کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-25 ساعت 13:59)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 13:46)m0haj3r نوشته:  با سلام....

جناب قريشى يا ساير دوستانى كه اطلاعى دارند ممنون ميشم پاسخ بدن....

من حدود ٣ سال پيش درخواست ويزاى توريستى كرده بودم كه متاسفانه موافقت نشد، گويا مدارك من دال بر اثبات برگشتم كافى و قانع كننده نبوده براشون....

مى خواستم بدونم كه الان كه از طريق لاتارى به مصاحبه ميريم، آيا عدم قبولى آن زمان، تاثير منفى براى اين مصاحبه خواهد داشت يا اصلا مهم نيست؟!! ضمن اينكه همسر بنده برنده لاتارى است و من همراه....
آيا ممكن است به همسرم ويزا بدهند و به من نه؟ يا ....

با تشكر

سلام دوست عزیز
اقدام برای ویزای توریستی کاملآ قانونی میباشد. هیچ ارتباطی به قبولی شما در لاتاری ندارد و دو مقوله جدا هستند. چه بسا افیسر متوجه اشتیاق شما برای زندگی در آمریکا شود. در کل نه امتیاز منفی و نه مثبت محسوب نمیشود.
شاید اگر دوستانی که لاتاری شرکت میکنند ولی قبول نمیشوند بعدها برای ویزای توریستی به مشکل بخورن ولی در مورد شما این چنین نیست

بسيااار ممنونم از پاسختون ، تا حد زيادى خيالم رو راحت كرديد....

در مورد فرم Ds-260 كه آقاى رضا هم لطف كردن عنوان كردند، سوال زير رو بايد yes بزنم؟

Have you ever been refused a U.S visa, been refused admission to the U.S., or withdrawn your application for admission at the port of entry?
ميشه بفرماييد براى توضيح اين قسمت دقيقا چى بنويسم؟

من تاريخ مصاحبه و مكان مصاحبه رو نوشتم و نوع ويزاى درخواستى ... آيا دليل رد شدن را طبق برگه و بندى كه در آن تيك خورده بود و تحويلم دادند رو هم بايد بنويسم؟!

ممنون از وقتتون
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 11:26)ELI 2015 نوشته:  سلام دوستان تاریخ مصاحبه من مشخص شد هفته دوم جولای از آنکارا به ایروان تغییر کرده کیس نامبر هم 6600

همسفر شدیمWink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101 ، mojgan m ، gholamrezaei
(2015-05-25 ساعت 14:12)m0haj3r نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 13:59)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 13:46)m0haj3r نوشته:  با سلام....

جناب قريشى يا ساير دوستانى كه اطلاعى دارند ممنون ميشم پاسخ بدن....

من حدود ٣ سال پيش درخواست ويزاى توريستى كرده بودم كه متاسفانه موافقت نشد، گويا مدارك من دال بر اثبات برگشتم كافى و قانع كننده نبوده براشون....

مى خواستم بدونم كه الان كه از طريق لاتارى به مصاحبه ميريم، آيا عدم قبولى آن زمان، تاثير منفى براى اين مصاحبه خواهد داشت يا اصلا مهم نيست؟!! ضمن اينكه همسر بنده برنده لاتارى است و من همراه....
آيا ممكن است به همسرم ويزا بدهند و به من نه؟ يا ....

با تشكر

سلام دوست عزیز
اقدام برای ویزای توریستی کاملآ قانونی میباشد. هیچ ارتباطی به قبولی شما در لاتاری ندارد و دو مقوله جدا هستند. چه بسا افیسر متوجه اشتیاق شما برای زندگی در آمریکا شود. در کل نه امتیاز منفی و نه مثبت محسوب نمیشود.
شاید اگر دوستانی که لاتاری شرکت میکنند ولی قبول نمیشوند بعدها برای ویزای توریستی به مشکل بخورن ولی در مورد شما این چنین نیست

بسيااار ممنونم از پاسختون ، تا حد زيادى خيالم رو راحت كرديد....

در مورد فرم Ds-260 كه آقاى رضا هم لطف كردن عنوان كردند، سوال زير رو بايد yes بزنم؟

Have you ever been refused a U.S visa, been refused admission to the U.S., or withdrawn your application for admission at the port of entry?
ميشه بفرماييد براى توضيح اين قسمت دقيقا چى بنويسم؟

من تاريخ مصاحبه و مكان مصاحبه رو نوشتم و نوع ويزاى درخواستى ... آيا دليل رد شدن را طبق برگه و بندى كه در آن تيك خورده بود و تحويلم دادند رو هم بايد بنويسم؟!

ممنون از وقتتون
اگر جا داره بنویس . مطمئن باش که با ویزای مهاجرتت تداخل نداره .
فکر کنم 212b گرفته باشید؟
تشکر کنندگان: mojgan m
بخش 214(b)
كه در توضيح زيرينش عنوان شده مداركت كافى نبوده كه نشاندهنده برگشتت بعد از اقامت كوتاه باشد...
اره همون بخاطر اینکه فکر میکردن برنمیگردی ریجکتت کردن.
ولی خوب این ویزای مهاجرت هست و داری میری که بمونی . نگران نباش.
اشتباه كردن چون من واقعا بر ميگشتم [emoji26][emoji2]

به هر جهت ممنون ....
دوستان ازاونجایی که خانم بنده برندس و مدرک دیپلم فنی داره و تو فرمها دیپلم رو ثبت کردیم و الان که مدرک فوق دیپلمشو گرفته ایا به غیر از ریز نمرات ایا اون فرم معادل سازی فوق به پیش دانشگاهی رو لازمه بگیریم ببریم واسه مصاحبه?
یکم نگران این هم هستیم که تو فرمها دیپلم فنی ثبت شده و ریجکت بشیم.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
درود به همه ی دوستان
بالاخره 347 صفحه "انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015" و 5199 تاپیک رو تک به تک خوندم و فتح کردم ... Big Grin
منهای بعضی کامنت ها که شوخی و خنده و بابت عوض شدن حال و هوا بود بقیه ش واقعا کمک کننده ست. اگه دوستان فرصت دارن پیشنهاد میکنم همه صفحات رو بخونن و اگه زمان تون کمه 200 صفحه اول و چند صفحه آخر کفایت می کنه.
از همه تشکر میکنم و برای همه ویزای خوشکل ایالات م ت ح د ه رو آرزو میکنم. موفق باشید.
راستی، منتظر باشید که خیلی زود منم به جمع تون میپیوندم ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: babisondes ، mojgan m ، آزاده_امین
(2015-05-25 ساعت 11:22)babisondes نوشته:  دوستان کسی سایت نامه اول رو چک کرده ? سایت ارور میده !
سلام .من دارم هر روز چک میکنم. مشکلی نداره Wink
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-05-25 ساعت 15:45)mojgan m نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 11:22)babisondes نوشته:  دوستان کسی سایت نامه اول رو چک کرده ? سایت ارور میده !
سلام .من دارم هر روز چک میکنم. مشکلی نداره Wink
اره واسه ماهم درست شدShy مرسی
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
(2015-05-25 ساعت 15:06)babisondes نوشته:  دوستان ازاونجایی که خانم بنده برندس و مدرک دیپلم فنی داره و تو فرمها دیپلم رو ثبت کردیم و الان که مدرک فوق دیپلمشو گرفته ایا به غیر از ریز نمرات ایا اون فرم معادل سازی فوق به پیش دانشگاهی رو لازمه بگیریم ببریم واسه مصاحبه?
بگیرید بهتر هست.
حالا اگر مدرک فوق دیپلم ایشون از اموزشکده های فنی و حرفه ای باشه افیسر هایکم قاطی میکنن!
برین چهارراه ایرانشهر خیابان طالقانی با اصل مدرک فوق دیپلم طبقه سوم براتون صادر کنند.
(2015-05-25 ساعت 14:25)ریحانا نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 11:26)ELI ۲۰۱۵ نوشته:  سلام دوستان تاریخ مصاحبه من مشخص شد هفته دوم جولای از آنکارا به ایروان تغییر کرده کیس نامبر هم 6600

همسفر شدیمWink

سلام
لطفا میشه بگید چطوری مشخص شد ف مگه امروز اتفاق جدیدی افتاده؟
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
(2015-05-25 ساعت 16:02)رضا2015 نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 15:06)babisondes نوشته:  دوستان ازاونجایی که خانم بنده برندس و مدرک دیپلم فنی داره و تو فرمها دیپلم رو ثبت کردیم و الان که مدرک فوق دیپلمشو گرفته ایا به غیر از ریز نمرات ایا اون فرم معادل سازی فوق به پیش دانشگاهی رو لازمه بگیریم ببریم واسه مصاحبه?
بگیرید بهتر هست.
حالا اگر مدرک فوق دیپلم ایشون از اموزشکده های فنی و حرفه ای باشه افیسر هایکم قاطی میکنن!
برین چهارراه ایرانشهر خیابان طالقانی با اصل مدرک فوق دیپلم طبقه سوم براتون صادر کنند.

دانشگاه ازاده مدرکش، مرسی از راهماییRolleyes
تشکر کنندگان: mojgan m ، َalikh
پس چرا این نامه دوم ما رو نمیذارن.....از بس چک کردم ادرس سایت رو میزنم اتومات میگه نیومده....
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان:
(2015-05-25 ساعت 23:13)ملايي نوشته:  پس چرا این نامه دوم ما رو نمیذارن.....از بس چک کردم ادرس سایت رو میزنم اتومات میگه نیومده....

لانگ ويكند تمومه انشالا فردا مياد
تشکر کنندگان: Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان