کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-21 ساعت 22:38)mojtabatavana نوشته:  ببخشيد.من مى خوام ببينم نامه دوم اومده يا نه ولى هرچى confirm number خودمو واسه ۲۰۱۵ ميزنم وارد نميشه و ميگه شماره ١٦ رقمى واسه ۲۰۱۶ رو بزنى.اصلا داخل نميره.كنار confirm number ميزنه شماره 16 رقمى باس وارد كنين با فونت قرمز
چى باس كرد؟ Smile

هیستوری، کش و کوکیز بروزر خودتون رو پاک کنید و مجددا کیس نامبر رو وارد کنید
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: babisondes ، bahar101
(2015-05-21 ساعت 22:38)mojtabatavana نوشته:  ببخشيد.من مى خوام ببينم نامه دوم اومده يا نه ولى هرچى confirm number خودمو واسه ۲۰۱۵ ميزنم وارد نميشه و ميگه شماره ١٦ رقمى واسه ۲۰۱۶ رو بزنى.اصلا داخل نميره.كنار confirm number ميزنه شماره 16 رقمى باس وارد كنين با فونت قرمز
چى باس كرد؟ Smile

باید Forgot Confirmation Number را بزنید و اطلاعاتتون را وارد کنید
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، yekta2015 ، bahar101
سلام. ببخشید یه سوال داشتم. نامه دوم من دیروز جایگزین شد. اما تعجب کردم که چرا قبلش ایمیل دریافت نکردم. واسه همین رفتم دوباره آدرس ایمیلی رو که تو فرم ds260 نوشتمو چک کردم دیدم یه حرف از ایمیلمو اشتباه نوشتم و بعد تو جیمیل چک کردم دیدم اون ایمیلی که من دادم متعلق به یکی دیگس. حالا از دوستایی که براشون ایمیل اومده میخواستم بپرسم که چه اطلاعاتی رو تو ایمیل براشون فرستادن. چون نگرانم کسی که ایمیل منو دریافت کرده بتونه سو استفاده ای بکنه. ممنون
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m ، bahar101
ببخشید وقتی میخوایم فرم بچه هارو پر کنیم سابميت نمیشه، آیا نیازه قبلش فرم شخص برنده سابميت شه؟ اگه آره فرم پدر که برنده است تنها چیزی که کم داره پاسپورت هستش. پاسپورتش نزدیکه انقضا شه. دو روز دیگه پاسپورت جدید میاد آیا همین الان بزنیم یا خیر؟ کیس نوامبر : سه هزار خورده ای

ببخشید اگه الان بفرستیم چند روز بعد کارنت میشه با توجه به شماره کیس نامبر پایینمون شانس داریم اصلا کارنت شیم؟
تشکر کنندگان: Memolk
(2015-05-21 ساعت 23:10)saeed_k17 نوشته:  سلام. ببخشید یه سوال داشتم. نامه دوم من دیروز جایگزین شد. اما تعجب کردم که چرا قبلش ایمیل دریافت نکردم. واسه همین رفتم دوباره آدرس ایمیلی رو که تو فرم ds260 نوشتمو چک کردم دیدم یه حرف از ایمیلمو اشتباه نوشتم و بعد تو جیمیل چک کردم دیدم اون ایمیلی که من دادم متعلق به یکی دیگس. حالا از دوستایی که براشون ایمیل اومده میخواستم بپرسم که چه اطلاعاتی رو تو ایمیل براشون فرستادن. چون نگرانم کسی که ایمیل منو دریافت کرده بتونه سو استفاده ای بکنه. ممنون

نگزان نباشید فقط نوشته که سایت DV را چک کنید...هیچ اطلاعاتی توی ایمیل نبود و هیچکس نمی تونه نامه را بگیره چون باید اطلاعات کامل داشته باشه.Wink
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 23:12)Bashirof123 نوشته:  ببخشید وقتی میخوایم فرم بچه هارو پر کنیم سابميت نمیشه، آیا نیازه قبلش فرم شخص برنده سابميت شه؟ اگه آره فرم پدر که برنده است تنها چیزی که کم داره پاسپورت هستش. پاسپورتش نزدیکه انقضا شه. دو روز دیگه پاسپورت جدید میاد آیا همین الان بزنیم یا خیر؟ کیس نوامبر : سه هزار خورده ای

ببخشید اگه الان بفرستیم چند روز بعد کارنت میشه با توجه به شماره کیس نامبر پایینمون شانس داریم اصلا کارنت شیم؟

فکر کنم بهتره که صبر کنید که پاسپورت بیاد...الان دیگه شماره ی کیستون مهم نیست باید سریع ارسال بشه تا بررسی کنن و نامه ی دومتون را ارسال کنن..بچه ها چند سالشونه؟

تشکر کنندگان:
یکی چهارده و یکی شانزده، از نظر خدمت مقدس سربازی مشکلی نیست.
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-21 ساعت 23:22)Memolk نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 23:10)saeed_k17 نوشته:  سلام. ببخشید یه سوال داشتم. نامه دوم من دیروز جایگزین شد. اما تعجب کردم که چرا قبلش ایمیل دریافت نکردم. واسه همین رفتم دوباره آدرس ایمیلی رو که تو فرم ds260 نوشتمو چک کردم دیدم یه حرف از ایمیلمو اشتباه نوشتم و بعد تو جیمیل چک کردم دیدم اون ایمیلی که من دادم متعلق به یکی دیگس. حالا از دوستایی که براشون ایمیل اومده میخواستم بپرسم که چه اطلاعاتی رو تو ایمیل براشون فرستادن. چون نگرانم کسی که ایمیل منو دریافت کرده بتونه سو استفاده ای بکنه. ممنون

نگزان نباشید فقط نوشته که سایت DV را چک کنید...هیچ اطلاعاتی توی ایمیل نبود و هیچکس نمی تونه نامه را بگیره چون باید اطلاعات کامل داشته باشه.Wink
ممنون از جوابتون. مصاحبه ما 02 july شده. نمیدونم اگه AP بخوریم، با توجه به مدت زمان Ap دیگه ویزا بهمون میرسه یا نه [emoji21]
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
كسى ايميل نزده كه نامه هامون چي شده؟

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
(2015-05-21 ساعت 23:45)saeed_k17 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 23:22)Memolk نوشته:  

ممنون از جوابتون. مصاحبه ما 02 july شده. نمیدونم اگه AP بخوریم، با توجه به مدت زمان Ap دیگه ویزا بهمون میرسه یا نه [emoji21]
همه ی ما همین نگرانی را داریم فقط باید صبور بود

تشکر کنندگان: areb1356 ، mojgan m ، bahar101
با سلام، ببخشید شاید مسخره باشه ولی ما هنوز دو به شکیم امسال برنده شدیم یا پارسال! صفحه ای که درش بارکد و لوگو چاپ شده اینطوریه Sad بالاش زده 1 می 2014 ، بعد نوشته... Visa program for the fiscal year 2015(october 1, 2014 to September 30 2015) بعد پایین ترش زده ‌all db-2016 applicants must use the online ds-260 immigrant visa and..... کیس نامبر هم با 2015 شروع میشه. اگه برنده ی 2015 آیم پس اون all dB 2016 چیه و اگه برنده 2016 آیم اون 2015 ها چین؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 00:48)Bashirof123 نوشته:  با سلام، ببخشید شاید مسخره باشه ولی ما هنوز دو به شکیم امسال برنده شدیم یا پارسال! صفحه ای که درش بارکد و لوگو چاپ شده اینطوریه Sad بالاش زده ۱ می ۲۰۱۴ ، بعد نوشته... Visa program for the fiscal year ۲۰۱۵(october ۱, ۲۰۱۴ to September 30 ۲۰۱۵) بعد پایین ترش زده ‌all db-۲۰۱۶ applicants must use the online ds-260 immigrant visa and..... کیس نامبر هم با ۲۰۱۵ شروع میشه. اگه برنده ی ۲۰۱۵ آیم پس اون all dB ۲۰۱۶ چیه و اگه برنده ۲۰۱۶ آیم اون ۲۰۱۵ ها چین؟ ممنون

مسلما برنده ٢٠١٥ يعنى سال گذشته هستين

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: Bashirof123 ، bahar101 ، mojgan m
خب منظورش از اون جمله چیه؟ یعنی چی همه برندگان 2016 باید فرم دویست شصت رو پر کنن اون توی صفحه ی برنده شدن ما چیکار داره؟
من هم سفارتم تغییرکرده به ایروان حالا بگید کیا ایروانند؟!؟!Smile
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: shahin2737 ، babisondes ، rbrb-2015 ، bahar101 ، p00ya2001 ، laleht ، mojgan m ، ARSAMNEW ، Shahram914 ، rezasadeghi ، AliReza.Sh
(2015-05-21 ساعت 22:32)Arshia2000 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 21:16)bidad نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:54)Bashirof123 نوشته:  با سلام ببخشید نمیدونم این جا جاش هست یا نه ولی ما موقع وارد کردن کد ۲۰۱۵ دیدیم که قبول نشدیم و برای ۲۰۱۶ ثبت نام کردیم و موقع وارد کردن کد در اردیبهشت امسال اشتباهی برای ۲۰۱۵ رو زدیم و فهمیدیم برنده شدیم. امروز هم با کد ۲۰۱۶ رفتیم و وقتی دیدیم انتخاب نشدیم حدس زدیم که برای ۲۰۱۵ رو اشتباهی وارد کردیم و سال پیش قبول شدیم. یعنی همین الان فهمیدیم که جزو بندگان ۲۰۱۵ آیم!!! اگه الان فر هارو تکمیل کنیم و کارت شه هنوز شانس داریم؟ یک خانواده چهار نفره که همه چیز هایی که لازمه رو داره ولی واکسن نزدیم. شانس داریم عایا؟ حالمون خیلی بده کیس نامبر سه هزار هفده خورده ای لطفا جواب بدید ممنون
تبریک و هرچه سریعتر فرمو پرکنید ظاهرا روند بررسی فرم ها سریعتر شده و اگه کارنت شده باشید یا بشید شانس مصاحبه دارید. واکسن هایی هم که ممکنه رو بزنید احتمالا یکم هزینه مدیکالتون بره بالا. در ضمن شمارتون چنده؟
دوست منم پارسال موقعی متوجه شد که شمارش برای مصاحبه اعلام شده بود. اقدام کرد و در دقایق آخر ویزا گرفتند. فقط اگه میتوانید انگلیسی‌ صحبت کنید و امکانش را دارید محل مصاحبه را یک کشوری بزنید که ویزا نخواد و خلوت تر از آنکارا، ابو ظبی‌ و ایروان باشه. البته نمیدونم این برای کسانی‌ که اقامت دارند هم ممکن است یا نه سوال کنید
منم دقیقا همین اتفاق واسم افتاده رفیق. امسال فهمیدم که پارسال قبول شدم از شماره کیس نامبرمم گذشته . فرما رو فرستادم و منتظر ویزای یک ضربم Big Grin
ولی جدا از شوخی بد نیست در ارتباط باشیم.
تشکر کنندگان: Bashirof123 ، bahar101 ، mojgan m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان