کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-14 ساعت 14:56)Memolk نوشته:  زودترین حالتی که بعد از کارنت شدن به مصاحبه دعوت می شیم چقدره؟

الان یکی از دوستای سیمون که تو kcc ابدارچیه بهم خبر داد اونایی که سفارتشونو از انکارا به جای دیگه تغییر دادن امکانش هست دیرتر نامه دومشون بیادBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m ، ARSAMNEW ، sasanoush
دوستان مصاحبه رفته
1-لطفا حداقل و حداکثر زمان نامه دوم را بگید؟
2- چند نفر هستن که مصاحبه اشون در ماهی که کارنت شدن به مصاحبه نرفته باشن( یعنی زمان مصاحبشون به ماه بعد افتاده باشه) ؟

با تشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m
(2015-05-14 ساعت 15:49)babisondes نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 14:56)Memolk نوشته:  زودترین حالتی که بعد از کارنت شدن به مصاحبه دعوت می شیم چقدره؟

الان یکی از دوستای سیمون که تو kcc ابدارچیه بهم خبر داد اونایی که سفارتشونو از انکارا به جای دیگه تغییر دادن امکانش هست دیرتر نامه دومشون بیادBig Grin

چقدر شما شوخید...ولی جدی از این جوک استقبال می کنم به دلیل اینکه من سفارت خونه ی انتخابیم ابوظبی هستش ترجیح می دم ماه رمضون تموم بشه بعد برم سفر...ولی فکر نکنم اینقدر خوشحال بشمCool
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: mojgan m ، m.ghoreishi ، babisondes
(2015-05-14 ساعت 16:17)Memolk نوشته:  

چقدر شما شوخید...ولی جدی از این جوک استقبال می کنم به دلیل اینکه من سفارت خونه ی انتخابیم ابوظبی هستش ترجیح می دم ماه رمضون تموم بشه بعد برم سفر...ولی فکر نکنم اینقدر خوشحال بشمCool

الان مسخرم کردی یا جدی گفتی شوخمSmile
من ماه رمضون ترکیه بودم حال هوای جالبی داره حتی زولبیا هم تو برنامه قنادیاشون هست، ادم احساس قربت نمیکنه ماشالا مسجد هم زیادهSmile
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Memolk
(2015-05-14 ساعت 21:12)babisondes نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 16:17)Memolk نوشته:  

الان یکی از دوستای سیمون که تو kcc ابدارچیه بهم خبر داد اونایی که سفارتشونو از انکارا به جای دیگه تغییر دادن امکانش هست دیرتر نامه دومشون بیاد:D

چقدر شما شوخید...ولی جدی از این جوک استقبال می کنم به دلیل اینکه من سفارت خونه ی انتخابیم ابوظبی هستش ترجیح می دم ماه رمضون تموم بشه بعد برم سفر...ولی فکر نکنم اینقدر خوشحال بشم:cool:

الان مسخرم کردی یا جدی گفتی شوخم:)
من ماه رمضون ترکیه بودم حال هوای جالبی داره حتی زولبیا هم تو برنامه قنادیاشون هست، ادم احساس قربت نمیکنه ماشالا مسجد هم زیاده:)

نه بابا مسخره چیه خیلی هم خوبه و توی این.روزهای پر استرس کلی لبخند میاد روی لبهامون...آخه من اهل هیچکدوم از اینهایی که شما گفتی نیستم بعد هم با بچه ی کوچیک توی اون گرما و هیچی نشه خورد خیلی سخته.
تشکر کنندگان:
من برای سربازی اشتباه no را برای همراه شخص اصلی انتخاب کردم ایا مشکلی ایجاد میشه یا باید همونجا درستش کنم
چطور میتونم فرمم را آنلاک کنم
تشکر کنندگان: p00ya2001
(2015-05-15 ساعت 08:07)1285503962 نوشته:  من برای سربازی اشتباه no را برای همراه شخص اصلی انتخاب کردم ایا مشکلی ایجاد میشه یا باید همونجا درستش کنم
چطور میتونم فرمم را آنلاک کنم

بيشتر توضيح بدين برنده 2016 يا 2015 هستين
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: 1285503962
2016 ببخشید اصلا تا کی وقت دارم این فرم ها را تحویل بدم ممکنه دیر بشه
(2015-05-15 ساعت 08:40)1285503962 نوشته:  ۲۰۱۶ ببخشید اصلا تا کی وقت دارم این فرم ها را تحویل بدم ممکنه دیر بشه

اگه شماره كيس نامبرتون زير 1000 هست هم دير نشده
اگه فرمتونو سابميت كردين يه ايميل به KCC بز نين و درخواست آنلاك بدين بعد كه اصلاحات رو انجام دادين دوباره سابميتش كنين
فقط دقيقا نتونستم بفهمم چه اشتباهي كردين
برنده اصلي كيه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست

(2015-05-15 ساعت 08:43)p00ya2001 نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 08:40)1285503962 نوشته:  ۲۰۱۶ ببخشید اصلا تا کی وقت دارم این فرم ها را تحویل بدم ممکنه دیر بشه

اگه فرمتونو سابميت كردين يه ايميل به KCC بز نين و درخواست آنلاك بدين بعد كه اصلاحات رو انجام دادين دوباره سابميتش كنين
برنده اصلي كيه

ممنون از پاسختون
کیس نامبر بالای 1000 هست مادرم برنده اصلی هست ولی در قسمت خدمت سربازی به علت ترجمه اشتباه خودم خدمت سربازی پدرم را منفی اعلام کردم
(2015-05-15 ساعت 08:48)1285503962 نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 08:43)p00ya2001 نوشته:  

برنده اصلي كيه

ممنون از پاسختون
کیس نامبر بالای 1000 هست مادرم برنده اصلی هست ولی در قسمت خدمت سربازی به علت ترجمه اشتباه خودم خدمت سربازی پدرم را منفی اعلام کردم

اگه فرمتونو سابميت كردين درخواست آنلاك بدين به KCCفرمو اصلاح كنين هرجاي ديگه فكر ميكنين اشكال داره اصلاح كنين و دوباره سابميتش كنين مشكلي پيش نمياد موفق باشين سوالي داشتين خوشحال ميشم كمك كنم
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست

تشکر کنندگان: mojgan m ، 1285503962
به ادرس KCCDV@state.gov که نامه دادم این جواب را بهم داد
یعنی این به ما ربطی نداره شاید اشتباه فرستادم داخل سایت سفارت آمریکا در انکارا هم درخواست دادم در قسمت ویزای مهاجرتی به هر جا که فکر کنید 2بار 2بار ایمیل و نامه دادم اما جواب نگرفتم ممکنه شما دقیقا آدرسی را که باید براش ایمیل بفرستم به من بگید ممنون میشم
.The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov> is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC<http://www.dvlottery.state.gov/ESC>. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov<http://www.travel.state.gov>. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

Thank you for contacting KCC.

KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov>

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

This email is UNCLASSIFIED.
متن نامه مشکلی داشته Sad

Name Provided: ***************, ********
Country/Region of Origin (Nationality): IRAN
Completed On: 25 MAY 2016
Case No: 2016AS00002000
Confirmation No:
Case Number : 2016AS00002000
Principal Applicant's Date of Birth:20apr1968
I have a mistake in 260 form please unlock form
surnames: m******hsh
given names : r*****ul
date of birth:24may1966
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 09:00)1285503962 نوشته:  به ادرس KCCDV@state.gov که نامه دادم این جواب را بهم داد
یعنی این به ما ربطی نداره شاید اشتباه فرستادم داخل سایت سفارت آمریکا در انکارا هم درخواست دادم در قسمت ویزای مهاجرتی به هر جا که فکر کنید ۲بار ۲بار ایمیل و نامه دادم اما جواب نگرفتم ممکنه شما دقیقا آدرسی را که باید براش ایمیل بفرستم به من بگید ممنون میشم
.The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov> is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC<http://www.dvlottery.state.gov/ESC>. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov<http://www.travel.state.gov>. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [۸ U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

سلام
دوست عزیز این ایمیل اتوماتیکه که در جواب نامه ها میاد.جواب خودتونو چند روز بعد میدن
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست

(2015-05-15 ساعت 09:08)p00ya2001 نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 09:00)1285503962 نوشته:  به ادرس KCCDV@state.gov که نامه دادم این جواب را بهم داد
یعنی این به ما ربطی نداره شاید اشتباه فرستادم داخل سایت سفارت آمریکا در انکارا هم درخواست دادم در قسمت ویزای مهاجرتی به هر جا که فکر کنید ۲بار ۲بار ایمیل و نامه دادم اما جواب نگرفتم ممکنه شما دقیقا آدرسی را که باید براش ایمیل بفرستم به من بگید ممنون میشم

KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [۸ U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

سلام
دوست عزیز این ایمیل اتوماتیکه که در جواب نامه ها میاد.جواب خودتونو چند روز بعد میدن

شما اين ايميل رو واسه آنلاك كردن ارسال كرديد؟

x
Principal Applicant Name: xxxxx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Date of Birth: xxxx

:To
US Department of State
Kentucky Consular Centre
3505 North Highway 25W
WILLIAMSBURG KY 40769
USA

Subject: Diversity Visa 2016,Unlocking Request

To Whom It May Concern

I’m a selectee of DV-2016 and want to update my information in DS-260 form. Therefore, you are kindly requested to unlock my DS-260 form.

Awaiting your reply.

Best Regards,
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان