کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
ممنون از راهنمایی شما
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-05-13 ساعت 14:49)nimanoush نوشته:  ممنون از راهنمایی شما

خواهش میکنم چون تازه واردید میگم اینو که برای تشکر و تبریک همین که دکمه زیر متن را بزنید کافیه اینطوری صفحات زیاد اشغال نمیشه وضمن اینکه از قوانین سایت است.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: nimanoush ، shahin2737
(2015-05-13 ساعت 10:25)ملايي نوشته:  سلام به همگی
میشه راهنمایی کنین من کجا میتونم سفرنامه ها رو بخونم............پیداش نمیکنم ....

سلام لینک زیر رو ملاحظه بفرمایید
http://www.mohajersara.com/Forum-%D8%A7%...B%B1%DB%B5
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: mojgan m ، Memolk ، shahin2737 ، ملايي
(2015-05-13 ساعت 08:45)ریحانا نوشته:  
(2015-05-12 ساعت 21:07)ladank نوشته:  [quote='Memolk' pid='610777' dateline='1431448354']

دیگه چیزی نبود ؟ Wink
ویزای یکضرب هم که منتظرتونه .

اون که دیگه 100% Big Grin
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: ریحانا ، mojgan m ، p00ya2001 ، ARSAMNEW
امیدوارم تا اخر همین هفته نامه ها را بدند بعد از یک سال منتظر شدن برا کارنت شدن دیگه ضبری نمونده!!Wink
تشکر کنندگان: Memolk ، ladank ، mojgan m ، ریحانا
ما که دیگه کاری نداریم جز دریافت نامه ی دوم بلیط و ویزا...چقدر احساس سبکی می کنم که تمام کارها را انجام دادیم Smile
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: babisondes ، mojgan m ، ریحانا
(2015-05-13 ساعت 23:42)Memolk نوشته:  ما که دیگه کاری نداریم جز دریافت نامه ی دوم بلیط و ویزا...چقدر احساس سبکی می کنم که تمام کارها را انجام دادیم Smile

منم خیلی خوشحالم. واقعا اعصابم آروم شد Cool
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: Memolk
(2015-05-14 ساعت 08:35)mojgan m نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 23:42)Memolk نوشته:  ما که دیگه کاری نداریم جز دریافت نامه ی دوم بلیط و ویزا...چقدر احساس سبکی می کنم که تمام کارها را انجام دادیم Smile

منم خیلی خوشحالم، واقعا اعصابم اروم بودBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: mojgan m ، Memolk
(2015-05-14 ساعت 08:46)babisondes نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 08:35)mojgan m نوشته:  

منم خیلی خوشحالم، واقعا اعصابم اروم بودBig Grin
بله... شما که خیلی اعصابت آروم بود Big Grin Big Grin Big Grin
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: Memolk
دوستان
در خصوص عکس طبق گفته خود سایت هر نفر دو عکس 5.1*5.1 برای مصاحبه میخواد. چه تعداد عکس برای پزشکی لازمه؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
(2015-05-14 ساعت 09:16)houshym نوشته:  دوستان
در خصوص عکس طبق گفته خود سایت هر نفر دو عکس ۵.۱*۵.۱ برای مصاحبه میخواد. چه تعداد عکس برای پزشکی لازمه؟

عکس نمیخاد، خود دکتر با وب کم عکس میگیره
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:
سلام
به نظرتون چك كردن هر روزه فايل سيس واسه ماها كه تازه كارنت شديم ممكن مشكلي ايجاد كنه؟
تشکر کنندگان:
برای مدیکال ارمنستان 6 قطعه عکس پشت نویسی 3*4 لازمه
برای سفارت دو قطعه عکس 5*5
بیشتر هم همراتون بود اشکال نداره
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: babisondes ، ofrfar ، mojgan m ، ARSAMNEW
(2015-05-14 ساعت 11:21)ican2015 نوشته:  سلام
به نظرتون چك كردن هر روزه فايل سيس واسه ماها كه تازه كارنت شديم ممكن مشكلي ايجاد كنه؟
اصلا دوست عزیز نگران نباشید....
تشکر کنندگان: gonbad61
زودترین حالتی که بعد از کارنت شدن به مصاحبه دعوت می شیم چقدره؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان