موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من
نگران نباشین
سیمون تو سایتش گفته که مشکلی برای سیستم ارسال نامه های KCC پیش اومده دوستانی که کارنت شدن و نامه رو دریافت نکردن حتماَ سیس رو چک کنن
اگه به حالت In Transit یا Ready در اومده یعنی حتماَ نامه دومتون صادر شده
این مشکل احتمالاَ به خاطر آماده شدن برای اعلام نتایج 2016 میتونه باشه
البته این نظر شخصی من بود
موفق باشین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من هنوز كارنت نشده ام وقتي شماره كيس نامبر را در فايل سيس زدم اين پيام آمد :
Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) for the next step in the processing of your visa petition. If you have misplaced the instructions sent to you by the NVC or did not receive them, please contact us at
لطفا راهنمايي بفرماييد منظورشان چه بوده است. و من چه كاري بايد انجام دهم.
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-29 ساعت 15:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-29 ساعت 16:00 توسط varchandi.)
(2015-04-29 ساعت 15:32)davaran2015 نوشته: با سلام خدمت دوستان
من هنوز كارنت نشده ام وقتي شماره كيس نامبر را در فايل سيس زدم اين پيام آمد :
Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) for the next step in the processing of your visa petition. If you have misplaced the instructions sent to you by the NVC or did not receive them, please contact us at
لطفا راهنمايي بفرماييد منظورشان چه بوده است. و من چه كاري بايد انجام دهم.
دوست من کاری نباید بکنید اگر بالای صفحه رو دقت میکردین نوشته به رنگ آبی و حروف بزرگ AT NVC یعنی پرونده شما هنوز در مرکز ویزا در امریکاست
این هم یه پیغام عادی که برای همه میاره
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من با اینکه اخر جون مصاحبه دارم ولی الان کیسم Ready شده زود نیست؟؟
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضرب خدایا شکرت.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-29 ساعت 11:18)sarasara1 نوشته: (2015-04-29 ساعت 03:49)mf1357 نوشته: سلام دوستان
من نامه دوم رو دریافت کردم و همینطور که چند نفر از دوستان زودتر بهم گفته بودند علی رغم اینکه ما محل مصاحبه رو در فرم 260 سیدنی انتخاب کرده بودیم ولی محل مصاحبه ما رو ایروان و 5 ژوئن گذاشتن. من وقتی فرم 260 رو سال گذشته در اولین فرصت پر کردم ساکن ایران بودم ولی برنامه کاردراسترالیا داشتم و شش ماه پیش اومدم اینجا. به همین خاطر محل مصاحبه رو سیدنی زدم و حتی با ایمیل هم همون زمان به KCC اطلاع دادم و گفتند تو فرم محل مصاحبه تون رو مشخص کنید.
وضعیت بسیار گیج کننده ای شده!
از دوستان با تجربه درخواست کمک و هم فکری دارم
اول اینکه ایا با فرصت یک ماهه امکان مکاتبه جهت تغییر محل مصاحبه از ایروان به اینجا هست؟ آیا قبلا کسی این کارو کرده؟ اگه شدنیه من باید با سفارت ایروان تماس بگیرم یا KCC؟
دوم اگر تغییر ممکن نشد چند بار باید واسه ویزا رفت ارمنستان و چقدر از روز مصاحبه زودتر باید اونجا بود ؟
سوم هر توصیه ای دیگه ای که فکر می کنید کمک کننده باشه به گوش جان پذیرا و منت پذیرم!
ببینید دوست عزیز ، آلان یه وقت مصاحبه برای شما تعیین شده ، البته چون شما قبلا با کی سی سی موضوعتون رو مطرح کردید و در فرم هم محل رو سیدنی انتخاب کرده بودید اگه تمایل به تغییر محل مصاحبه داشته باشید یه میل به کی سی سی که بزنید ( توش همه ی اینها رو خیلی خلاصه توضیح بدید و دلیلتون رو هم یه بار دیگه تو یه سطر بنویسید، یه پرینت از ایمیل قبلی و همینطور اون قسمت فرم دی اس ۲۶۰ رو که محل مصاحبه رو توش تعیین کرده بودید هایلایت شده پیوست کنید به میل ) براتون محل مصاحبه رو تغییر میدن ، ولی نظر شخصی من این هست که اگر شرایطتون اجازه میده این کار رو نکنید ، با توجه به این که شما تو جون قراره مصاحبه بشید اگه تغییری بخاید تو قرارتون بدید معلوم نیست کی براتون قرار بعدی رو تٰعیین کنن و تو این زمان تا حد امکان عاقلانه تر هست که زمان رو از دست ندید مخصوصا اگه شرایط یه ضرب رو ندارید، الآن شروع کنید به مطالعه ی سفر نامه های ایروان و اگه جایی هم مشکل داشتید هم دوستانی که قبلا ایروان مصاحبه داشتن تو پیام خصوصی هم مدیران میتونن کمکتون کنن، شما در نهایت ۲ بار باید برید ایروان یه بار که مصاحبه هست که باید ۳ روز قبل از مصاحبه اونجا باشید و برید برای مدیکال و بعد هم که مصاحبه میشید ، اگه یه ضرب بگیرید باید نهایتا ۳ روز دیگه هم بمونید که این رو با توجه به شرایطتون میتونید پیش بینی کنید ، در این صورت دیگه سفر دوم ندارید ، اگرم نه که بلافاصله بعد از مصاحبه کارتون تمام هست و یه سفر ۲-۳ روزه دیگه بعد از کلیر شدن دارید ، این لینک سفر نامه ایروان هست >> * ۲۰۱۵ * ـ * ۲۰۱۴ * - این لینک سفر به ارمنستان برای مصاحبه که تو اینجا که صفحه ی اولش هست خیلی اطلاعات به درد بخور از جمله ایمیل بیمارستان برای تعیین وقت مدیکال میتونید پیدا کنید ، اگرم خواستید سوال بپرسید برید صفحه ی آخر اونجا آخرین پستا هستن و شما هم میتونید سوالتون رو بپرسید ، موفق باشید
منهم محل مصاحبه عوض کردم به کشوری بجز این سه سفارت. شرایطم دقیقا مثل شماست. از من خواست تقاضای انلاک فرم بدم و ادرس کشور محل سکونتم رو اپدیت کنم. بعد تو ایمیل بعدی دو نکته متذکر شد یکی اینکه سفارت داخل فرم که واسه من آنکارا بود تغییر نمیکنه ولی ما تو کی سی سی سفارت محل مصاحبه رو تغییر میدیم. نکته دوم که بدرد شما هم میخوره این بود که متذکر شده بود اگه تو نامه دوم دیدید محل مصاحبه تغییر نکرده به کشور مورد نظر سریعا به کی سی سی اطلاع بدید. شما سریعا بهشون خبر بدید و بنظرم تو سیدنی مصاحبه بشید از هر لحاظ واسه شما بهتره
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-29 ساعت 19:55)ziba_sunset نوشته: (2015-04-29 ساعت 11:18)sarasara1 نوشته: (2015-04-29 ساعت 03:49)mf1357 نوشته: سلام دوستان
من نامه دوم رو دریافت کردم و همینطور که چند نفر از دوستان زودتر بهم گفته بودند علی رغم اینکه ما محل مصاحبه رو در فرم 260 سیدنی انتخاب کرده بودیم ولی محل مصاحبه ما رو ایروان و 5 ژوئن گذاشتن. من وقتی فرم 260 رو سال گذشته در اولین فرصت پر کردم ساکن ایران بودم ولی برنامه کاردراسترالیا داشتم و شش ماه پیش اومدم اینجا. به همین خاطر محل مصاحبه رو سیدنی زدم و حتی با ایمیل هم همون زمان به KCC اطلاع دادم و گفتند تو فرم محل مصاحبه تون رو مشخص کنید.
وضعیت بسیار گیج کننده ای شده!
از دوستان با تجربه درخواست کمک و هم فکری دارم
اول اینکه ایا با فرصت یک ماهه امکان مکاتبه جهت تغییر محل مصاحبه از ایروان به اینجا هست؟ آیا قبلا کسی این کارو کرده؟ اگه شدنیه من باید با سفارت ایروان تماس بگیرم یا KCC؟
دوم اگر تغییر ممکن نشد چند بار باید واسه ویزا رفت ارمنستان و چقدر از روز مصاحبه زودتر باید اونجا بود ؟
سوم هر توصیه ای دیگه ای که فکر می کنید کمک کننده باشه به گوش جان پذیرا و منت پذیرم!
ببینید دوست عزیز ، آلان یه وقت مصاحبه برای شما تعیین شده ، البته چون شما قبلا با کی سی سی موضوعتون رو مطرح کردید و در فرم هم محل رو سیدنی انتخاب کرده بودید اگه تمایل به تغییر محل مصاحبه داشته باشید یه میل به کی سی سی که بزنید ( توش همه ی اینها رو خیلی خلاصه توضیح بدید و دلیلتون رو هم یه بار دیگه تو یه سطر بنویسید، یه پرینت از ایمیل قبلی و همینطور اون قسمت فرم دی اس ۲۶۰ رو که محل مصاحبه رو توش تعیین کرده بودید هایلایت شده پیوست کنید به میل ) براتون محل مصاحبه رو تغییر میدن ، ولی نظر شخصی من این هست که اگر شرایطتون اجازه میده این کار رو نکنید ، با توجه به این که شما تو جون قراره مصاحبه بشید اگه تغییری بخاید تو قرارتون بدید معلوم نیست کی براتون قرار بعدی رو تٰعیین کنن و تو این زمان تا حد امکان عاقلانه تر هست که زمان رو از دست ندید مخصوصا اگه شرایط یه ضرب رو ندارید، الآن شروع کنید به مطالعه ی سفر نامه های ایروان و اگه جایی هم مشکل داشتید هم دوستانی که قبلا ایروان مصاحبه داشتن تو پیام خصوصی هم مدیران میتونن کمکتون کنن، شما در نهایت ۲ بار باید برید ایروان یه بار که مصاحبه هست که باید ۳ روز قبل از مصاحبه اونجا باشید و برید برای مدیکال و بعد هم که مصاحبه میشید ، اگه یه ضرب بگیرید باید نهایتا ۳ روز دیگه هم بمونید که این رو با توجه به شرایطتون میتونید پیش بینی کنید ، در این صورت دیگه سفر دوم ندارید ، اگرم نه که بلافاصله بعد از مصاحبه کارتون تمام هست و یه سفر ۲-۳ روزه دیگه بعد از کلیر شدن دارید ، این لینک سفر نامه ایروان هست >> * ۲۰۱۵ * ـ * ۲۰۱۴ * - این لینک سفر به ارمنستان برای مصاحبه که تو اینجا که صفحه ی اولش هست خیلی اطلاعات به درد بخور از جمله ایمیل بیمارستان برای تعیین وقت مدیکال میتونید پیدا کنید ، اگرم خواستید سوال بپرسید برید صفحه ی آخر اونجا آخرین پستا هستن و شما هم میتونید سوالتون رو بپرسید ، موفق باشید
منهم محل مصاحبه عوض کردم به کشوری بجز این سه سفارت. شرایطم دقیقا مثل شماست. از من خواست تقاضای انلاک فرم بدم و ادرس کشور محل سکونتم رو اپدیت کنم. بعد تو ایمیل بعدی دو نکته متذکر شد یکی اینکه سفارت داخل فرم که واسه من آنکارا بود تغییر نمیکنه ولی ما تو کی سی سی سفارت محل مصاحبه رو تغییر میدیم. نکته دوم که بدرد شما هم میخوره این بود که متذکر شده بود اگه تو نامه دوم دیدید محل مصاحبه تغییر نکرده به کشور مورد نظر سریعا به کی سی سی اطلاع بدید. شما سریعا بهشون خبر بدید و بنظرم تو سیدنی مصاحبه بشید از هر لحاظ واسه شما بهتره
عین ایمیلشون رو هم گذاشتم
Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to ....... The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at KCCDV@state.gov.
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
ایا کسی لیستی داره که حدود شماره های ماه گذشته که کارنت شدن و زمان مصاحبه هاشون را داشته باشه؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من با کیس حدود 6900 و با توجه به این که 24جون 2014فرم 260 رو ارسال کردم اگر برای جولای کارنت شم حدودا کی نامه دومم رو اعلام میکنن؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-02 ساعت 15:57)P.E نوشته: سلام دوستان من با کیس حدود 6900 و با توجه به این که 24جون 2014فرم 260 رو ارسال کردم اگر برای جولای کارنت شم حدودا کی نامه دومم رو اعلام میکنن؟
سلام
شما با توجه به تاریخ سابمیت فرم 260 و گذشت بیش از 5 ماه از اون تاریخ به امید خدا بعداز کارنت شدن بلافاصله با اولین گرو نامه دوم را دریافت خواهید کرد.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-01 ساعت 11:20)houshym نوشته: دوستان
ایا کسی لیستی داره که حدود شماره های ماه گذشته که کارنت شدن و زمان مصاحبه هاشون را داشته باشه؟
دوست عزیز شما میتونید در صفحه ویزا بولتن این اطلاعات رو مشاهده کنید. لینک زیر
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-02 ساعت 17:38)m.ghoreishi نوشته: (2015-05-02 ساعت 15:57)P.E نوشته: سلام دوستان من با کیس حدود 6900 و با توجه به این که 24جون 2014فرم 260 رو ارسال کردم اگر برای جولای کارنت شم حدودا کی نامه دومم رو اعلام میکنن؟
سلام
شما با توجه به تاریخ سابمیت فرم 260 و گذشت بیش از 5 ماه از اون تاریخ به امید خدا بعداز کارنت شدن بلافاصله با اولین گرو نامه دوم را دریافت خواهید کرد.
مگه زمان بررسی فرم 260 کاهش نیافته؟
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!