کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستان منتظر برای من هم دعا کنید امسال اسمم در بیاد... Rolleyes
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: payamshad ، sad_sad ، ریحانا ، sayat ، bahar101 ، narganzist
(2015-04-28 ساعت 06:01)Alireza1347 نوشته:  
(2015-04-27 ساعت 15:08)mf1357 نوشته:  دوستان سلام
من کارنت شدم ولی نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم.
امروز وقتی وضعیت فرم 260 در CEAC رو مرور می کردم که با وجود اینکه ما سفارت دیگه ای رو در فرم 260 بجز آنکارا، دبی و ارمنستان انتخاب کردیم ولی محل بررسی ما رو نوشته ارمنستان؟!
current processing site YEREVAN
ما شش ماهه ایران زندگی نمی کنیم و البته ما در تمامی فرم 260 مشخصا سفارت محل اقامت فعلی منون رو انتخاب کردیم
یه کم نگران شدیم هر چند نامه دوم رو هنوز دریافت نکردیم ولی ممکنه محل مصاحبه ما ارمنستان باشه؟
ممنون می شوم اگه بتونید هم فکری کنید.

سلام دوست عزیز
اگه براتون امکان داره پاسخ دهید. من هم مثل شما کارنت شده ام ولی نامه دوم را دریافت نکرده ام . درسایت CEAC وضعیت را IN TRANSIT زده ولی تا به حالا نامه ای دریافت نکرده ام. میخواستم اگه امکان داره بدونم که وضعیت شما هم مثل منه یا اینکه شما دلیل دیگری داره نامه دریافت نکرده اید؟
ایا اگه شرایطتون مثل منه با KCC مکاتبه کردین؟ البته من امروز به KCC ایمیل خواهم زد.

موفق باشید
سلام
من هم دقیقا شرایطم مثل شماست. فکر نکنم جای نگرانی باشه و احتمالا تا چند روز آینده نامه دوم رو دریافت می کنیم.
با آرزوی خبرهای خوب!
تشکر کنندگان: Alireza1347 ، ریحانا
(2015-04-28 ساعت 06:43)mf1357 نوشته:  
(2015-04-28 ساعت 06:01)Alireza1347 نوشته:  
(2015-04-27 ساعت 15:08)mf1357 نوشته:  دوستان سلام
من کارنت شدم ولی نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم.
امروز وقتی وضعیت فرم 260 در CEAC رو مرور می کردم که با وجود اینکه ما سفارت دیگه ای رو در فرم 260 بجز آنکارا، دبی و ارمنستان انتخاب کردیم ولی محل بررسی ما رو نوشته ارمنستان؟!
current processing site YEREVAN
ما شش ماهه ایران زندگی نمی کنیم و البته ما در تمامی فرم 260 مشخصا سفارت محل اقامت فعلی منون رو انتخاب کردیم
یه کم نگران شدیم هر چند نامه دوم رو هنوز دریافت نکردیم ولی ممکنه محل مصاحبه ما ارمنستان باشه؟
ممنون می شوم اگه بتونید هم فکری کنید.

سلام دوست عزیز
اگه براتون امکان داره پاسخ دهید. من هم مثل شما کارنت شده ام ولی نامه دوم را دریافت نکرده ام . درسایت CEAC وضعیت را IN TRANSIT زده ولی تا به حالا نامه ای دریافت نکرده ام. میخواستم اگه امکان داره بدونم که وضعیت شما هم مثل منه یا اینکه شما دلیل دیگری داره نامه دریافت نکرده اید؟
ایا اگه شرایطتون مثل منه با KCC مکاتبه کردین؟ البته من امروز به KCC ایمیل خواهم زد.

موفق باشید
سلام
من هم دقیقا شرایطم مثل شماست. فکر نکنم جای نگرانی باشه و احتمالا تا چند روز آینده نامه دوم رو دریافت می کنیم.
با آرزوی خبرهای خوب!
سلام و ممنون
شما هم موفق باشید
WinkBig Grin
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
این هم نظر سیمون مبنی بر دلیل تاخیر نامه دوم برای برخی از دوستان منجمله خودم !

بطور خلاصه معتقده که یک اشکال فنی در سیستم است و بزودی رفع خواهد شد و اگر درسایت سیس از حالت at NVC به in transit و یا Ready تغییر وضعیت داده اید یعنی نامه ها بزودی خواهد امد.

به امید موفقیت برای همه
این هم لینکش:

/britsimonsays.com/for-those-expecting-a-2nl-for-june
WinkBig Grin
تشکر کنندگان: mf1357 ، HERMES7 ، ریحانا ، مهدی هژ ، bahar101 ، AliReza.Sh
(2015-04-28 ساعت 06:07)reyhaneh_h نوشته:  دوستان منتظر برای من هم دعا کنید امسال اسمم در بیاد... Rolleyes

امضاتون فوق العادست ، با اجازتون کپیش میکنم .
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان:
سلام دوستان کسی میدونه چرا سایت سفارت امریکا در ترکیه که وقت مصاحبه ها در اون آمده آپ دیت نشده نزدیک به یک ماهه
تشکر کنندگان:
جناب مدیر محترم بسیار ممنون از لطفتون بالاخره موفق شدم منتظر سرا ثبت نام کنم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: behdadK ، bahar101 ، Alex 2014
سلام دوستان يه سوال. ٣٣٠ دلار رو نقدي حساب ميكنيم در خود سفارت موقع مصاحبه ديگه؟ موقع ثبت نام در csc كه نبايد چيزي واريز بشه؟ چون همجاش نوشته مبلغ قابل برگشت نيستو اين حرفا! يه سوال ديگه: تو csc هر وقت بخاهيم ميتونيم ثبت نام كنيم آيا؟

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان:
سلام. من زنگ زدم KCC. گفت تا اول ماه May نامه ها میاد. البته اگر بپرسید تلفنی زمان و محل مصاحبه رو بهتون میگه. تلفن KCC هست 0016065267500 نگران نباشید. اگر کارنت June هستید و در CEAC گفته interview date was provided نامه دوم تا 1 May میاد. اگر نگرانید زنگ بزنید بپرسید. معطل توضیحات پیغام ضبط شده نشین، داره پیغام پخش میشه 0 رو بگیرین وصل میشین به اپراتور، Case No و اسم و تاریخ تولد و اینکه آیا Principal Applicant هستید رو میپرسه و بعد جوابتون رو میده. امیدوارم مفید بوده باشه. Smile
تشکر کنندگان: hamed shayan ، Shahram914 ، Arshia2000 ، parastoo23 ، mars1980 ، bahar101 ، pmoudi ، AliReza.Sh
(2015-04-28 ساعت 15:52)yekta2015 نوشته:  سلام دوستان يه سوال. ٣٣٠ دلار رو نقدي حساب ميكنيم در خود سفارت موقع مصاحبه ديگه؟ موقع ثبت نام در csc كه نبايد چيزي واريز بشه؟ چون همجاش نوشته مبلغ قابل برگشت نيستو اين حرفا! يه سوال ديگه: تو csc هر وقت بخاهيم ميتونيم ثبت نام كنيم آيا؟

دقیقا درسته
تشکر کنندگان: yekta2015
با سلام خدمت دوستان عزیزمنتظرویزای رنگین ایالات متحده
آقائی ازدوستان بنده که خودشان برنده اصلی بودند بدون سربازی امروز سه شنبه درابوظبی به همراه خانواده شان ویزای یضرب را تحویل گرفتند.با آرزوی ویزای یضرب برای همه عزیزان درانتظارمصاحبه
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، bidad ، bahar101
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان:
بچه ها دوستان تماس گرفتند و جواب گرفتن كه نامه ها مياد تا اخر هفته!البته واسه بعضي ها هم اومده ايميل
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: mf1357 ، bahar101 ، soruosh
(2015-04-29 ساعت 00:17)mehdiii82 نوشته:  بچه ها دوستان تماس گرفتند و جواب گرفتن كه نامه ها مياد تا اخر هفته!البته واسه بعضي ها هم اومده ايميل

نامه من اومد . 9 جون مصاحبه داریم
WinkBig Grin
تشکر کنندگان: mf1357 ، khalilkhah ، bahar101 ، k1_m_1358
سلام دوستان
من نامه دوم رو دریافت کردم و همینطور که چند نفر از دوستان زودتر بهم گفته بودند علی رغم اینکه ما محل مصاحبه رو در فرم 260 ....... انتخاب کرده بودیم ولی محل مصاحبه ما رو ایروان و 5 ژوئن گذاشتن. من وقتی فرم 260 رو سال گذشته در اولین فرصت ‍پر کردم ساکن ایران بودم ولی برنامه کاردر ...... داشتم و شش ماه پیش اومدم اینجا. به همین خاطر محل مصاحبه رو .......... زدم و حتی با ایمیل هم همون زمان به KCC اطلاع دادم و گفتند تو فرم محل مصاحبه تون رو مشخص کنید.

وضعیت بسیار گیج کننده ای شده!

از دوستان با تجربه درخواست کمک و هم فکری دارم

اول اینکه ایا با فرصت یک ماهه امکان مکاتبه جهت تغییر محل مصاحبه از ایروان به اینجا هست؟ آیا قبلا کسی این کارو کرده؟ اگه شدنیه من باید با سفارت ایروان تماس بگیرم یا KCC؟

دوم اگر تغییر ممکن نشد چند بار باید واسه ویزا رفت ارمنستان و چقدر از روز مصاحبه زودتر باید اونجا بود ؟

سوم هر توصیه ای دیگه ای که فکر می کنید کمک کننده باشه به گوش جان پذیرا و منت پذیرم!
تشکر کنندگان: ریحانا ، khalilkhah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان