موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-27 ساعت 21:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-27 ساعت 21:29 توسط ali1980.)
سلام
من هم تماس گرفتم
از آنکار افتادم ابوظبی
8 جولای افتادم ابوظبی
تمام برنامه ریزی را به هم ریختند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان زنگ زدن هزينه اى نداره.با ايرانسل دقيقه اى ٣٠٠ تومن. اگه مشكل زبان هم نداريد ١ دقيقه بيشتر طول نميكشه. با زبان پيشه پا افتاده هم مشكلتون حل مى شه.نترسيد.قراره برين تو همون كشور زندگى كنيدا (: اول سلام بعد همون جمله دوست عزيزمونو بگيد فقط جسارتا با يه تغيير كوچيك
I want to know about date and embassy that i have to go for interview because my second letter havnt been updated till today
بعد ازتون چنتا سوال مو پرسه كه دقيقا سوالاش تكراريه
اول case number بعد اسم بعد تاريخ تولد بعدشم ميگه خودت شخص برنده اى يا نه كه شايدم نپرسه.همين
واسه منم افتاد ٢٩ جولاى ): كه ناراحتم كرد ولى افتاد از تركيه به دبى (: كه خوشحالم كرد
به اميد گرفتن ويزا واسه همتون مخصوصا اين آخريا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه لطفا لیست دقیق مدارکی که باید روز مصاحبه ارائه بدیم رو بزارید
ممنون میشم .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یعنی کسی دوم جولای ابوظبی کسی مصاحبه نداره؟
کیس: **67/ رویت قبولی ۲ May /ارسال فرم : 14 nov ۲۰۱۴ /سفارت : ترکیه انکارا تغییر به ابوظبی /تعداد افراد منظور در کیس: ۲نفر /کارنت شدن :12 May/ نامه دوم : 20 May/مصاحبه:02 July /گرفتن ویزای من یک ضرب همسر من کلیرانس خورد/ورود من به امریکاه 10 جولای/
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
موضوعها: 4
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
اقا تماس با امریکا ارزونه خیلی. حتی از برخی تماس های داخلی!
با موبایل بجای 00 از 060 استفاده کنین دقیقه ای65 تومن میافته که هزینه ی موبایل به موبایل هم تو ایران تقریبا همینه. نگران هزینه تماس با امریکا نباشید کلا خیلی پایینه قیمتش.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
بعضي از شركت هاي ارائه دهنده اينترنت هم اكانت هاي تماس دارن كه ميتونيد به راحتي بخريد ازشون. اكثراً هم با تخفيف. ليست قيمت هاشون هم در سايت شون هست. ميتونيد مقايسه كنيد. ولي در كل هزينه تماس با آ م ر ي ك ا نسبت به كشورهاي ديگه خيلي مناسبه.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم تماس گرفتم افتادم 15 جولای..... یه خانمی گوشی رو جواب دادن خیلی محترمانه و با حوصله جواب سوال هامو دادن.... واقعا لذت بردم.... دوستان کسی راهنمایی خواست در خدمتم....
کسی نبود 15 جولای واسه دوبی؟؟؟؟؟؟؟؟
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
ماهم تماس گرفتیم اما متاسفانه گفت تا هفته دیگه تو سایت اعلام میشه
اما یه چیزی که چرا نگفت و اونم فکر کنم چون خانومم خندش گرفته بود وسط صحبت نتونست درست حرف بزنه شاید شک کرده و نگفت کیه زمان مصاحبه!
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس