کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-04-24 ساعت 17:59)mehdi1989 نوشته:  من با اینکه کیسم پایینه ولی افتادم اخر جون نمیدونم چرا

شما وا میستادی یدفه ژانویه ارسال میکردی فرماتو Smile عزیز خیلی دیر فرستادی واسه همین دیرتر میری مصاحبه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-04-24 ساعت 21:32)aria802 نوشته:  
(2015-04-24 ساعت 17:59)mehdi1989 نوشته:  من با اینکه کیسم پایینه ولی افتادم اخر جون نمیدونم چرا
چندم هستین. شغل دولتی چیزی ندارید؟
منم مثل شما

من 23 هستم نه دانشجو هستم.شما سفارت را تغییر داده بودید؟
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
تشکر کنندگان:
سلام و تبریک به همه انشاالله همیشه خوش باشید..............
نامه دوم مابالاخره هم آمد البته اول آنکارا انتخاب کردیم ولی ابوظبی باید بریم.۲۱juneراستی یکشنبه هست. مگه تعطیل نیستن؟
تشکر کنندگان: fati.d ، khalilkhah ، sad_sad ، bahar101
با تبریک به همه دوستانی که قراره برن مصاحبه و انشالله ویزای یکضرب نصیبشون بشه.
دوستان کسی میدونه کسانی که نامه دوم گرفتن تا کدوم ماه فرمو سابمیت کردن؟
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
تشکر کنندگان:
(2015-04-24 ساعت 22:44)سوین نوشته:  سلام و تبریک به همه انشاالله همیشه خوش باشید..............
نامه دوم مابالاخره هم آمد البته اول آنکارا انتخاب کردیم ولی ابوظبی باید بریم.۲۱juneراستی یکشنبه هست. مگه تعطیل نیستن؟

روز تعطيلي در ابوظبي جمعه هست پس نگران نباش
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان:
(2015-04-24 ساعت 22:44)سوین نوشته:  سلام و تبریک به همه انشاالله همیشه خوش باشید..............

سلام
دوست عزیز تعطیلات ابوظبی جمعه و شنبه هست.
پیشنهاد میکن تاپیک سفرنامه های ابوظبی رو بخونین.
به امید ویزای یکضرب
Smile
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: sad_sad ، bahar101
دوستان عزیز باسلام وتبریک ویژه به همه عزیزانی که نامه های مصاحبه شون مشخص شد.ما هم امشب ئی میل اومد وچک کردم برا اواخرجون ابوظبی.دوستان تراخدا راهنمائی کنید اسم دخترکوچولوم که پارسال بدنیا اومدوهمون ماه آذرهم 260 براش پرکردم وهم با نامه به KCC اطلاع دادم ولی الان توی نامه دعوت نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پائین نامه نوشته:
if any documents are listed below as incomplete,please present the completed documents at the time of interview
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان: khalilkhah ، bahar101
شما يه ايميل به سفارت بزن براي كوچولو هم پاس بگير و كپي پاس رو بفرست شناسنامه اش رو هم ترجمه كن تو ايميل بده
اعلام كن كه زمان پر كردن بدنيا نيومده بودن
تشکر کنندگان: Jefferson ، bahar101
به همه اونهايي كه نامشون اومده تبريك ميگم اميدوارم بي هيچ دغدغه اي يه ضربو بزنين تو رگ
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، Jefferson ، faravaz ، fati.d ، bahar101
با سلام مجدد.مصاحبه ما روز یکشنبه تعیین شده!!! مگرشنبه یکشنبه روزهای تعطیل درامریکا نیست؟؟؟با سپاس اگه پاسخ مجدد بفرمائید.بینهایت سپاسگذارم
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان: khalilkhah ، مهدی هژ ، bahar101
(2015-04-24 ساعت 23:55)Jefferson نوشته:  با سلام مجدد.مصاحبه ما روز یکشنبه تعیین شده!!! مگرشنبه یکشنبه روزهای تعطیل درآمریکا نیست؟؟؟با سپاس اگه پاسخ مجدد بفرمائید.بینهایت سپاسگذارم
کدوم سفارت هستین؟ اگه ابوظبی باشید اونجا جمعه و شنبه تعطیله
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: Jefferson ، areb1356
سلام نامه دوم من هم آمد 2 JUN بدون تغییر انکارا.................................
تشکر کنندگان: khalilkhah ، p00ya2001 ، rbrb-2015 ، bahar101
(2015-04-24 ساعت 23:55)Jefferson نوشته:  با سلام مجدد.مصاحبه ما روز یکشنبه تعیین شده!!! مگرشنبه یکشنبه روزهای تعطیل درآمریکا نیست؟؟؟با سپاس اگه پاسخ مجدد بفرمائید.بینهایت سپاسگذارم

دوست عزیز همونطور که خانم فاطمه گفتن باید ببینید کجا قراره مصاحبه بشید، آمریکا که کسی رو مصاحبه نمیکنن ، همه این قضایا برای این هست که اجازه ورود به آمریکا رو بگیرید،
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: sad_sad
سلااااااام و تبريك به همه دوستاني كه نامه دوم شونو گرفتن،اينجور كه ديدم براي ماه جون ، دوستي به جمع ما ايروانيهااضافه نشده وهمگي أبوظبي و انكارا هستيد،در هر صورت براي همه عزيزان ارزوي ويزاي يكضرب دارمSmileWink
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
تشکر کنندگان: fati.d ، p00ya2001 ، sad_sad ، bahar101
با سلام خدمت فاطمه خانم وعرض تشکروآرزوی ویزای یضرب برایتان وبرای بقیه دوستان 2015.مصاحبه ما ابوظبی است.بنظرتون الان ئی میل به NMC دوبی بزنم برا رزرو وقت آزمایشات زوده یا جواب میدن؟تاریخ مصاحبمون هفته سوم جون.با تشکرات فراوان
تشکر کنندگان: fati.d ، p00ya2001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان