم بايد چ کرد؟
مدارک چى هست؟
سلام
لطفاً اول امضاتون رو کامل کنین تا اگه کسی میخواد راهنمایی هم کنه بتونه راهنمایی درست کنه نه کلی
یه وقت یه ساعته هم اگه داشتین خوندن مطالب قبل کمک می کنه اگه هم وقت ندارین به قول یکی از دوستان از پاسخ دادن به سوالات شما کیف می کنیم
از کجا و چ جورى امضامو تکميل کنم؟
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-28 ساعت 18:33)2015reza نوشته: (2015-03-28 ساعت 18:20)سپیده زمان نوشته: دوستان پس از اومدن نامه دوم بايد چ کرد؟
مدارک چى هست؟
سلام.
١) تكميل واكسيناسيون و گرفتن كارت بين المللي واكسن البته اگر تا حالا اين كار رو نكرديد
٢) تهيه عكس با مشخصاتي كه در سايت سفارتخونه نوشته
٣) ترجمه شناسنامه، كارت ملي، سند ازدواج، مدرك تحصيلي ، كارت پايان خدمت ، و مداركي كه چك ليستش در سايت سفارت موجوده
٤) گرفتن نامه تمكن مالي از بانك
٥) ثبت نام در سايت CSC و تعيين دفتر پستي، البته اگر محل مصاحبه در آنكاراست
٦) ارسال مدارك به سفرتخونه( در مورد آنكارا) طوري كه ١٥ روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه
٧) تهيه بليط و رزرو هتل
٨) گرفتن وقت اينترنتي براي مديكال
همين!!!
ممنون از پاسخگويى
فقط ى سوال من و همسرم واکسن mmr 2 نوبت, td , هپاتيت ى نوبت و ى نوبت هم قبل رفتن ميزنيم و نوبت سوم رو نميشه قبل سفارت زد.
در کل بايد واکسن يا آزمايش ديگه اى زد؟
بعد مدارک رو براى دکتر آنکارا از قبل بايد پست کرد
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سایت dvlottery واسه شما هم باز نمیشه؟ از دیروز میخایم سایتو چک کنیم ارور میده!
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز سايت dvlottery باز نميشه، كسي ميدونه چرا؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من نامه دوم را يكبار در سايت dv رويت كردم ولي الان براي پرينت وارد ميشوم وارد سايت نمي شود و sale page ميزنه بايد چكار كرد.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
به احتمال زیاد دارن اماده میکنن واسه اعلام نتایج 2016
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 09:12)نیلان نوشته: (2015-04-04 ساعت 01:13)مریم معینی نوشته: (2015-04-03 ساعت 01:36)babisondes نوشته: دوستان سایت dvlottery واسه شما هم باز نمیشه؟ از دیروز میخایم سایتو چک کنیم ارور میده!
دوست عزیز من یک هفته است که نمی تونم این سایت رو باز کنم با دو تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم مینویسهThis page can not display
احتمالا اشکال از server
ما نزدیک مصاحبمونه و از نامه دوم باید پرینت بگیرم موفق نمی شم آیا دوستان دیگه امتحان کردند؟
سایت باز نمیشه.
مرسی از دلداری مریم جان
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان كار هارو دقيقه اخر نزارين ديگه همون موقع كه ديدين يه pdf ازش ميگرفتين حداقل
اومديم كلا اينترنت قطع شد!!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-02 ساعت 22:45)Iaccept نوشته: بالای سایت / کلیک روی کنترل پنل / سمت راست وسطای صفحه/ تغییر امضا
و تکمیل آن با سلیقه خودتون
کیس نامبر ( دورقم اول)
تاریخ کارنتی
تعداد نفرات کیس
تاریخ مصاحبه
تعداد آپ دیتها
...
گودلاک
{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
زندگی زیباست
دوست عزيز من با گوشى موبايل وارد سايت ميشم و با برنامه tapatalk اينهايى ک ميگين رو نداره