موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
من برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستم ، خوش شانس بودیم که کارمون مثل بیشتر برندگاان پارسال با مشکلاتی که همه میدونید گره نخورد و بالاخره ویزامون رو گرفتیم
الان ۸ ماه و چند روزه که از ورود من و همسرم به آمریکا میگذره ، پیشهاداتی دارم که به نظرم میتونه هم کمکتون کنه هم از استرس ناشی از مصاحبه و البته صبر کردن های زیاد بعد از مصاحبه نجاتتون بده!!!
۱.بیخودی توهم ویزا یک ضرب نداشته باشید . اونقدر کم و ناچیزه که نمیشه روش حساب کرد . و اگر روی چیزی که به ندرت پیش میاد حساب کنید، وقتی که برگه آبی یا صورتی یا هر رنگ دیگری که مربوط به کلیرنس هست رو دیدید دنیا رو سرتون خراب میشه و ۱۰۰۱ فکر هم میاد به سراغتون!!! اینجا ۲ بار واسه کار های خانمم به اداره immigration رفتیم . کلیرنس مال همست! اگر میبینید کسی روز مصاحبه میگیره ویزا رو واسه اینه که کلیرنسش تموم شده! آفیسر اینجا رسما به ما گفت که از روزی که شما برنده میشید و اسمتون در میاد ، مراحل چک امنیتی شما هم شروع میشه. و با احترامی که برای همه مدیران و قدیمی ها قائلم باید بگم که هیچ ربطی به سربازی و کار دولتی و ... هم نداره . بهتره به آمار نگاه کنید . چند نفر سربازی سپاه کلا نرفتند؟ خیلی کم! ولی اگر نگاه کنید چند نفر بدون سربازی ، بدون شغل دولتی ، خانم و مجرد و حتی سن کم نتونستند یک ضرب بگیرند و بد تر از اون حتی نتونستند کلیرنس شون رو بعد از N ماه بگیرند متوجه میشید موضوع پیچیده تر از این حرفاست! کسی نمیدونه بر چه اساسی هست پس بیخود فکر خودتون رو خراب نکنید . تمام تاپیک های سال های قبل رو بخونید ، نتایج منظر سرا ها رو بخونید . ببینید کلا چند نفر از اونایی که نرفتند و نتونستند برن سربازیشون سپاه بوده یا کاردولتی داشتند؟ بعد ببینید چند نفرشون هیچ مشکل در ظاهر نداشتند؟ به این نتیجه میرسید که هیچ ربطی نداره . اینجا پر از آدمایی هست که سربازی سپاه رفتند . کار دولتی خوب داشتند و ... تنها چیزی که واسه اینا مهمه داستنانای مربوط به ت ر و ر ی س م و کار هایی که رسما مربوط به مسائل سیاسی و ... میشه هست و بس
۲.زبانتون رو قوی کنید . من مشکل زبان نداشتم ، همسرم هم نداشت . ولی باز هم چند ماه کشید که گوشمون به لهجه های مختلف عادت کرد . به خصوص سیاه پوستان و عده زیادی از سفید پوستان در محله های که فقط کمی از شهر های بزرگ فاصله داره با چنان لهجه غلیظ و وحشتناکی (داغونی) صحبت میکنند که گاهی خود همشهریاشون هم نمیفهمن اینا چی میگن . حالا وای به حال کسی که زبان هم بلد نیست! رسما ۲-۳ سال باید اینجا الاف بچرخه تا یه کم راه بیفته! اگر هم زبانتون بد نیست یا خوبه باز هم سرچ کنید و مکالمه های مربوط به لهجه های محلی رو گوش کنید....حتی بعضی از جمعیتشون که لهجه خوبی دارن هم مشکل سریع حرف زدن رو خواهند داشت!! سعی کنید تا میتونید گوش کنید چون کاملا با اون چیزی که در فیلم هاشون میبینید متفاوته
۳.به فکر کار باشید . اگر کسی رو اینجا دارید بگید از الان براتون پرس و جو کنه . من فوق لیسانس سخت افزار دارم و همسرم هم شیمی خونده . اون ۵ ماه کشید تا کار پیدا کنه و من فقط یک ماهه که یک کار نسبتا خوب پیدا کردم . بر خلاف چیزی که فکر میکنید رابطه اینجا هم مهمه . حد اقل برای ما که تازه اومدید و شناخته شده نیستیم ، وجود یک معرف و یا پشتیبان خیلی خیلی مهمه . بعدا که سابقه کارتون به یک یا ۲ سال یا بیشتر رسید بله ، به راحتی میتونید واسه هر جای دیگری apply کنید ولی اولش کار پیدا کردن هم سخته . حتی اگر بخواید یه کار ساده مثل کار در رستوران و فروشگاه و .... هم داشته باشید واسه شروع ، باز هم خواهید دید که خیلی خیلی خیلی سخت گیر میاد
۴.الان شاید خیلی مهم نباشه ولی یادتون باشه از فردای روزی که رسیدید برید راجع به مواردی مثل Credit Score و Secure Credit Card و Credit Card و ... جستجو کنید . ۱-۲ ماه میکشه تا گرین کاردتون بیاد . قبل از اون ۵-۱۰ روز میکشه سوشیال سیکوریتی نامبرتون بیاد . تو این دوره زمان خوبیه که اطلاعاتتون رو راجع به موارد فوق و سایر موارد مربوط به زنگی عادی مثل خرید ماشین و داشتن حساب بانکی و ... بالا ببرید
۵. همین که گرین کارد و ... درست شد دنبال بیمه باشید . بدون بیمه اینجا نابودید! اگر رسما پولدار نیستید بدون بیمه حتی یک دکتر ساده هم میتونه چندصد دلار هزینه براتون داشته باشه . یک آزمایش خون ساده ۱۰۰۰ دلار . پر کردن ساده دندان اگر دکتر با انصاف باشه ۲۰۰ دلار . روکش ۱۵۰۰ دلار . روت کانال ۱۴۰۰ دلار .... اگر خدایی نکرده دست بشکنه یا پا بشکنه چندنن هزار دلار ... و مشکل جدی و بستری شدن در بیمارستان یهو ۳۰ و ۴۰ و ۱۰۰ هزار دلار . پس بیمه خیلی خیلی خیلی مهمه
۶.این رو باید بالا تر میگفتم ولی خوب الان یادم افتاد ، گواهی نامتون رو بین المللی کنید و بیاید اینجا . بر خلاف تصور خیلی ها علاوه بر اینکه بین المللی کردیدش ، ترجمه رسمی هم بکنید . چون هر شعبه MVA یه جور رفتار میکنند . بعضی از شعباتشون گواهینامه جدید ایران رو نمیشناسن . پس اگر قدیمیه که همونو ترجمه کنید بیارید . اگر جدید و الکترونیکی یا هر اسمی دیگری هست ، ترجمش خیلی از ترجمه گواهینماه قدیمی به کارتون میاد . البته ایالت به ایالت هم فرق میکنه داستان اینجا .
۷.این هم شاید باید اول گفته میشد ولی فکر بد و منفی نکنید ، هر روز ۱۰۰ بار اون صفحه لعنتی کیس نامبر ها رو نگاه نکنید چون زندگیتون مختل میشه. باور کنید هر چی فکر بد کنید آخر سرتون میاد!!! خوشحال باشید و هر روز به این فکر کنید که آمریکا هستید و اون سایت های لعنتی سفارت ها رو هم یک روز در میون یا حتی دیر تر چک کنید . اگر اطمینن داشته باشید که میشه ، پس میشه . ایمان قلبی منظورمه
۸.توصیه آخرم به شما اینه : در هر صورت عده ای هستند که اینجا میان و گریه زاری میکنند و حرف های ترسناک میزنند . بله با اینکه ۲ - ۳ خط بیشتر نیست ولی برای کسی که در وضعیت شماست میتونه ترسناک باشه ...اون هم سر هیچ و پوچ! همونقدر که فکر منفی نابودتون میکنه فکر های مثبت بالا میبرتتون . پس اگر خیلی محکم نیستید و با خوندن ترس ها و افکار بقیه دچار استرس میشید اصلا نیاید تو این تاپیک . برید تاپیک های مهمی مثل پیدا کردن کار و خونه و ... این فروم رو بخونید!!!
اگر چیز دیگری به ذهنم رسید میگم بعدا!!
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
کیس نامبر : 2014AS1XXX / افراد کیس : ۲ نفر / سفارت : ایروان / خلاصه : بعد از نزدیک به ۷ ماه انتظار ویزامونو گرفتیم!
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-11 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-11 ساعت 11:53 توسط varchandi.)
(2015-04-11 ساعت 09:55)pmoudi نوشته: سلام
من تا الان هیچ پیامی اینجا ننوشتم ولی خیلی از نکات دوستان استفاده کردم.
تو هفته اول می وقت مصاحبه دارم، آنکارا...
مشکل اینه که احتمالا مدرک لیسانسم تا زمانی که می خوام مدارک رو پست کنم سفارت آماده نمیشه...
میخواستم بدونم میشه پست نکنم ولی با خودم تو جلسه مصاحبه ببرم؟ اگه بخوام این کار رو بکنم، در زمان پست بقیه مدارک،باید تو نامه توضیح بدم که مدرکم رو بعدا میارم؟
سلام شما تو فرمتون چی نوشتین
اگه نوشتین که دانشجو هستین که نامه اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی رو هم ترجمه کنید ببرید
(2015-04-11 ساعت 11:16)omid man نوشته: بچه ها سه شنبه مصاحبه دارم واسه تیم ملی خواهشمندم که من رو از دعاهاتون فراموش نکنید چون خعلی دوست دارم یک ضرب برم تیم ملی.
مگه قراره یه ضرب نری
کلی دعات می کنیم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 09:55)pmoudi نوشته: سلام
من تا الان هیچ پیامی اینجا ننوشتم ولی خیلی از نکات دوستان استفاده کردم.
تو هفته اول می وقت مصاحبه دارم، آنکارا...
مشکل اینه که احتمالا مدرک لیسانسم تا زمانی که می خوام مدارک رو پست کنم سفارت آماده نمیشه...
میخواستم بدونم میشه پست نکنم ولی با خودم تو جلسه مصاحبه ببرم؟ اگه بخوام این کار رو بکنم، در زمان پست بقیه مدارک،باید تو نامه توضیح بدم که مدرکم رو بعدا میارم؟
همون روز مصاحبه ببر حله
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کارنتی اسفند, کسی از حالت In Transit به Ready تبدیل شده؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 20:10)javadgorgani نوشته: (2015-04-11 ساعت 11:46)comp نوشته: سلام دوستان عزیزم
من برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستم ، خوش شانس بودیم که کارمون مثل بیشتر برندگاان پارسال با مشکلاتی که همه میدونید گره نخورد و بالاخره ویزامون رو گرفتیم
الان ۸ ماه و چند روزه که از ورود من و همسرم به آمریکا میگذره ، پیشهاداتی دارم که به نظرم میتونه هم کمکتون کنه هم از استرس ناشی از مصاحبه و البته صبر کردن های زیاد بعد از مصاحبه نجاتتون بده!!!
۱.بیخودی توهم ویزا یک ضرب نداشته باشید . اونقدر کم و ناچیزه که نمیشه روش حساب کرد . و اگر روی چیزی که به ندرت پیش میاد حساب کنید، وقتی که برگه آبی یا صورتی یا هر رنگ دیگری که مربوط به کلیرنس هست رو دیدید دنیا رو سرتون خراب میشه و ۱۰۰۱ فکر هم میاد به سراغتون!!! اینجا ۲ بار واسه کار های خانمم به اداره immigration رفتیم . کلیرنس مال همست! اگر میبینید کسی روز مصاحبه میگیره ویزا رو واسه اینه که کلیرنسش تموم شده! آفیسر اینجا رسما به ما گفت که از روزی که شما برنده میشید و اسمتون در میاد ، مراحل چک امنیتی شما هم شروع میشه. و با احترامی که برای همه مدیران و قدیمی ها قائلم باید بگم که هیچ ربطی به سربازی و کار دولتی و ... هم نداره . بهتره به آمار نگاه کنید . چند نفر سربازی سپاه کلا نرفتند؟ خیلی کم! ولی اگر نگاه کنید چند نفر بدون سربازی ، بدون شغل دولتی ، خانم و مجرد و حتی سن کم نتونستند یک ضرب بگیرند و بد تر از اون حتی نتونستند کلیرنس شون رو بعد از N ماه بگیرند متوجه میشید موضوع پیچیده تر از این حرفاست! کسی نمیدونه بر چه اساسی هست پس بیخود فکر خودتون رو خراب نکنید . تمام تاپیک های سال های قبل رو بخونید ، نتایج منظر سرا ها رو بخونید . ببینید کلا چند نفر از اونایی که نرفتند و نتونستند برن سربازیشون سپاه بوده یا کاردولتی داشتند؟ بعد ببینید چند نفرشون هیچ مشکل در ظاهر نداشتند؟ به این نتیجه میرسید که هیچ ربطی نداره . اینجا پر از آدمایی هست که سربازی سپاه رفتند . کار دولتی خوب داشتند و ... تنها چیزی که واسه اینا مهمه داستنانای مربوط به ت ر و ر ی س م و کار هایی که رسما مربوط به مسائل ۳۰ یا C و ... میشه هست و بس
۲.زبانتون رو قوی کنید . من مشکل زبان نداشتم ، همسرم هم نداشت . ولی باز هم چند ماه کشید که گوشمون به لهجه های مختلف عادت کرد . به خصوص سیاه پوستان و عده زیادی از سفید پوستان در محله های که فقط کمی از شهر های بزرگ فاصله داره با چنان لهجه غلیظ و وحشتناکی (داغونی) صحبت میکنند که گاهی خود همشهریاشون هم نمیفهمن اینا چی میگن . حالا وای به حال کسی که زبان هم بلد نیست! رسما ۲-۳ سال باید اینجا الاف بچرخه تا یه کم راه بیفته! اگر هم زبانتون بد نیست یا خوبه باز هم سرچ کنید و مکالمه های مربوط به لهجه های محلی رو گوش کنید....حتی بعضی از جمعیتشون که لهجه خوبی دارن هم مشکل سریع حرف زدن رو خواهند داشت!! سعی کنید تا میتونید گوش کنید چون کاملا با اون چیزی که در فیلم هاشون میبینید متفاوته
۳.به فکر کار باشید . اگر کسی رو اینجا دارید بگید از الان براتون پرس و جو کنه . من فوق لیسانس سخت افزار دارم و همسرم هم شیمی خونده . اون ۵ ماه کشید تا کار پیدا کنه و من فقط یک ماهه که یک کار نسبتا خوب پیدا کردم . بر خلاف چیزی که فکر میکنید رابطه اینجا هم مهمه . حد اقل برای ما که تازه اومدید و شناخته شده نیستیم ، وجود یک معرف و یا پشتیبان خیلی خیلی مهمه . بعدا که سابقه کارتون به یک یا ۲ سال یا بیشتر رسید بله ، به راحتی میتونید واسه هر جای دیگری apply کنید ولی اولش کار پیدا کردن هم سخته . حتی اگر بخواید یه کار ساده مثل کار در رستوران و فروشگاه و .... هم داشته باشید واسه شروع ، باز هم خواهید دید که خیلی خیلی خیلی سخت گیر میاد
۴.الان شاید خیلی مهم نباشه ولی یادتون باشه از فردای روزی که رسیدید برید راجع به مواردی مثل Credit Score و Secure Credit Card و Credit Card و ... جستجو کنید . ۱-۲ ماه میکشه تا گرین کاردتون بیاد . قبل از اون ۵-۱۰ روز میکشه سوشیال سیکوریتی نامبرتون بیاد . تو این دوره زمان خوبیه که اطلاعاتتون رو راجع به موارد فوق و سایر موارد مربوط به زنگی عادی مثل خرید ماشین و داشتن حساب بانکی و ... بالا ببرید
۵. همین که گرین کارد و ... درست شد دنبال بیمه باشید . بدون بیمه اینجا نابودید! اگر رسما پولدار نیستید بدون بیمه حتی یک دکتر ساده هم میتونه چندصد دلار هزینه براتون داشته باشه . یک آزمایش خون ساده ۱۰۰۰ دلار . پر کردن ساده دندان اگر دکتر با انصاف باشه ۲۰۰ دلار . روکش ۱۵۰۰ دلار . روت کانال ۱۴۰۰ دلار .... اگر خدایی نکرده دست بشکنه یا پا بشکنه چندنن هزار دلار ... و مشکل جدی و بستری شدن در بیمارستان یهو ۳۰ و ۴۰ و ۱۰۰ هزار دلار . پس بیمه خیلی خیلی خیلی مهمه
۶.این رو باید بالا تر میگفتم ولی خوب الان یادم افتاد ، گواهی نامتون رو بین المللی کنید و بیاید اینجا . بر خلاف تصور خیلی ها علاوه بر اینکه بین المللی کردیدش ، ترجمه رسمی هم بکنید . چون هر شعبه MVA یه جور رفتار میکنند . بعضی از شعباتشون گواهینامه جدید ایران رو نمیشناسن . پس اگر قدیمیه که همونو ترجمه کنید بیارید . اگر جدید و الکترونیکی یا هر اسمی دیگری هست ، ترجمش خیلی از ترجمه گواهینماه قدیمی به کارتون میاد . البته ایالت به ایالت هم فرق میکنه داستان اینجا .
۷.این هم شاید باید اول گفته میشد ولی فکر بد و منفی نکنید ، هر روز ۱۰۰ بار اون صفحه لعنتی کیس نامبر ها رو نگاه نکنید چون زندگیتون مختل میشه. باور کنید هر چی فکر بد کنید آخر سرتون میاد!!! خوشحال باشید و هر روز به این فکر کنید که آمریکا هستید و اون سایت های لعنتی سفارت ها رو هم یک روز در میون یا حتی دیر تر چک کنید . اگر اطمینن داشته باشید که میشه ، پس میشه . ایمان قلبی منظورمه
۸.توصیه آخرم به شما اینه : در هر صورت عده ای هستند که اینجا میان و گریه زاری میکنند و حرف های ترسناک میزنند . بله با اینکه ۲ - ۳ خط بیشتر نیست ولی برای کسی که در وضعیت شماست میتونه ترسناک باشه ...اون هم سر هیچ و پوچ! همونقدر که فکر منفی نابودتون میکنه فکر های مثبت بالا میبرتتون . پس اگر خیلی محکم نیستید و با خوندن ترس ها و افکار بقیه دچار استرس میشید اصلا نیاید تو این تاپیک . برید تاپیک های مهمی مثل پیدا کردن کار و خونه و ... این فروم رو بخونید!!!
اگر چیز دیگری به ذهنم رسید میگم بعدا!!
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
آفرین به شما که منتظران رو فراموش نکردین و اومدینو تجربیاتتونو باما در میون گذاشتید . کاش کمی هم در مورد وضعیت کار و حقوق و اجاره خونه صحبت میکردید، حرفای شما خیلی ملموس تره
سلام ، فکر نکنم مدیران اجازه بدن تو این تاپیک حرف بزنم راجع بهش . حالا یه مدیر بیاد بگه میشه یا نمیشه یا اگر اینجا نمیشه پس کجا میشه تا چیزایی که دیدمو بگم
راستی! لطفا یه نفر این تاپیک رو به مدیران کل اینجا برسونه! یک مشکل جدی در مورد سایت وجود داره که خود مدیر اصلی ببینه میفهمه چی میگم :
http://www.mohajersara.com/thread-4751-p...#pid593557
پس یادتون نره! اگر مهاجرسرا رو دوست دارید اینو به مدیر برسونید که مشکل رو حل کنه
کیس نامبر : 2014AS1XXX / افراد کیس : ۲ نفر / سفارت : ایروان / خلاصه : بعد از نزدیک به ۷ ماه انتظار ویزامونو گرفتیم!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرايي عزيزم فردا دارم مي رم ايروان براي مصاحبه البته دوشنبه هفته ديگر مصاحبه دارم ولي به خاطر دكتر بايد سه شنبه اونجا باشم برام دعا كنيد اصل مدرك ديپلم رو پيدا نكردم ودارم با گواهي ديپلم مي رم و مدرك فوق ديپلم و ليسانس
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برا ترجمه کارت ملی و اینکه اصلش باید اونجا ببریم من تاریخ کارت ملیم تمام شده دیروز تا فهمیدم بردم ثبت احوال جدیدشو گفتن دو ماه دیگه بهم میدن الان فقط یه کاغذ جایگزین کارت ملی دارم شماها همه کارت ملیاتون تاریخ داشت؟
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-12 ساعت 10:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-12 ساعت 10:32 توسط laleht.)
(2015-04-12 ساعت 09:13)مهدی هژ نوشته: دوستان برا ترجمه کارت ملی و اینکه اصلش باید اونجا ببریم من تاریخ کارت ملیم تمام شده دیروز تا فهمیدم بردم ثبت احوال جدیدشو گفتن دو ماه دیگه بهم میدن الان فقط یه کاغذ جایگزین کارت ملی دارم شماها همه کارت ملیاتون تاریخ داشت؟
مال همه تاریخش گذشته
من همونو ترجمه کردم ولی ازمون نخواستن بماند که چون داستان من استثنا بود رو من قضاوت نکنین اما میدونم اکثر بچه های ایروانم ازشون نخواستن
منم چون کد ملی توی پاسپورت درج شده حساسیتی واسه پیگیری نشون ندادم اما میدونم اونایی هم که تحویل دادن اکثرا تاریخشون گذشته بوده
ظاهرا اونا خودشون در جریان تاریخ هستند
اما شما که هنوز کارنت نشدین نگران نباشین ایشالا تا اون موقع میاد و ترجمه هم که کار یک روزه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نامه تمکن مالی که باید از بانک بگیریم خود بانک انگلیسی میده یا اونم باید ترجمه شه؟ نامه از موسسه عسگریه قابل قبوله یا حتما باید بانک باشه؟
شماره كيس: **2015AS000052
تاريخ رويت قبولي: ٢ مي
تعداد افراد كيس: 2 نفر
سفارت: انكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 6 سپتامبر
تاريخ كارنت: مارچ ٢٠١5
دريافت نامه دوم: 25 مارچ
تاريخ مصاحبه: 11می
تاریخ آپدیتها: 12 می-14می-2 جون