کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-03-31 ساعت 10:59)نیلان نوشته:  دوستان از کسانی که مارچ کارنت شدن، کسی اپ دیت شده؟

دوست من چه عجله ای دارین
شما تنها یه آپدیت میخورین اونم وقتیه که سفارت پروندتون رو گرفته و به Ready تبدیل میشین
عجول نباشین
به زودی ویزاتون رو هم میگیرین مثل چشم بهم زدن می مونه که میبینین تو سفارتین Big Grin
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ریحانا ، نیلان ، bahar101
(2015-03-31 ساعت 11:36)varchandi نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 10:59)نیلان نوشته:  دوستان از کسانی که مارچ کارنت شدن، کسی اپ دیت شده؟

دوست من چه عجله ای دارین
شما تنها یه آپدیت میخورین اونم وقتیه که سفارت پروندتون رو گرفته و به Ready تبدیل میشین
عجول نباشین
به زودی ویزاتون رو هم میگیرین مثل چشم بهم زدن می مونه که میبینین تو سفارتین Big Grin

ممنون از جواب شما، نه من عجله ندارم. دوست من می مصاحبه داره و تازه کارنت شده، چند روز پیش دید ready شده و امروز متوجه شده که اپ دیت هم شده...
یه ذره عجیبه
فکر میکنم میخوان روند رو سریع کنن
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: ریحانا ، hilda60 ، mandikhanum ، varchandi
(2015-03-28 ساعت 09:40)ali3875 نوشته:  
(2015-03-26 ساعت 22:28)golli نوشته:  سلام دوستان
سال نو مبارک
خدا عیدی ما رو داد!
بالاخره نامه دوم ما هم آمد
مصاحبه هفته اول می
من جزء کیس های هستم که بعد قبولی ازدواج کردم امیدوارم که مشکلی واسمون پیش نیاد و ویزای یک ضرب بگیریم
با آرزوی ویزای یک ضرب واسه کلیه دوستان
تبریک به شماSmile

(2015-03-31 ساعت 12:21)نیلان نوشته:  

دوست من چه عجله ای دارین
عجول نباشین

ممنون از جواب شما، نه من عجله ندارم. دوست من می مصاحبه داره و تازه کارنت شده، چند روز پیش دید ready شده و امروز متوجه شده که اپ دیت هم شده...
یه ذره عجیبه

ببخشید, تاریخ مصاحبه دوست شما کی است که ready شده من هم اواسط می مصاحبه دارم ولی در حالت In Teransit هستم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان:
سفارتم آنکاراست اوايل مى
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان:
دوستانی که آنکارا زده بودن و می مصاحبه داشتند هیچ کدوم سفارتشون عوض نشده؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-03-31 ساعت 16:32)behdadK نوشته:  دوستانی که آنکارا زده بودن و می مصاحبه داشتند هیچ کدوم سفارتشون عوض نشده؟
سلام بهداد جان سه نفر از دوستانم که در نامه اول سفارت انکارا واسشون مشخص کرده بودن در نامه دوم که می مصاحبه دارند به ایروان تغییر کرده سفارتشون .عذر میخوام چهار تا از دوستام .

ali reza .as 5***
تشکر کنندگان: behdadK
(2015-03-31 ساعت 13:25)khalilkhah نوشته:  
(2015-03-28 ساعت 09:40)ali3875 نوشته:  
(2015-03-26 ساعت 22:28)golli نوشته:  سلام دوستان
سال نو مبارک
خدا عیدی ما رو داد!
بالاخره نامه دوم ما هم آمد
مصاحبه هفته اول می
من جزء کیس های هستم که بعد قبولی ازدواج کردم امیدوارم که مشکلی واسمون پیش نیاد و ویزای یک ضرب بگیریم
با آرزوی ویزای یک ضرب واسه کلیه دوستان
تبریک به شماSmile

دوست من چه عجله ای دارین
عجول نباشین

یه ذره عجیبه

ببخشید, تاریخ مصاحبه دوست شما کی است که ready شده من هم اواسط می مصاحبه دارم ولی در حالت In Teransit هستم

اواسط می مصاحبه دارن، البته این مساله نباید باعث نگرانی شما بشه، دوست من الان هم آپ دیت شده هم ready و کلا متعجب شده. بهرحال همه ی اینها ممکنه هیچ معنی نداشته باشه.
اصلا خودتون رو نگران نکنید. ایشالا ویزای یک ضرب شما!
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
تشکر کنندگان: khalilkhah ، bahar101
سلام

دوستان عزیزی که در ماه جدید مصاحبه دارن کسی هست که آنکارا بوده باشه و توی نامه دوم هم آنکارا مانده باشه ؟ یا تغییر پیدا کرده ؟؟ اگر تغییر پیدا کرده به کجا ایروان یا ابوظبی ؟

سپاس
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان:

دوست من چه عجله ای دارین
عجول نباشین

یه ذره عجیبه

نیلان عزیز
این موضوع رو خانم Neda 733 هم گفت حتی از من خواست که من هم چک کنم چون تو یه روز مصاحبه داریم ولی برای من همون یه آپدیت Ready بود
دوست شما رو نمی دونم اما کیس ندا خودش برنده اصلی شاید برای کسانی باشه که احتمالاً ویزای یه ضرب خواهند گرفت
البته من خیلی امید دارم که روند کارهاشونو سریعتر کنن
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
(2015-03-31 ساعت 18:41)Mahmood129 نوشته:  سلام

دوستان عزیزی که در ماه جدید مصاحبه دارن کسی هست که آنکارا بوده باشه و توی نامه دوم هم آنکارا مانده باشه ؟ یا تغییر پیدا کرده ؟؟ اگر تغییر پیدا کرده به کجا ایروان یا ابوظبی ؟

سپاس

سلام از من که تغییر نکرد البته من قبل ارسال نامم (یک ماه زودتر از ارسال نامه دوم) زنگ زدم ازش خواستم محل مصاحبه را بگه زد تو کامپیوتر(صدا کیبورد میومد) گفت انکارا
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-03-31 ساعت 22:27)varchandi نوشته:  

دوست من چه عجله ای دارین
عجول نباشین

یه ذره عجیبه

نیلان عزیز
این موضوع رو خانم Neda 733 هم گفت حتی از من خواست که من هم چک کنم چون تو یه روز مصاحبه داریم ولی برای من همون یه آپدیت Ready بود
دوست شما رو نمی دونم اما کیس ندا خودش برنده اصلی شاید برای کسانی باشه که احتمالاً ویزای یه ضرب خواهند گرفت
البته من خیلی امید دارم که روند کارهاشونو سریعتر کنن

دوست عزیز
ممنون از پاسخ شما و با آرزوی موفقیت شما و ندای معرف حضور در روز مصاحبه
Big Grin
راستش من هنوز تحلیلی برای این آپ دیت و سریع ready شدن ندارم، فقط دوستم گفت از بقیه بپرسم و براش چک کنم. ایشالا بعد از مصاحبه ش میام و می نویسم که پروسه ش به چه شکل شد. فقط چیزی که مسلم هست اینه که خیلی سریع این تغییرات در مورد کیس دوستم اتفاق افتاده، چون هفته ی پیش کیس هایی که آپریل مصاحبه دارن تازه ready شده بودن، الان دوست من می مصاحبه داره و هم ready شده هم آپ دیت. یه مورد دیگه هم داشتیم که ایشون فبریه رفتن کوآلالامپور مصاحبه شدن و اول فبریه سفارت باهاشون تماس گرفت و سفارت مصاحبه ی ایشون رو جلو انداخت و ۱.۵ ماهه هم کلیر شدن....ببخشید داستان طولانی شد یه مقدار...
تشکر کنندگان: HERMES7 ، varchandi ، bahar101
(2015-03-31 ساعت 16:32)behdadK نوشته:  دوستانی که آنکارا زده بودن و می مصاحبه داشتند هیچ کدوم سفارتشون عوض نشده؟
واسه من ک عوض نشد
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان:
امروز کسی مصاحبه نداشته؟
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
(2015-04-01 ساعت 19:45)omid man نوشته:  امروز کسی مصاحبه نداشته؟

چرا آقای صدری که AP خوردن
تشکر کنندگان: omid man ، sinapco ، soruosh
(2015-04-01 ساعت 21:26)varchandi نوشته:  
(2015-04-01 ساعت 19:45)omid man نوشته:  امروز کسی مصاحبه نداشته؟

چرا آقای صدری که AP خوردن

Sad انشالله که زود کلیر بشه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: نیلان ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان