کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-15 ساعت 18:52)ریحانا نوشته:  جناب babisondes ضعیف عمل می کنید پس کی شمارش معکوس وصول نامه دوم را شروع میکنید

بابک و الاهه جان رفتن تدارک سفر رو ببینن. دیگه زیاد وقت اضافی ندارن Big Grin
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: ریحانا ، ARSAMNEW ، babisondes ، p00ya2001 ، bahar101 ، الناز٢
نامه ی دوم بیاد توی ایمیل مشخص می شه?
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
(2015-05-15 ساعت 21:12)Memolk نوشته:  نامه ی دوم بیاد توی ایمیل مشخص می شه?

نامه دوم رو میتونید در قسمت entrant status chek در سایت
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(l...Check.aspx
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
تشکر کنندگان: ریحانا ، Memolk
(2015-05-15 ساعت 21:12)Memolk نوشته:  نامه ی دوم بیاد توی ایمیل مشخص می شه?

بله ایمیلش هم میاد
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Mahboy ، Memolk ، p00ya2001 ، bahar101 ، الناز٢
دوستانی که در آینده نزدیک قراره برن ویزای یکضربشون رو از آنکارا بگیرن Big GrinWink من چندین بار به مدلهای مختلف آنکارا رفتم اگر کمک خواستید و از دستم بر میومد در خدمتم، میتونید در پیغام خصوصی بفرستید که زودتر ببینم Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: Memolk ، ARSAMNEW ، bahar101 ، mojgan m ، ریحانا
آره می دونم توی همون صفحه ای که قبولیمون را دیدیم نامه ی دوم میاد ولی می خواستم ببینم که ایمیلی هم دریافت می کنیم یا نه که ریحانا جون گفتن بله.چون من هر روز ایمیل هام را چک می کنم و حوب وقتی بشه از اون طریق فهمید خیلی آسونتره تا اینکه هرروز بریم سایت را چک کنیم و اطلاعاتمون را وارد کنیم.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، mojgan m ، Mahboy ، ریحانا
احتمالا ایمیل زودتر میاد.زیاد خودتونو نگران نکنید از زمان دیدن نامه تقریبا 45روز وقت تا مصاحبه دارید.انشالا همه یکضرب بگیرید و زودت کلیر بشید .ما رو هم دعا کنید زودی کلیر بشیم.انتظار چیز بدیه که تقریبا یک ساله باهاش داریم زندگی می کنیم.به امید پایان قشنگ این انتظار برای همه
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
تشکر کنندگان: Memolk ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، mojgan m ، p00ya2001 ، Mahboy ، hamed shayan ، ریحانا
(2015-05-15 ساعت 18:52)ریحانا نوشته:  جناب babisondes ضعیف عمل می کنید پس کی شمارش معکوس وصول نامه دوم را شروع میکنید

تورو خدا تشویقم نکنید دست و پامو گم میکنم اشتباه میکنم تاریخو ،Smile
ایشالا تا ۲۰tom میاد نامهاBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: mojgan m ، p00ya2001 ، Memolk ، ریحانا
(2015-05-15 ساعت 18:55)mojgan m نوشته:  

بابک و الاهه جان رفتن تدارک سفر رو ببینن. دیگه زیاد وقت اضافی ندارن Big Grin
مرسی خواهر جانSmile
ما از دیشب زده بودیم بیرون شهر به صرف خواب تا امروز عصر و امشبم تا ۳ونیم مشغول مراسم عروسی پسر خاله بودیم دیگه وقت نشد بیایم در معییت دوستان باشیم Tongue
ما از تدارک سفر فقط تونستم صندلامو پیدا کنم Big Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، mojgan m ، ARSAMNEW ، Memolk ، ریحانا
(2015-05-14 ساعت 22:05)Memolk نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 21:12)babisondes نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 16:17)Memolk نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 15:49)babisondes نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 14:56)Memolk نوشته:  زودترین حالتی که بعد از کارنت شدن به مصاحبه دعوت می شیم چقدره؟

الان یکی از دوستای سیمون که تو kcc ابدارچیه بهم خبر داد اونایی که سفارتشونو از انکارا به جای دیگه تغییر دادن امکانش هست دیرتر نامه دومشون بیادBig Grin

چقدر شما شوخید...ولی جدی از این جوک استقبال می کنم به دلیل اینکه من سفارت خونه ی انتخابیم ابوظبی هستش ترجیح می دم ماه رمضون تموم بشه بعد برم سفر...ولی فکر نکنم اینقدر خوشحال بشمCool

الان مسخرم کردی یا جدی گفتی شوخمSmile
من ماه رمضون ترکیه بودم حال هوای جالبی داره حتی زولبیا هم تو برنامه قنادیاشون هست، ادم احساس قربت نمیکنه ماشالا مسجد هم زیادهSmile

نه بابا مسخره چیه خیلی هم خوبه و توی این.روزهای پر استرس کلی لبخند میاد روی لبهامون...آخه من اهل هیچکدوم از اینهایی که شما گفتی نیستم بعد هم با بچه ی کوچیک توی اون گرما و هیچی نشه خورد خیلی سخته.

مرسی خواهر جان
ایشالا همیشه بخندی منم سعی میکنم بیشتر بخندونمتSmile
دعا میکنم مصاحبت ترکیه باشه تا از اب و هوای ترکیه لذت ببریTongueBig Grin
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، Mahboy ، Memolk ، الناز٢
(2015-05-16 ساعت 04:20)babisondes نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 16:17)Memolk نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 15:49)babisondes نوشته:  الان یکی از دوستای سیمون که تو kcc ابدارچیه بهم خبر داد اونایی که سفارتشونو از انکارا به جای دیگه تغییر دادن امکانش هست دیرتر نامه دومشون بیادBig Grin

چقدر شما شوخید...ولی جدی از این جوک استقبال می کنم به دلیل اینکه من سفارت خونه ی انتخابیم ابوظبی هستش ترجیح می دم ماه رمضون تموم بشه بعد برم سفر...ولی فکر نکنم اینقدر خوشحال بشمCool

من ماه رمضون ترکیه بودم حال هوای جالبی داره حتی زولبیا هم تو برنامه قنادیاشون هست، ادم احساس قربت نمیکنه ماشالا مسجد هم زیادهSmile

نه بابا مسخره چیه خیلی هم خوبه و توی این.روزهای پر استرس کلی لبخند میاد روی لبهامون...آخه من اهل هیچکدوم از اینهایی که شما گفتی نیستم بعد هم با بچه ی کوچیک توی اون گرما و هیچی نشه خورد خیلی سخته.

مرسی خواهر جان

ممنون به امید ویزای یه ضرب حالا هر جا بشه مهم نیست چون ویزاهه همه چیزو برای آدم قشنگ تر می کنهCool

تشکر کنندگان: babisondes ، ریحانا
(2015-05-16 ساعت 12:49)Memolk نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 04:20)babisondes نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 16:17)Memolk نوشته:  چقدر شما شوخید...ولی جدی از این جوک استقبال می کنم به دلیل اینکه من سفارت خونه ی انتخابیم ابوظبی هستش ترجیح می دم ماه رمضون تموم بشه بعد برم سفر...ولی فکر نکنم اینقدر خوشحال بشمCool

مرسی خواهر جان

ممنون به امید ویزای یه ضرب حالا هر جا بشه مهم نیست چون ویزاهه همه چیزو برای آدم قشنگ تر می کنهCool

مرسی مرسی
چون دلت پیش دبی رفته دیگه کاری از دست من بر نمیاد متقاعدت کنم بری انکاراBig Grin
بزار ویزا یک ضرب باشه آفیسر پسر دخترش زیاد مهم نیست Smile
تشکر کنندگان: mojgan m ، Memolk ، الناز٢
این نامه دوم کی میاد؟ هفته آینده چک کنم؟
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW
(2015-05-17 ساعت 08:28)mojgan m نوشته:  این نامه دوم کی میاد؟ هفته آینده چک کنم؟

آره دوست عزيز حدود 2 هفته طول ميكشه
فكر كنم جمعه بياد واستونSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: babisondes ، mojgan m ، Memolk ، bahar101
(2015-05-17 ساعت 08:28)mojgan m نوشته:  این نامه دوم کی میاد؟ هفته آینده چک کنم؟

مگه ندیدی آپدیت امضا مو? Big Grin بزن ۲۰ می
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Memolk ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان