کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
لطفا كساني كه نامه دوم براشون نيومده ولي ايميل اومده اينجا بگن
بدونيم چند درصد اين مشكلو دارن
تشکر کنندگان:
من ایمیل رو دریافت کردم یک هفته ای میشه اما نامه ی دوم نمیاد.چکار کنم فردا با kcc تماس بگیرم?
تشکر کنندگان: Memolk
منم ایمیل گرفتم ولی نامم نیست
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: Memolk
صبر کنید دوستان باید از فردا چک کنید به نظر من از فردا تا جمعه حتما باید بیاد...اگر نامه ی دوم جایگزین نشد بعد با کی سی سی تماس بگیرید
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، babisondes ، mojgan m ، Mahboy
منم ايميل واسم اومده ولى نامه دوم نه.ايشالا كه فردا بياد. حالا يه سوال بى ربط واسه اينكه يكم سرگرم شيم و منم نظراتتون رو بدونم مى پرسم.شما در شرايط مساوى بين لس انجلس و سانفرانسيسكو كدومو انتخاب مى كنيد؟
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-26 ساعت 02:26)mojtabatavana نوشته:  منم ايميل واسم اومده ولى نامه دوم نه.ايشالا كه فردا بياد. حالا يه سوال بى ربط واسه اينكه يكم سرگرم شيم و منم نظراتتون رو بدونم مى پرسم.شما در شرايط مساوى بين لس انجلس و سانفرانسيسكو كدومو انتخاب مى كنيد؟

سان فرانسیسکو رو انتخاب میکردم. معلومه که جای بهتری برای زندگیه
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: babisondes
(2015-05-26 ساعت 06:50)mojgan m نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 02:26)mojtabatavana نوشته:  منم ايميل واسم اومده ولى نامه دوم نه.ايشالا كه فردا بياد. حالا يه سوال بى ربط واسه اينكه يكم سرگرم شيم و منم نظراتتون رو بدونم مى پرسم.شما در شرايط مساوى بين لس انجلس و سانفرانسيسكو كدومو انتخاب مى كنيد؟

سان فرانسیسکو رو انتخاب میکردم. معلومه که جای بهتری برای زندگیه

خیابونای سانفرانسیسکو شیبداره ادم نمیتونه پیاده روی کنهBig Grin
من چون دوستم سانتامونیکاس باید برم پیشش تا بعداز یه مدتی که جم جورشدم برم لاس وگاس Smile
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
(2015-05-26 ساعت 00:31)َalikh نوشته:  لطفا كساني كه نامه دوم براشون نيومده ولي ايميل اومده اينجا بگن
بدونيم چند درصد اين مشكلو دارن

برای من هم ایمیل اومده ولی نامه دوم رو دریافت نکردم
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
(2015-05-26 ساعت 12:36)behzad mg نوشته:  با سلام خدمت همگی دوستان من میخواستم بدونم از زمان ارسال فرمها چقدر زمان میبره که بفهمید کارنت شدین و چطور متوجه میشید ؟ با تشکر
بستگی به شماره کیس داره. بولتن ویزا هر ماه اعلام میشه و شماره هایی که کارنت میشن مشخص میشه. بعد از اینکه شمارتون کارنت میشه سایتی که نامه برنده شدن رو چک کردید مجدد چک میکنید تا نامه دوم جای گزین نامه اول بشه. در نامه دوم محل و زمان دقیق مصاحبه مشخص میشه Wink
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان:
سلام
الان ساعت اونجا حدود شش صبحه ، اون تیم آپدیت کردن تازه بعد از سه روز تعطیل دارن بیدار میشن برن سرکارشون ، تا برن برسن ، از حال و هوای سه روز تعطیل بیرون بیان و کار ما رو راه بندازون ، اووووووه میشه حد اقل شیش هفت ساعت دیگه . پس بیخیال برید به کاراتون برسین . Tongue
بزن اون رتبه هر رو تا منم از اول تا آخر همین صفحه به همتون یه رتبه بدم ، آباریکلا
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، behrayan
نامه دوم هنوزم نيومده.دوستايى كه زنگ زدن سفارت مى شه شماره سفارو بدن و يه توضيحى هم بدن كه چى گفتن؟ تا ساعت چند به وقت ايران مى سه تماس گرفت؟
سلام
اگه عجله دارین زنگ بزنین جواب میدن . بما جواب دادن گفتن برین وب سایت نامتون هم آپدیت شده . سفارتمون رو هم به ابوظبی تغییر دادن
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر

تشکر کنندگان: mojtabatavana ، mojgan m
(2015-05-26 ساعت 16:19)gholamrezaei نوشته:  سلام
اگه عجله دارین زنگ بزنین جواب میدن . بما جواب دادن گفتن برین وب سایت نامتون هم آپدیت شده . سفارتمون رو هم به ابوظبی تغییر دادن

یعنی شما الان جز تاخیریها هستی و نامه دومت رو گرفتی ؟؟؟؟؟ برای من که هنوز هیچ خبری نیست
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: bahar101 ، mojgan m
(2015-05-26 ساعت 16:26)ملايي نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 16:19)gholamrezaei نوشته:  سلام

یعنی شما الان جز تاخیریها هستی و نامه دومت رو گرفتی ؟؟؟؟؟ برای من که هنوز هیچ خبری نیست

بله منم از همونهایی هستم که ایمیل گرفتم ولی نامه دوم نگرفتم . زنگ بزنید به KCC به شماره 0016065267500 شماره کیستون رو بفرمائید . بهتون تاریخ مصاحبه و سفارت رو اعلام میکن . فقط باید به انگلیسی صحبت کنید .

تشکر کنندگان: bahar101 ، mojgan m
گفتن نامه اپدیت شده ... ولی نشده....سفارتم رو هم تغیر دادن ابوضبی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان