کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستان ایمیل دکتر شوکلا را درست نوشتم:
drshukla@nmc.ae
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان:
دوستان زن و شوهر با هم یجا وارد اتاق مصاحبه میشن یا تک تک؟
شماره كيس: **2015AS000052
تاريخ رويت قبولي: ٢ مي
تعداد افراد كيس: 2 نفر
سفارت: انكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 6 سپتامبر
تاريخ كارنت: مارچ ٢٠١5
دريافت نامه دوم: 25 مارچ
تاريخ مصاحبه: 11می
تاریخ آپدیتها: 12 می-14می-2 جون
تشکر کنندگان:
(2015-04-13 ساعت 12:25)farnaz s نوشته:  دوستان زن و شوهر با هم یجا وارد اتاق مصاحبه میشن یا تک تک؟

با هم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ریحانا ، farnaz s ، bahar101
(2015-04-13 ساعت 12:25)farnaz s نوشته:  دوستان زن و شوهر با هم یجا وارد اتاق مصاحبه میشن یا تک تک؟

اتاقی درکار نیست با هم به پشت باجه می روید
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: farnaz s ، m.ghoreishi ، bahar101
بابا بولتون شماره جديد اعلام شد ها!!!
ما ها پيگيرتريم تا شما ها!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: نیلان ، sad_sad ، bahar101
(2015-04-14 ساعت 01:54)mehdiii82 نوشته:  بابا بولتون شماره جديد اعلام شد ها!!!
ما ها پيگيرتريم تا شما ها!!!

آخه شما اومدی انتظار مصاحبه Big Grin تو تاپیک بولتن الان بچه ها ترکوندن Big Grin
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: mehdiii82 ، fati.d ، bahar101
سلام بچه ها . من هم بعد از 11 ماه انتظار رسیدم به اینجا. تا اینجاش به خدا توکل کردم. از این به بعد هم همین. امیدوارم همه ی مسافرای این قطار به مقصد برسن. آمین
کیس:2015As54xx><رویت:1می><کنسول:آنکارا><فرم اولیه: 24 اگوست>

با غصه نشو همدم ، سنت شکن خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش

سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت
تشکر کنندگان: khalilkhah ، نیلان ، sad_sad ، fati.d ، bahar101 ، pmoudi
بعد از ماه ها انتظار بالاخره ما هم تاپیک مون عوض شد و اومدیم اینجا Smile
به امید اینکه همه دوستان با سرعت بیشتری مراحل بعدی رو به خیر و خوشی پشت سر بذاریم . . . .
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: khalilkhah ، نیلان ، sad_sad ، fati.d ، bahar101 ، omid man
(2015-04-14 ساعت 10:11)rbrb-2015 نوشته:  بعد از ماه ها انتظار بالاخره ما هم تاپیک مون عوض شد و اومدیم اینجا Smile
به امید اینکه همه دوستان با سرعت بیشتری مراحل بعدی رو به خیر و خوشی پشت سر بذاریم . . . .

بادرود
از کارنتی های جدید ( ماه جون) همین دو عزیز (آفیسر و 2015 rbrb) وارد این فروم شدن ، پس بقیه کجان ، بابا خیلی خلوته اینجا ....
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: fati.d ، rbrb-2015 ، sad_sad ، bahar101
آقا منم این ماه کارنت شدم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin منم اومدم اینجاCoolCoolCool
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
تشکر کنندگان: fati.d ، rbrb-2015 ، sad_sad ، khalilkhah ، Alex 2014 ، bahar101 ، pmoudi
خدا رو شکر منم کارنت شدم، برای دوستان نامبر بالایی هم آرزوی کارنت شدن، مصاحبه بی دردسر، ویزای یکضرب و کلیرنس های یکی دو هفته ای دارم، بدترین نوع انتظار تو پروسه ی لاتاری رو اونا دارن تجربه میکنن (خودم 2ماه تجربش کردم خیلی سخته)، به امید 31سپتامبری که همگی ویزاهامونو گرفتیم...
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، sad_sad ، khalilkhah ، Alex 2014 ، bahar101 ، pmoudi
سلام ما هم اومدیم این تاپیک .تو این پروسه فهمیدم انتظار خیلی سخته ................
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، khalilkhah ، rbrb-2015 ، bahar101 ، sad_sad
(2015-04-12 ساعت 12:24)farnaz s نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 08:06)Kia robani نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرايي عزيزم فردا دارم مي رم ايروان براي مصاحبه البته دوشنبه هفته ديگر مصاحبه دارم ولي به خاطر دكتر بايد سه شنبه اونجا باشم برام دعا كنيد اصل مدرك ديپلم رو پيدا نكردم ودارم با گواهي ديپلم مي رم و مدرك فوق ديپلم و ليسانس

موفق باشید

اخرین مدرک کافی موفق باشی به امید یک ضرب
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-04-14 ساعت 15:53)fati.d نوشته:  خدا رو شکر منم کارنت شدم، برای دوستان نامبر بالایی هم آرزوی کارنت شدن، مصاحبه بی دردسر، ویزای یکضرب و کلیرنس های یکی دو هفته ای دارم، بدترین نوع انتظار تو پروسه ی لاتاری رو اونا دارن تجربه میکنن (خودم 2ماه تجربش کردم خیلی سخته)، به امید 31سپتامبری که همگی ویزاهامونو گرفتیم...

بادرود
تبریک میگم بهتون واقعا خیلی سخت و کلافه کننده شده ....بابا دیگه خسته شدیم چرا خدا نمیشنوه.......از شانس ما همیشه همه جا ته صفیم ...
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: fati.d ، bahar101 ، مهدی هژ ، ریحانا ، Jefferson
دوستان از کی منتظر نامه دوم باشیم؟ اینجا هم که حسابی سوت و کوره !!!!!!
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: p00ya2001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان