کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-17 ساعت 08:47)babisondes نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 08:28)mojgan m نوشته:  این نامه دوم کی میاد؟ هفته آینده چک کنم؟

مگه ندیدی آپدیت امضا مو? Big Grin بزن ۲۰ می

ها...Wink
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babisondes ، الناز٢ ، bahar101
سلام بچه ها نامه دومتون اومد؟
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-17 ساعت 09:42)مهدی هژ نوشته:  سلام بچه ها نامه دومتون اومد؟

شاید این جمعه بیاید شایدSmile
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Memolk ، الناز٢ ، bahar101
(2015-05-17 ساعت 09:47)babisondes نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 09:42)مهدی هژ نوشته:  سلام بچه ها نامه دومتون اومد؟

شاید این جمعه بیاید شایدSmile
Big GrinBig GrinCoolCool
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-05-15 ساعت 22:54)Memolk نوشته:  آره می دونم توی همون صفحه ای که قبولیمون را دیدیم نامه ی دوم میاد ولی می خواستم ببینم که ایمیلی هم دریافت می کنیم یا نه که ریحانا جون گفتن بله.چون من هر روز ایمیل هام را چک می کنم و حوب وقتی بشه از اون طریق فهمید خیلی آسونتره تا اینکه هرروز بریم سایت را چک کنیم و اطلاعاتمون را وارد کنیم.

spam را هم چک کنید.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: babisondes ، p00ya2001 ، Memolk ، الناز٢ ، shahin2737
من حوصله ام سررفت میخواستم مطمئن بشم محل مصاحبه آنکاراست برم فورومش را بخونم ولی خب به احتمال قوی نباید تغییری کنه دوستانی که آنکارایی هستند اطلاعات بدست آمده را باهم به اشتراک بگذاریم که یک هتل خوب و مناسب از لحاظ کیفیت، هزینه، دسترسی به سفارت را انتخاب کنیم. البته با کمک آقای Mahboy که اعلام آمادگی کردند.
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101
(2015-05-17 ساعت 11:33)ریحانا نوشته:  من حوصله ام سررفت میخواستم مطمئن بشم محل مصاحبه آنکاراست برم فورومش را بخونم ولی خب به احتمال قوی نباید تغییری کنه دوستانی که آنکارایی هستند اطلاعات بدست آمده را باهم به اشتراک بگذاریم که یک هتل خوب و مناسب از لحاظ کیفیت، هزینه، دسترسی به سفارت را انتخاب کنیم. البته با کمک آقای Mahboy که اعلام آمادگی کردند.

من الان واست استخاره کردم انکارا درومد، برو چمدوناتو ببند واسه انکارا . خانومم و مژگان هم دارن وسایل واسه انکارا جم میکننSmile
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ریحانا ، Memolk ، mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101
دوستان عزیز یه کمک... این لینک دانلود فرم اطلاعات تماس رو میذارین ؟
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 14:27)آزاده_امین نوشته:  دوستان عزیز یه کمک... این لینک دانلود فرم اطلاعات تماس رو میذارین
http://pdfsr.com/pdf/contact-sheet-%DB%B3#
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، الناز٢
[b]به هوای اینکه نامه دوم جایگزین شده یا نه میرم سراغ سایتش و هنوز با دیدن همون نامه اول ذوق میکنم.[/bBig GrinWink]
سفرنامه من
تشکر کنندگان: hvac8008 ، Memolk ، babisondes ، mojgan m ، الناز٢ ، bahar101 ، ladank ، shahin2737
(2015-05-17 ساعت 14:34)babisondes نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 14:27)آزاده_امین نوشته:  دوستان عزیز یه کمک... این لینک دانلود فرم اطلاعات تماس رو میذارین

ممنون دوست عزیز، فقط‌این ارور میده نمیتونم بگیرم
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101 ، shahin2737
دوستان سلام
آیا کیسی بوده که سربازی رفته باشه و ویزای یکضرب گرفته باشه
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: mojgan m
اولین نفراتی که نامه ی دوم را دریافت می کنن فوری اینجا بگن ما هم ذوق کنیمWink
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: ریحانا ، ARSAMNEW ، bahar101 ، mojgan m
(2015-05-17 ساعت 15:06)آزاده_امین نوشته:  

من با تبلت بازش میکنم جواب میده اما گمونم با سیستم باز نمیشه
تشکر کنندگان: mojgan m ، آزاده_امین ، gholamrezaei
(2015-05-17 ساعت 15:06)آزاده_امین نوشته:  

این را هم امتحان کنید:
http://www.mohajersara.com/attachment.php?aid=3488
سفرنامه من
تشکر کنندگان: آزاده_امین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان