کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-04-06 ساعت 22:51)varchandi نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 22:37)shafe.sharareh نوشته:  Salam madare man lottery 2015 barande shode emroz ham mosahebe dade goftan madareko passporto mifrestam ptt, ama ma eshtebahan bejaye ankara k mahale mosahebashe ptt istanbul ro entekhab kardim, emroz behemon goftan k behtare bedone passport az ankara narim istanbul va ptt ro avaz konim, mishe rahnamee konid

بهتره تو فروم آنکارا سوالتون رو بپرسین
اونجا احتمال بیشتری هست به جوابتون برسین
من الان خودم یه نگاهی میندازم اگه جوابی گرفتم بهتون میگم

بهتره به استانبول برن
اگه سفر زمینی اذیتشون نمیکنه به نظرم بهتره زمینی یا با قطار اگه داره برن
من همسرم از آنکارا رفته بود قونیه با قطار هیچ کس نگفته بود پاستو بده
حتماً مدارک ترجمه شده و کپی پاسو دارین
رسید PTT رو هم دارین
بهتره برین استانبول
فقط ممکنه برای هتل یکم به مشکل بر بخورین که به نظرم با صحبت با مدیر هتل میتونین مشکل رو حل کنین
بازم اگه کمکی از دستم برمیاد در خدمتم
این جواب هم با کمک دوستم Abdorrezaa تقدیمتون می کنم
موفق باشین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101
(2015-04-07 ساعت 00:01)varchandi نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 22:37)shafe.sharareh نوشته:  Salam madare man lottery 2015 barande shode emroz ham mosahebe dade goftan madareko passporto mifrestam ptt, ama ma eshtebahan bejaye ankara k mahale mosahebashe ptt istanbul ro entekhab kardim, emroz behemon goftan k behtare bedone passport az ankara narim istanbul va ptt ro avaz konim, mishe rahnamee konid

بهتره به استانبول برن
من همسرم از آنکارا رفته بود قونیه با قطار هیچایواینگفته بود پاستو بده
رسید PTT رو هم دارین
بهتره برین استانبول
فقط ممکنه برای هتل یکم به مشکل بر بخورین که به نظرم با صحبت با مدیر هتل میتونین مشکل رو حل کنین
موفق باشین

با سلام. در ادامه صحبتهای دوست عزیز varchandi
من پیشنهاد میکنم تا روزی که تائید رسیدن مدارک و پاسپورتش به پست استانبول تائید نشده توی همون هتل آنکارا بموند...
بعد از تائید رسیدن. صبح خیلی زود ساعت 4 الی 5 بره ترمینال آشتی توی انکارا. بعد با اتوبوش بره استانبول. تقریبا ظهر میرسه استانبول
و یا با اتوبوسهای آخر شب بره که صبح اول وقت برسه استانبول ... بعد هم خیلی راحت پاسشو رو میگیره.... البته با قطار هم میتونه... منظورم این که نیازی به هتل گرفتن نیست...
برای گرفتن بلیط هم پاسپورت نمیخاد... اگر هم خواست همون برگه سفارت کفایت میکنه...
چیز خیلی راحتیه. نگرانی نداره... امیدوارم که موفق باشن...
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101 ، varchandi
(2015-04-07 ساعت 00:25)usf نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 00:01)varchandi نوشته:  

بهتره به استانبول برن
من همسرم از آنکارا رفته بود قونیه با قطار هیچایواینگفته بود پاستو بده
رسید PTT رو هم دارین
بهتره برین استانبول
موفق باشین

با سلام. در ادامه صحبتهای دوست عزیز varchandi
من پیشنهاد میکنم تا روزی که تائید رسیدن مدارک و پاسپورتش به پست استانبول تائید نشده توی همون هتل آنکارا بموند...
بعد از تائید رسیدن. صبح خیلی زود ساعت 4 الی 5 بره ترمینال آشتی توی انکارا. بعد با اتوبوش بره استانبول. تقریبا ظهر میرسه استانبول
و یا با اتوبوسهای آخر شب بره که صبح اول وقت برسه استانبول ... بعد هم خیلی راحت پاسشو رو میگیره.... البته با قطار هم میتونه... منظورم این که نیازی به هتل گرفتن نیست...
برای گرفتن بلیط هم پاسپورت نمیخاد... اگر هم خواست همون برگه سفارت کفایت میکنه...
چیز خیلی راحتیه. نگرانی نداره... امیدوارم که موفق باشن...

بعد از تائید رسیدن پاسپورت به پست استانبول یه روز صبح با متروی آنکارای Ankaray ( طبقه زیری متروی آنکارا توی کیزیلای) سوار بشن و برن ترمینال آشتی. به هرکه بگه (آشتی) راهنمایش میکنن... و بلیط اتوبوس به استانبول خودشون رو بخرن... تا ساعت حرکتشون دقیق باشه و نگرانی و استرس نداشته باشن...
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101 ، varchandi
سلام دوستان و مدیران محترم

می‌خواستم طبق اطلاعاتی‌ که براتون نوشتم آیا من A P میخورم

البته من اواخر آوریل مصاحبه دارم ( ابو ظبی )

۱.مدرک تحصیلی‌ ( پیش دانشگاهی )

۲.معافیت خدمت ( به علت اینکه بیش از ۱۰ سال خارج از کشور زندگی‌ کردم)

۳.سؤِ پیشینه کشور محل اقامت ( نداشتن سابقه‌ی کیفری)

۴.شغل ( مشاوره سرمایه گذاری در خارج از ایران)

۵. بیش از ۲۰ سال اقامت خارج از ایران
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان:
You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Assistant in the following order:
□ DS-260 Form (please visit https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx) and barcode page
□ Passport pickup location receipt (please visit https://usvisa-info.com/en-TR/selfservic...nformation)
□ A copy of I-864/I-134 for all family members is required.
□ Proof of petitioner’s domicile in the US (please click on http://travel.state.gov/visa/immigrants/...183.html#3 or http://www.uscis.gov/files/form/i-864instr.pdf for detailed information on the domicile requirement).
با سلام خدمت دوستان عزيز بعد از كلى آماده شدن براى روز مصاحبه امروز از سفارت انكارا براى من همچيه ايميلى امده
ممنون ميشم اگر مينونيد سريع راهنماييم كنيد چون وقت كمى دارم 2هفته تا مصاحبه كل مداركم را اماده كردم يكدفعه اين ايميل برام امروز امد ميشه دقيق بگيد چى خواسته ايا من كه سال2010 كل هزينه ها را پرداخت كردم دوباره بايد پول بدم و اين رجيستر كردن پاسپورت چه كارى هست كه بايد انجام بديم و پستى كه در انكارا بايد انتخاب كنيم كه نزديك ميدان كيزي لاى باشه ممنون ميشمf4. هستم
تشکر کنندگان:
(2015-04-07 ساعت 17:36)Ninashd نوشته:  You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Assistant in the following order:
□ DS-260 Form (please visit https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx) and barcode page
□ Passport pickup location receipt (please visit https://usvisa-info.com/en-TR/selfservic...nformation)
□ Proof of petitioner’s domicile in the US (please click on http://travel.state.gov/visa/immigrants/...183.html#3 or http://www.uscis.gov/files/form/i-864instr.pdf for detailed information on the domicile requirement).
با سلام خدمت دوستان عزيز بعد از كلى آماده شدن براى روز مصاحبه امروز از سفارت انكارا براى من همچيه ايميلى امده
ممنون ميشم اگر مينونيد سريع راهنماييم كنيد چون وقت كمى دارم 2هفته تا مصاحبه كل مداركم را اماده كردم يكدفعه اين ايميل برام امروز امد ميشه دقيق بگيد چى خواسته ايا من كه سال2010 كل هزينه ها را پرداخت كردم دوباره بايد پول بدم و اين رجيستر كردن پاسپورت چه كارى هست كه بايد انجام بديم و پستى كه در انكارا بايد انتخاب كنيم كه نزديك ميدان كيزي لاى باشه ممنون ميشمf4. هستم

سلام
شما مگه از اسپانسر استفاده کردین؟
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
(2015-04-07 ساعت 17:36)Ninashd نوشته:  You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

چیزی که من دارم میگم از روی ترجمه متن بالا هست : نوشته باید این ها رو همراتون ببرید و روز مساحبه با همین ترتیب تحویل آفیسر بدید:
‍۱.فرم دی اس ۲۶۰ و سفحه ی بارکد که فکر کنم خیلی مهمه چون از رو اون بارکد اطلاعاتتون رو روز مساحبه چک میکنن احتمالا ، تا اونجایی که میدونم فرم اپلایمنتتون هست که از تریق اون درخواست ویزاتون رو به اداره مهاجرت فرستادید ، برای ما لاتاری ها که این فرم دقیقا با همین نام هست و قاعدتا باید خیلی وقت پیش پر کرده و فرستاده باشید، الآن فقط باید وارد سایت شده و یه پرینت ازش تهیه کنید، آدرس لینکم که براتون گذاشته .
۲.تعیین یک مرکز پستی هست که باید تو اون لینک انجام بدید، این برای این هست که بعد از مساحبه پاس با ویزاتون رو از طریق اون مرکز تحویل بدن ، البته این لینک رو بخونید این اطلاعاتی که گفتم برای لاتاری هست،شاید شما چیز دیگه ای رو باید انجام بدید ، این لینک از همون لینک بالا ارث میبره ،
https://usvisa-info.com/fa-ir/selfservic...ry_welcome
۳. مدارک اسپانسر که فکر میکنم چون شما کیس فامیلی هستین احتمالا براتون اجباری هست، در این مورد اطلاعی ندارم ، ولی در کل مدارک مربوط به مساعل مالیتون رو میخاد .
۴. ترجمه ی اون چیزی که نوشته میشه مدارک اثبات درخواست اقامت ، اونجوری که من متوجه شدم احتمالا مدارکی هست که اسپانسر باید برای اثبات توانایی مالی براتون ارسال کرده باشه ، هر چی هست ضاهرا به همون اسپانسرینگ ربط داره ولی خودمم دقیق نفهمیدم چی میخاد ، مگر این که کامل نشینم اون لہنکا رو مطالعه کنم که چون به مساعل کیس خانوادگی وارد نیستم ترجیح میدم بگم با یه نفر وارد مشورت کنین که درست راهنماییتون کنه. موفق باشیدRolleyes
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: bahar101
(2015-04-06 ساعت 22:47)varchandi نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 17:40)omid man نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 10:18)varchandi نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 09:21)omid man نوشته:  چرا این بچه های اپریلی کسی از مصاحبه شون که پشت سر گذاشتن خبری نمیدن؟

میگن
آپریل تازه شروع شده
هر چند دوستانی که تازه برگشتن یه گریز هایی زدن و یه اطلاعات مختصری دادن
ولی باهاتون موافقم
دوستان بیشتر همکاری کنین Big GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWink
ا
حالا به خاطر سه ماه انتظاری که با هم واسه نامه دوم داشتیم حق نون ونمک و صله رحم داریم و اطلاعات دادن به دوستان بد نیست ها Wink ا

قربان علاوه بر اون سه ماه انتظاری که با هم داشتیم
من تا آخرش با همه انتظار میکشم و برای همینه تو این فروم هنوز فعالم Big GrinBig GrinWink
نه همه رو که نمیگم نوکر بچه های بامرام این صفحه هستم منظورم بچه های فراموش کاره
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: sad_sad ، bahar101 ، miyu
سلام دوستان از بچه ها کسی هست اواسط می مصاحبه داشته باشه که هماهنگ کنیم واسه ترانسفر و باقی قضایا اگه کسی مایل بود میتونه پیام خصوصی هم بده.کیس ما سه نفره هست.

Sent from my GT-I9300I
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-04-07 ساعت 17:34)SAAM_60 نوشته:  سلام دوستان و مدیران محترم

می‌خواستم طبق اطلاعاتی‌ که براتون نوشتم آیا من A P میخورم

سلام دوست عزیز شما به احتمال خیلی زیاد با توجه به اینکه نه سربازی رفتی و نه شغل دولتی داشتی یکضرب میگیری یعنی شرایط اولیه و اصلی رو داری.البته فراموش نکنید که همیشه تصمیم گیرنده نهایی شخص افیسر هستش و ایشون هستن که طبق ضوابط و قوانینی که ما از اونها بی اطلاع هستیم عمل میکنه. موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، sad_sad ، SAAM_60
کسی اطلاع داره ماه پیش همه کیسایی که تا آخر اکتبر فرم ds-260 رو سابمیت کردن نامه دوم دریافت کردن یا اینکه هنوز از اکتبر منتظر وجود داره؟
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: javadgorgani
(2015-04-10 ساعت 13:27)fati.d نوشته:  کسی اطلاع داره ماه پیش همه کیسایی که تا آخر اکتبر فرم ds-260 رو سابمیت کردن نامه دوم دریافت کردن یا اینکه هنوز از اکتبر منتظر وجود داره؟

دوست عزیز تا اینجای کار چقدر هزینه کردی و فکر میکنی تا گرفتن ویزا حدودا چقدر هزینه ات بشه؟ ممنون میشم بهم بگید
تشکر کنندگان:
سلام
من تا الان هیچ پیامی اینجا ننوشتم ولی خیلی از نکات دوستان استفاده کردم.
تو هفته اول می وقت مصاحبه دارم، آنکارا...
مشکل اینه که احتمالا مدرک لیسانسم تا زمانی که می خوام مدارک رو پست کنم سفارت آماده نمی‌شه...
می‌خواستم بدونم می‌شه پست نکنم ولی با خودم تو جلسه مصاحبه ببرم؟ اگه بخوام این کار رو بکنم، در زمان پست بقیه مدارک،‌باید تو نامه توضیح بدم که مدرکم رو بعدا میارم؟
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سن‌حوزه... آپدیت‌ها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می...  کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست  Big GrinWink
تشکر کنندگان:
بچه ها سه شنبه مصاحبه دارم واسه تیم ملی خواهشمندم که من رو از دعاهاتون فراموش نکنید چون خعلی دوست دارم یک ضرب برم تیم ملی.
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: usf ، sad_sad ، k1_m_1358 ، نیلان ، bahar101 ، javadgorgani
(2015-04-11 ساعت 11:16)omid man نوشته:  بچه ها سه شنبه مصاحبه دارم واسه تیم ملی خواهشمندم که من رو از دعاهاتون فراموش نکنید چون خعلی دوست دارم یک ضرب برم تیم ملی.

اميدجان موفق باشي. [emoji106][emoji106]

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: usf ، omid man ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان