کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام،شب خوش ؛من هم تماس گرفتم ٩جولاي همون انتخاب خودم آنكارامصاحبه داريم.
هرچه خدابخواهدهمان خواهدشد
تشکر کنندگان: farshad_dg ، mojgan m ، ریحانا ، bahar101
فکر کنم با این تعداد تماسها الان دیگه کارمندهای کی سی سی کلی کلافه شدن و همین الان سایت را آپدیت می کنن که دیگه کسی زنگ نزنه. Wink
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: farshad_dg ، ARSAMNEW ، mojgan m ، p00ya2001 ، ladank ، bahar101
(2015-05-26 ساعت 22:43)ریحانا نوشته:  هفته دوم جولای ایروان کسی هست؟!

من ابتدای هفته دومم - ایروان
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
سلام
دوستان من با کی سی سی تماس میگیرم منتها فکر میکنم روی اتوانسر هستش، شما مستقیما تماستون به افیسر وصل میشه؟
ممنون
تشکر کنندگان: farshad_dg ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-26 ساعت 23:34)Sushiant نوشته:  سلام
دوستان من با کی سی سی تماس میگیرم منتها فکر میکنم روی اتوانسر هستش، شما مستقیما تماستون به افیسر وصل میشه؟
ممنون

سلام .
نه مستقیم وصل نمیشه باید حدود ۶ تا ۷ دقیقه صبر کنید اول روی نوار میره بعد آخر سر جواب دادن.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
سپاسگزارم،ممنون از توجه تون
(2015-05-26 ساعت 23:41)farshad_dg نوشته:  
ممنون

سلام .
نه مستقیم وصل نمیشه باید حدود ۶ تا ۷ دقیقه صبر کنید اول روی نوار میره بعد آخر سر جواب دادن.

نه دوستم صفر رو بزن وصل میشه لازم نیست پیغام رو گوش کنی
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: Arshia2000 ، mojgan m ، gholamrezaei ، bahar101
(2015-05-26 ساعت 23:46)ملايي نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 23:41)farshad_dg نوشته:  
ممنون

سلام .

نه دوستم صفر رو بزن وصل میشه لازم نیست پیغام رو گوش کنی

خوب من می خواستم کل نوار رو گوش کنم چون کمی استرس داشتم.اصلا به این مسئله توجه نکردم.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
سلام بر همه بزرگواران....
این ایمیل رو 20 می دریافت کردم :
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
من 260 رو اول فوریه 2015 یعنی حدود 4 ماه پیش پر کردم با کیس 4900 .... بنظر شما مصاحبه همون جولای خواهد بود؟
لامصب این AP شده یه کابوس برام .....
سپاس
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
Cool
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
تشکر کنندگان: mojgan m ، hesam.inanloo ، bahar101
دوستان به نظر من واسه ماه جولاي آنكارا يكي از بهترين انتخابهاست چون:
1- تعداد زيادي از كارنتي هاي جولاي به دو سفارت ديگه تقسيم شدند.
2- نيازي به دريافت ويزا نيست.
3- هواي مناسبي داره.
4- نظم و ترتيب خوبي داره.
ممنون

(2015-05-27 ساعت 02:45)sunnyday نوشته:  سلام بر همه بزرگواران....
این ایمیل رو 20 می دریافت کردم :
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
من 260 رو اول فوریه ۲۰۱۵ یعنی حدود ۴ ماه پیش پر کردم با کیس 4900 .... بنظر شما مصاحبه همون جولای خواهد بود؟
لامصب این AP شده یه کابوس برام .....
سپاس

سلام
چرا روزه شك داري ميگيري عزيز. يك زنگ كوچولو بزن kcc همه چيز مشخص ميشه. همين امروز بزن . شك نكن.
تشکر کنندگان: mojgan m ، hesam.inanloo ، bahar101
میبینم که خداروشکر دیگه اکثرا تاریخ مصاحبه هاتونم فهمیدینو برین دیگه دنبال کوله بار سفر بعدشم سفرنامه امریکا از صمیم قلب امیدوارم همتون ویزای یکضرب بگیرین یا اگه به ap خوردین بیشتر ار 20 روز طول نکشه
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمییییییییییییییین

دیگه اینجارو خالی کنید تا ما بیایم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
تاریخ مصاحبه ی نامزد منم مشخص شد، 7 جولای هستش ابوظبی.
دوستانی که تاریخ مصاحبشون نزدیک هستش اگه مایلند میتونن شماره بزارن که یه گروه توی واتس اپ تشکیل بدیم برای تبادل اطلاعات و جمع اوری مدارک، اینجوری توی ابو ظبی تنها نخواهید بود.
اگه موافق هستین لطفا شماره ها رو مسیج کنید. به امید موفقیت برای همه ی دوستان تو هر سفارتی که هستند.[THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101 ، camel_60
همه مثل اينكه ديدن جز من.البته زنگ هم زدين.منم زنگ زدم تا يه جاهايى هم خوب حرف زديم ولى نتونستم يه جا متوجه حرفش بشم.?
ديگه ديدم به جايى نمى رسيم خدافظى كردمو قطع كردم.خيلى ديگه سريع حرف ميزنن??ولي خداييش خيلى با ادب بود.الانم منتظرم نامم همينجورى بياد ديگه
تشکر کنندگان: mojgan m ، babisondes ، Arshia2000 ، َalikh ، bahar101
(2015-05-27 ساعت 12:30)Sushiant نوشته:  سلام دوستان
وقت همگی بخیر
تاریخ مصاحبه ی نامزد منم مشخص شد، ۷ جولای هستش ابوظبی.
دوستانی که تاریخ مصاحبشون نزدیک هستش اگه مایلند میتونن شماره بزارن که یه گروه توی واتس اپ تشکیل بدیم برای تبادل اطلاعات و جمع اوری مدارک، اینجوری توی ابو ظبی تنها نخواهید بود.
اگه موافق هستین لطفا شماره ها رو مسیج کنید. به امید موفقیت برای همه ی دوستان تو هر سفارتی که هستند.[THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]

تلفنی من 8 جولای هستم اگه درست باشه چه خوب ... میتونیم انجا باهم باشیم

یعنی اگر دوست داشتین یه رتبه ای هم به من بدین از صفری درآم .........Tongue
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: mojgan m ، Arshia2000 ، bahar101
بله خیلی خوب میشه ، لطفا شماره ها رو واسه من بفرستید.باسپاس
تشکر کنندگان: mojgan m ، َalikh ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان