موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-24 ساعت 17:59)mehdi1989 نوشته: من با اینکه کیسم پایینه ولی افتادم اخر جون نمیدونم چرا
شما وا میستادی یدفه ژانویه ارسال میکردی فرماتو عزیز خیلی دیر فرستادی واسه همین دیرتر میری مصاحبه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-24 ساعت 22:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-24 ساعت 22:48 توسط سوین.)
سلام و تبریک به همه انشاالله همیشه خوش باشید..............
نامه دوم مابالاخره هم آمد البته اول آنکارا انتخاب کردیم ولی ابوظبی باید بریم.۲۱juneراستی یکشنبه هست. مگه تعطیل نیستن؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
با تبریک به همه دوستانی که قراره برن مصاحبه و انشالله ویزای یکضرب نصیبشون بشه.
دوستان کسی میدونه کسانی که نامه دوم گرفتن تا کدوم ماه فرمو سابمیت کردن؟
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-24 ساعت 22:44)سوین نوشته: سلام و تبریک به همه انشاالله همیشه خوش باشید..............
نامه دوم مابالاخره هم آمد البته اول آنکارا انتخاب کردیم ولی ابوظبی باید بریم.۲۱juneراستی یکشنبه هست. مگه تعطیل نیستن؟
سلام
دوست عزیز تعطیلات ابوظبی جمعه و شنبه هست.
پیشنهاد میکن تاپیک سفرنامه های ابوظبی رو بخونین.
به امید ویزای یکضرب
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز باسلام وتبریک ویژه به همه عزیزانی که نامه های مصاحبه شون مشخص شد.ما هم امشب ئی میل اومد وچک کردم برا اواخرجون ابوظبی.دوستان تراخدا راهنمائی کنید اسم دخترکوچولوم که پارسال بدنیا اومدوهمون ماه آذرهم 260 براش پرکردم وهم با نامه به KCC اطلاع دادم ولی الان توی نامه دعوت نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پائین نامه نوشته:
if any documents are listed below as incomplete,please present the completed documents at the time of interview
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
شما يه ايميل به سفارت بزن براي كوچولو هم پاس بگير و كپي پاس رو بفرست شناسنامه اش رو هم ترجمه كن تو ايميل بده
اعلام كن كه زمان پر كردن بدنيا نيومده بودن
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
2015-04-24 ساعت 23:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-24 ساعت 23:55 توسط َalikh.)
به همه اونهايي كه نامشون اومده تبريك ميگم اميدوارم بي هيچ دغدغه اي يه ضربو بزنين تو رگ
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد.مصاحبه ما روز یکشنبه تعیین شده!!! مگرشنبه یکشنبه روزهای تعطیل درامریکا نیست؟؟؟با سپاس اگه پاسخ مجدد بفرمائید.بینهایت سپاسگذارم
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نامه دوم من هم آمد 2 JUN بدون تغییر انکارا.................................
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااااام و تبريك به همه دوستاني كه نامه دوم شونو گرفتن،اينجور كه ديدم براي ماه جون ، دوستي به جمع ما ايروانيهااضافه نشده وهمگي أبوظبي و انكارا هستيد،در هر صورت براي همه عزيزان ارزوي ويزاي يكضرب دارم
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت فاطمه خانم وعرض تشکروآرزوی ویزای یضرب برایتان وبرای بقیه دوستان 2015.مصاحبه ما ابوظبی است.بنظرتون الان ئی میل به NMC دوبی بزنم برا رزرو وقت آزمایشات زوده یا جواب میدن؟تاریخ مصاحبمون هفته سوم جون.با تشکرات فراوان