کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام دوستان
یه واهنمایی میخواستم ،نامزد من اطلاعات اولیه اش رو گم کرده مثل میل و کانفرمیشن نامبرش رو (یکی از دوستانشون ثبت نامشون کردن که ایشون متاسفانه فراموش کردن😕Wink الان برای چک کردن نامه ی دوم احتیاج هستش به این اطلاعات ، ایا راهی واسه بازیابی اطلاعات هستش، ممنون میشم کمک کنید😦😦
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
(2015-05-24 ساعت 14:51)Sushiant نوشته:  سلام دوستان
یه واهنمایی میخواستم ،نامزد من اطلاعات اولیه اش رو گم کرده مثل میل و کانفرمیشن نامبرش رو (یکی از دوستانشون ثبت نامشون کردن که ایشون متاسفانه فراموش کردن?) الان برای چک کردن نامه ی دوم احتیاج هستش به این اطلاعات ، ایا راهی واسه بازیابی اطلاعات هستش، ممنون میشم کمک کنید??

بله
توی همونجا که چک میکنین یه قسمت Forgot Confirmation Number داره که میتونین روش کلیک کنین و از شما ایمیل و نام و سال تولد فرد برنده را میخواهد و کانفرمیشن نامبر را ارسال میکند!
اگر ایمیل را هم گم کرده اید یا به آن دسترسی ندارین میتونین تماس بگیرین و از کی سی سی بپرسید تاریخ مصاحبه را.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: mojgan m ، Memolk ، bahar101
(2015-05-24 ساعت 13:19)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 13:00)مهدی هژ نوشته:  همه صفحه ها چقدر خلوته
این ارامش قبل از طوفان خبرهای خوبه ها

خبری نیست همه رفتن لانگ ویکند خخخخBig Grin
عوضش ما هم هفته بعد لانگ ویکند داریم.اما از شوخی گذشته لانگ ویکند مال مجرد هاست.ما همیشه بخاطر امتحانات ورثه خونه نشینیم.Smile
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، Memolk ، bahar101
(2015-05-24 ساعت 11:26)ELI 2015 نوشته:  سلام دوستان تاریخ مصاحبه من مشخص شد هفته دوم جولای از آنکارا به ایروان تغییر کرده کیس نامبر هم 6600

تبریک ،
میشه نتیجه گرفت که کیسهای پائینتر زود تر میرن مصاحبه ؟
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: 123a ، mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101
سلام دوستان
از نامه دوم خبری نشد؟ کیس من 60XX هستش.
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 14:51)Sushiant نوشته:  سلام دوستان
یه واهنمایی میخواستم ،نامزد من اطلاعات اولیه اش رو گم کرده مثل میل و کانفرمیشن نامبرش رو (یکی از دوستانشون ثبت نامشون کردن که ایشون متاسفانه فراموش کردن?) الان برای چک کردن نامه ی دوم احتیاج هستش به این اطلاعات ، ایا راهی واسه بازیابی اطلاعات هستش، ممنون میشم کمک کنید??

با كي سي سي تماس بگيره
بگو مواظب باشه ويزا رو گرفت پاكتو گم نكنه ؛)
تشکر کنندگان: bahar101
[quote='mohsen64' pid='615910' dateline='1432485577']
سلام دوستان
از نامه دوم خبری نشد؟ کیس من 60XX هستش.
اگه ايميل اومده و نامه نيومده با كي سي سي تماس بگيرين مشكل فني دارن
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، Memolk ، bahar101
(2015-05-24 ساعت 17:13)gholamrezaei نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 11:26)ELI ۲۰۱۵ نوشته:  سلام دوستان تاریخ مصاحبه من مشخص شد هفته دوم جولای از آنکارا به ایروان تغییر کرده کیس نامبر هم 6600

تبریک ،
میشه نتیجه گرفت که کیسهای پائینتر زود تر میرن مصاحبه ؟

خيلي حساب كتاب نداره كيس ٦٥٠٠ داشتيم أوايل ماه
تشکر کنندگان: mojgan m ، Memolk ، bahar101 ، gholamrezaei
دوستان کسی میدونه چرا علیرغم اومدن نامه دوم وضعیت توی ceac به transit تغییر نکرده[emoji52]
#*68 محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادن
مصاحبه هفته آخر جولای
کیس اصلی و فرزند ویزای یک ضرب
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
آپدیت 4aug کیس اصلی و خودم
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
تشکر کنندگان: mojgan m ، Memolk ، bahar101
(2015-05-24 ساعت 22:34)saeed_ans نوشته:  دوستان کسی میدونه چرا علیرغم اومدن نامه دوم وضعیت توی ceac به transit تغییر نکرده[emoji52]

در واقع زمانی که پرونده شما به سفارت تعیین شده ارسال میشود وضعیت به
in transit و قبل از مصاحبه ready خواهد شد. نگران نباشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، Memolk ، bahar101 ، saeed_ans
دوستان کسی سایت نامه اول رو چک کرده ? سایت ارور میده !
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-25 ساعت 11:22)babisondes نوشته:  دوستان کسی سایت نامه اول رو چک کرده ? سایت ارور میده !

سایت الان درسته اما متاسفانه هنوزه جایگزین نشده !!! امید به فردا هست
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: babisondes ، bahar101
با سلام....

جناب قريشى يا ساير دوستانى كه اطلاعى دارند ممنون ميشم پاسخ بدن....

من حدود ٣ سال پيش درخواست ويزاى توريستى كرده بودم كه متاسفانه موافقت نشد، گويا مدارك من دال بر اثبات برگشتم كافى و قانع كننده نبوده براشون....

مى خواستم بدونم كه الان كه از طريق لاتارى به مصاحبه ميريم، آيا عدم قبولى آن زمان، تاثير منفى براى اين مصاحبه خواهد داشت يا اصلا مهم نيست؟!! ضمن اينكه همسر بنده برنده لاتارى است و من همراه....
آيا ممكن است به همسرم ويزا بدهند و به من نه؟ يا ....

با تشكر
خیر نگران نباشید ولی حتما در فرم 260 قید کنید که یک بار ریجکت شدید.
(2015-05-25 ساعت 13:46)m0haj3r نوشته:  با سلام....

جناب قريشى يا ساير دوستانى كه اطلاعى دارند ممنون ميشم پاسخ بدن....

من حدود ٣ سال پيش درخواست ويزاى توريستى كرده بودم كه متاسفانه موافقت نشد، گويا مدارك من دال بر اثبات برگشتم كافى و قانع كننده نبوده براشون....

مى خواستم بدونم كه الان كه از طريق لاتارى به مصاحبه ميريم، آيا عدم قبولى آن زمان، تاثير منفى براى اين مصاحبه خواهد داشت يا اصلا مهم نيست؟!! ضمن اينكه همسر بنده برنده لاتارى است و من همراه....
آيا ممكن است به همسرم ويزا بدهند و به من نه؟ يا ....

با تشكر

سلام دوست عزیز
اقدام برای ویزای توریستی کاملآ قانونی میباشد. هیچ ارتباطی به قبولی شما در لاتاری ندارد و دو مقوله جدا هستند. چه بسا افیسر متوجه اشتیاق شما برای زندگی در امریکا شود. در کل نه امتیاز منفی و نه مثبت محسوب نمیشود.
شاید اگر دوستانی که لاتاری شرکت میکنند ولی قبول نمیشوند بعدها برای ویزای توریستی به مشکل بخورن ولی در مورد شما این چنین نیست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101 ، mojgan m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان