موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-28 ساعت 06:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-28 ساعت 07:00 توسط Alireza1347.)
سلام دوستان
این هم نظر سیمون مبنی بر دلیل تاخیر نامه دوم برای برخی از دوستان منجمله خودم !
بطور خلاصه معتقده که یک اشکال فنی در سیستم است و بزودی رفع خواهد شد و اگر درسایت سیس از حالت at NVC به in transit و یا Ready تغییر وضعیت داده اید یعنی نامه ها بزودی خواهد امد.
به امید موفقیت برای همه
این هم لینکش:
/britsimonsays.com/for-those-expecting-a-2nl-for-june
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میدونه چرا سایت سفارت امریکا در ترکیه که وقت مصاحبه ها در اون آمده آپ دیت نشده نزدیک به یک ماهه
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
جناب مدیر محترم بسیار ممنون از لطفتون بالاخره موفق شدم منتظر سرا ثبت نام کنم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-28 ساعت 15:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-28 ساعت 15:53 توسط yekta2015.)
سلام دوستان يه سوال. ٣٣٠ دلار رو نقدي حساب ميكنيم در خود سفارت موقع مصاحبه ديگه؟ موقع ثبت نام در csc كه نبايد چيزي واريز بشه؟ چون همجاش نوشته مبلغ قابل برگشت نيستو اين حرفا! يه سوال ديگه: تو csc هر وقت بخاهيم ميتونيم ثبت نام كنيم آيا؟
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیزمنتظرویزای رنگین ایالات متحده
آقائی ازدوستان بنده که خودشان برنده اصلی بودند بدون سربازی امروز سه شنبه درابوظبی به همراه خانواده شان ویزای یضرب را تحویل گرفتند.با آرزوی ویزای یضرب برای همه عزیزان درانتظارمصاحبه
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دوستان تماس گرفتند و جواب گرفتن كه نامه ها مياد تا اخر هفته!البته واسه بعضي ها هم اومده ايميل
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-29 ساعت 03:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-03 ساعت 04:45 توسط mf1357.)
سلام دوستان
من نامه دوم رو دریافت کردم و همینطور که چند نفر از دوستان زودتر بهم گفته بودند علی رغم اینکه ما محل مصاحبه رو در فرم 260 ....... انتخاب کرده بودیم ولی محل مصاحبه ما رو ایروان و 5 ژوئن گذاشتن. من وقتی فرم 260 رو سال گذشته در اولین فرصت پر کردم ساکن ایران بودم ولی برنامه کاردر ...... داشتم و شش ماه پیش اومدم اینجا. به همین خاطر محل مصاحبه رو .......... زدم و حتی با ایمیل هم همون زمان به KCC اطلاع دادم و گفتند تو فرم محل مصاحبه تون رو مشخص کنید.
وضعیت بسیار گیج کننده ای شده!
از دوستان با تجربه درخواست کمک و هم فکری دارم
اول اینکه ایا با فرصت یک ماهه امکان مکاتبه جهت تغییر محل مصاحبه از ایروان به اینجا هست؟ آیا قبلا کسی این کارو کرده؟ اگه شدنیه من باید با سفارت ایروان تماس بگیرم یا KCC؟
دوم اگر تغییر ممکن نشد چند بار باید واسه ویزا رفت ارمنستان و چقدر از روز مصاحبه زودتر باید اونجا بود ؟
سوم هر توصیه ای دیگه ای که فکر می کنید کمک کننده باشه به گوش جان پذیرا و منت پذیرم!