کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-04-25 ساعت 09:56)yekta2015 نوشته:  سلام سايتي كه نامه اولتون رو ديديد چك كردين؟ (فقط به دريافت ايميل اكتفا نكرده باشين) در اين صورت چك كنين كه فرم رو تا آخرين مرحله پر و سابميت كرده باشين. كانفرميشن نامبرتون رو قبلا دريافت كرده باشين. اينارو يه چك كنين. اگه اوكي هستن احتمالا دوشنبه مياد.

ممنون .بله همه چیز روچک کردم بنظر همه چیز درست می اید. امیدوارم تادوشنبه نامه جایگزین بشه.
باز هم ممنون.
WinkBig Grin
تشکر کنندگان:
سلام من یک سوال داشتم برای ارسال مدارک به سفارت انکارا باید منتظر ایمیل از سفارت باشیم ؟ یا خودمون 15 روز قبل بفرستیم مدارک را؟ ممنون میشم جواب بدید
تشکر کنندگان:
شمازمانی که نامه دومتون رو دریافت کردین از تاریخ مصاحبه اتون ۲۰ روز کم کنید و اون روز مدارک رو بفرستید
البته میتونید زودتر هم بفرستید و یک ماه قبل اونحا باشه
۱۵ روز حداقل زمان هست
تشکر کنندگان: narganzist ، ریحانا ، bahar101 ، r.bazargan ، Memolk ، AliReza.Sh
سلام به همه آیا بعد از آمدن نامه دوم با سفارت انکارا باید مکاتبه یا تماسی گرفت یا فرم خاصی را باید پر کرد ؟ یا فقط باید مدارکیکه خواستن را فقط بفرستیم تا روز ممصاحبه . ممنون
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان
ما با کیس نامبر ***8 اصلاً مصاحبه بهمون میرسه؟ (کلیر و این حرفا پیش کش) با این قصه ای که من میبینم اگه برسه احتمالاً روز 29 یا 30 سپتامبر هستش فرداشم 2016 باید کارش شروع شه.
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2015-04-26 ساعت 02:32)Caspianman نوشته:  سلام خدمت دوستان
ما با کیس نامبر ***8 اصلاً مصاحبه بهمون میرسه؟ (کلیر و این حرفا پیش کش) با این قصه ای که من میبینم اگه برسه احتمالاً روز 29 یا 30 سپتامبر هستش فرداشم 2016 باید کارش شروع شه.

اگه از ماه بعد کارنتی ها افزایش یابد شاید تیر و با احتمال بیشتر مرداد (در بدترین شرایط هم 8000 ها مصاحبه می روند)
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، Memolk
(2015-04-26 ساعت 08:02)khalilkhah نوشته:  
(2015-04-26 ساعت 02:32)Caspianman نوشته:  سلام خدمت دوستان

اگه از ماه بعد کارنتی ها افزایش یابد شاید تیر و با احتمال بیشتر مرداد (در بدترین شرایط هم 8000 ها مصاحبه می روند)
سلام الان به خاطر این همه انرژی مثبتتون میخواستم بهتون رتبه بدم صبح اول صبحی میگه شما حدااکثر رتبه رو دادین خطا میزنه من که تازه کامپیوترو روشن کردم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101
با سلام وآرزوی موفقیت برای تمامی برندگان 2015
چون نام نوزاد ما دردعوتنامه سفارت نبود و با توجه به اینکه براش فرم 260 هم پرکردم و رسید گرفتم،به سفارت ابوظبی ئی میل زدم وجریان وگفتم فقط یه خط جواب داده اند که: فرزند جدیدتون را روزمصاحبه همراه خود بیاورید ما اورا درمصاحبه وارد میکنیم.و هیچ اشاره ای به ارسال کپی پاسپورت و یا ترجمه شناسنامه با ئی میل به سفارت قبل ازمصاحبه ننموده!!بنظرتون پرینت همین جواب سفارت روزمصاحبه همراه باشه کفایت میکنه یا پرینت تاییدیه فرم 260 برا نوزادم همراهم باشه برا بردن فرزندم به داخل سفارت؟
با تشکرازپاسختان
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان:
(2015-04-26 ساعت 22:19)Jefferson نوشته:  با سلام وآرزوی موفقیت برای تمامی برندگان 2015
چون نام نوزاد ما دردعوتنامه سفارت نبود و با توجه به اینکه براش فرم 260 هم پرکردم و رسید گرفتم،به سفارت ابوظبی ئی میل زدم وجریان وگفتم فقط یه خط جواب داده اند که: فرزند جدیدتون را روزمصاحبه همراه خود بیاورید ما اورا درمصاحبه وارد میکنیم.و هیچ اشاره ای به ارسال کپی پاسپورت و یا ترجمه شناسنامه با ئی میل به سفارت قبل ازمصاحبه ننموده!!بنظرتون پرینت همین جواب سفارت روزمصاحبه همراه باشه کفایت میکنه یا پرینت تاییدیه فرم 260 برا نوزادم همراهم باشه برا بردن فرزندم به داخل سفارت؟
با تشکرازپاسختان

پرینت صفحات فرم 260 هم نوزادتون وهم خودتون رو ببرید. ترجمه شناسنامه والدین که اسم نوزاد توش باشه با ترجمه شناسنامه نوزاد
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
تشکر کنندگان: Jefferson
دوستان سلام
من کارنت شدم ولی نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم.
امروز وقتی وضعیت فرم 260 در CEAC رو مرور می کردم که با وجود اینکه ما سفارت دیگه ای رو در فرم 260 بجز آنکارا، دبی و ارمنستان انتخاب کردیم ولی محل بررسی ما رو نوشته ارمنستان؟!
current processing site YEREVAN
ما شش ماهه ایران زندگی نمی کنیم و البته ما در تمامی فرم 260 مشخصا سفارت محل اقامت فعلی منون رو انتخاب کردیم
یه کم نگران شدیم هر چند نامه دوم رو هنوز دریافت نکردیم ولی ممکنه محل مصاحبه ما ارمنستان باشه؟
ممنون می شوم اگه بتونید هم فکری کنید.
تشکر کنندگان: khalilkhah
(2015-04-26 ساعت 22:19)Jefferson نوشته:  با سلام وآرزوی موفقیت برای تمامی برندگان 2015
با تشکرازپاسختان

بله كفايت ميكنه فقط مدارك كوچولو رو هم ترجمه كنيد شناسنامه و گذرنامه اگر براش گرفتين همراه خودتون ببريد
احيانا اگر مدارك پرشكي دوران بارداري هم هست همراهتون باشه كه يه ١درصد مشكلي پيش اوند نشون بدين
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه سوال: کسانی که نامه دوم رو گرفتن بازهم حداقل 5 ماه از زمان سابمیت فرم 260 گذشته؟ آیا کسی هست که دسامبر یا ژانویه فرمو سابمیت کرده باشه و نامه دومش بیاد؟
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
تشکر کنندگان:
امروز هم نامه دوم ما نیامد با اینکه از روز جمعه in transit هستیم!

چه کنیم
WinkBig Grin
تشکر کنندگان: hamid99 ، bahar101
سلام دوستان
به امید خدا من ماه دیگه کارنت میشم .لطفا درمورد csc یه مختصرتوضیح بدید .
تشکر کنندگان:
(2015-04-27 ساعت 15:08)mf1357 نوشته:  دوستان سلام
من کارنت شدم ولی نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم.
امروز وقتی وضعیت فرم 260 در CEAC رو مرور می کردم که با وجود اینکه ما سفارت دیگه ای رو در فرم 260 بجز آنکارا، دبی و ارمنستان انتخاب کردیم ولی محل بررسی ما رو نوشته ارمنستان؟!
current processing site YEREVAN
ما شش ماهه ایران زندگی نمی کنیم و البته ما در تمامی فرم 260 مشخصا سفارت محل اقامت فعلی منون رو انتخاب کردیم
یه کم نگران شدیم هر چند نامه دوم رو هنوز دریافت نکردیم ولی ممکنه محل مصاحبه ما ارمنستان باشه؟
ممنون می شوم اگه بتونید هم فکری کنید.

سلام دوست عزیز
اگه براتون امکان داره پاسخ دهید. من هم مثل شما کارنت شده ام ولی نامه دوم را دریافت نکرده ام . درسایت CEAC وضعیت را IN TRANSIT زده ولی تا به حالا نامه ای دریافت نکرده ام. میخواستم اگه امکان داره بدونم که وضعیت شما هم مثل منه یا اینکه شما دلیل دیگری داره نامه دریافت نکرده اید؟
ایا اگه شرایطتون مثل منه با KCC مکاتبه کردین؟ البته من امروز به KCC ایمیل خواهم زد.

موفق باشید
WinkBig Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان