موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-12 ساعت 08:06)Kia robani نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرايي عزيزم فردا دارم مي رم ايروان براي مصاحبه البته دوشنبه هفته ديگر مصاحبه دارم ولي به خاطر دكتر بايد سه شنبه اونجا باشم برام دعا كنيد اصل مدرك ديپلم رو پيدا نكردم ودارم با گواهي ديپلم مي رم و مدرك فوق ديپلم و ليسانس
موفق باشید
شماره كيس: **2015AS000052
تاريخ رويت قبولي: ٢ مي
تعداد افراد كيس: 2 نفر
سفارت: انكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 6 سپتامبر
تاريخ كارنت: مارچ ٢٠١5
دريافت نامه دوم: 25 مارچ
تاريخ مصاحبه: 11می
تاریخ آپدیتها: 12 می-14می-2 جون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-12 ساعت 13:03)ریحانا نوشته: (2015-04-12 ساعت 12:18)farnaz s نوشته: دوستان نامه تمکن مالی که باید از بانک بگیریم خود بانک انگلیسی میده یا اونم باید ترجمه شه؟ نامه از موسسه عسگریه قابل قبوله یا حتما باید بانک باشه؟
بستگی به بانک مورد نظر داره که معمولا خودش به زبان انگلیسی هست و نیازی به ترجمه ندارید فقط چک کنید که در سربرگ بانک و ممهور باشه و با مشخصات پاسپورتتون باشه.
تا جایی که میدونم عسگریه وابسته به قدس رضوی هست من اگر خودم بودم ترجیح می دادم یک بانک و بدون وابستگی به نهاد وغیره ای را انتخاب کنم که هم به زبان انگلیسی خواهدبود و از آنجایی که در نامه تمکن مالی تاریخ افتتاح حساب قید نمیشه، پس هر لحظه هم می توانید یک بانک را انتخاب کنید و معذوریت اینجوری هم ندارید.
تاریخ افتتاح حساب و نوعش(کوتاه مدت یا بلند مدت) در نامه بیشتر بانکها ذکر میشه
حداقل بانکهای پارسیان، پاسارگاد، دی و تجارت که مطمئن هستم اینطوریند.
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
دستت طلا قریشی عزیز انشالله که خیره.این صفحه هم فردا شب احتمالا شلوغ میشه هههههههههه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-12 ساعت 23:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-12 ساعت 23:47 توسط laleht.)
(2015-04-12 ساعت 23:16)javadgorgani نوشته: (2015-04-12 ساعت 14:48)laleht نوشته: (2015-04-12 ساعت 13:03)ریحانا نوشته: (2015-04-12 ساعت 12:18)farnaz s نوشته: دوستان نامه تمکن مالی که باید از بانک بگیریم خود بانک انگلیسی میده یا اونم باید ترجمه شه؟ نامه از موسسه عسگریه قابل قبوله یا حتما باید بانک باشه؟
بستگی به بانک مورد نظر داره که معمولا خودش به زبان انگلیسی هست و نیازی به ترجمه ندارید فقط چک کنید که در سربرگ بانک و ممهور باشه و با مشخصات پاسپورتتون باشه.
تا جایی که میدونم عسگریه وابسته به قدس رضوی هست من اگر خودم بودم ترجیح می دادم یک بانک و بدون وابستگی به نهاد وغیره ای را انتخاب کنم که هم به زبان انگلیسی خواهدبود و از آنجایی که در نامه تمکن مالی تاریخ افتتاح حساب قید نمیشه، پس هر لحظه هم می توانید یک بانک را انتخاب کنید و معذوریت اینجوری هم ندارید.
تاریخ افتتاح حساب و نوعش(کوتاه مدت یا بلند مدت) در نامه بیشتر بانکها ذکر میشه
حداقل بانکهای پارسیان، پاسارگاد، دی و تجارت که مطمئن هستم اینطوریند.
سلام دوست عزیز . اینکه کیس نامبرتونو نوشتید 2015AS1xxx یعنی اینکه بین هزار تا دوهزار هست؟ اگر اینجور هست پس امید زیادی به گرفتن ویزا باید داشته باشید درسته؟ تا چه شماره ای میتونند امیدوار باشند که ویزا بهشون برسه؟
تا پارسال اينطور بود كه هرچه كيس نامبر پايينتر بهتر الان ملاك تاريخ ارسال مداركه واسه همين من بجاى اكتبر مارچ رفتم مصاحبه و دوستان با شماره بالاتر زودتر از من مصاحبه دعوت شدن
ايشالا كه تا قبل از اتمام ويزا كلير شم
موفق باشين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-13 ساعت 00:14)farrokh33 نوشته: (2015-04-12 ساعت 12:18)farnaz s نوشته: دوستان نامه تمکن مالی که باید از بانک بگیریم خود بانک انگلیسی میده یا اونم باید ترجمه شه؟ نامه از موسسه عسگریه قابل قبوله یا حتما باید بانک باشه؟
سلام دوست عزیز نامه تمکن مالی رو خود بانک ها به انگلیسی میدن بهتره تشریف ببرید شعبه ارزی بانک .اگه تهران تشریف داریدبانک پارسیان شعبه آزادی تو خیابون آزادی .طبقه سوم قسمت ارزی بانک است خودشون واردن نیم ساعت معطلی و ۱۰۰۰۰تومان هزینه داره .موسسه های اعتباری رو توصیه نمیکنم .شاد باشید
میدونم ک خود بانک میده, مبلغش رو میگم ک برای هر نفر چقدر باید باشه؟ نفری چند دلار؟
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این آدرس سایت برای 2015 هستش هرعددی بود ضربدر 125% کنین
http://aspe.hhs.gov/poverty/15poverty.cfm
[font=Tahoma]شماره کیس: 2015ASxx53xx > تاریخ رویت قبولی: 1may2014 >کنسولگری: ایروان >تعداد افراد منظور در کیس : 3 نفر > ارسال فرمهای [/font]سری اول: 4 جولای > کارنت شدن کیس: 24 اپریل > مصاحبه: 8 جون >دریافت ویزا: یکضرب !!! 30 جون > ورود به آمریکا: نوامبر 2015سانفرانسیسکو > دریافت گرین کارت: